Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 H96 Max X2 S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB ROM Android 9 5G WiFi USB3.0 TV BOX Satın Al 29 Aralık 2020 00:28 1 1 H96 Max X2 S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB ROM Android 9 5G WiFi USB3.0 TV BOX Ürün çok az kullanıldı yaklaşık bir ay,bir heves aldım.Fakat TV seyretmeye vakit ayıramıyorum.O sebeple satılıktır.Ürünün bütün özellikleri çalışmaktadır.Netflix,blue tv,puhu tv.Ayrıca Kodi ile seyredemeyeceğiniz hiçbir kanal yok.Cihazda kodi kurulu ve gerekli eklentiler mevcuttur.İsteğe göre eklentilerle veya silip teslim edebilirim.Oyun performansı hakkında bilgim yok,oyun oynamıyorum.Açıklamalarda Android 8.1 yazıyor fakat android 9 yüklüdür.Bana mal olan fiyata satıyorum,mantıklı pazarlık olur.Cihazda hiç bir sorun yok,stabil ve çok hızlı bir cihaz.donma ,kapanma kasma yapmıyor.Sadece uzaktan kumanda pilleri ters takıldığı için kumandanın alt kısmında,ergimeden kaynaklı belli belirsiz bir şekil bozukluğu var.Kumanda da sağlamdır.İzmir içi elden,diğer şehirlere önce ürün ücreti sonra kargo alıcıya ait olarak satış yapılacaktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hb, N11 veya Trendyol yapacağım 600 ₺ alışveriş için indirim arıyorum H96 Max X2 S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB ROM Android 9 5G WiFi USB3.0 TV BOX Temiz PSP arıyorum. BiT PAZARI - Yeni ürünler eklendi
Güncel, fiyat 450 çekildi. Mantıklı pazarlık olur. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hb, N11 veya Trendyol yapacağım 600 ₺ alışveriş için indirim arıyorum H96 Max X2 S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB ROM Android 9 5G WiFi USB3.0 TV BOX Temiz PSP arıyorum. BiT PAZARI - Yeni ürünler eklendi