Şimdi Ara

H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
893
Cevap
33
Favori
91.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cetus play die bir uygulama var. bir ara kullandım fena değildi.
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan (h96 pro)var fakat ekran tv ekranıma büyük geliyor yani köşeler YÖK bunun bir çözümü var mı 50 inç tv kullanıyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLKeR88 -- 21 Şubat 2018; 23:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iLKeR88 kullanıcısına yanıt
    android ayarlardan görünümden screen position a girip zoom out ile ekranı küçükltebilirsin.
  • Hocam ayarlarda öyle bir menü yok ama tam nasıl gireceğim o ayarlara ben direk ekranda çıkan ayarlara giriyorum

• rom kurmadan launcher yukliyemiyor muyuz nova launcher acmaya calistigimda kapanuyor hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: iLKeR88

Hocam ayarlarda öyle bir menü yok ama tam nasıl gireceğim o ayarlara ben direk ekranda çıkan ayarlara giriyorum

Ekranda çıkan ayarlar değil, Droid Ayarları diye bir menü daha var, oradan gireceksiniz.
  • Nerede o droid ayarları hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLKeR88 -- 23 Şubat 2018; 21:17:11 >
  • quote:

Nerede o droid ayarları hocam

Uygulamalar kısmında "Droid Settings"
  • Çok sağol usta buldum önerebilecegin uygulamalar var mı iptv olur film olur müzik olur kösü yapısı olur

• quote:

Çok sağol usta buldum önerebilecegin uygulamalar var mı iptv olur film olur müzik olur kösü yapısı olur

İlk olarak "Apex Launcher"ı öneririm. TV Box'ın arayüzü bu sayede çok daha kullanışlı ve pratik oluyor.

play.google.com
    Apex Launcher - Customize,Secure,and Efficient - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.launcher&hl=tr

Kodi ve IPTv uygulamaları hiçbir zaman stabil olmuyor. Linklerde donmalar, kopmalar çok oluyor.

En zahmetsiz yol, ücretsiz test yayını alıp izlemek veya satın almak olabilir. Ben test yayını alıyorum . Bu yayınları izlemek için tavsiye edebileceğim benim kullandığım uygulamalar; IPTV Pro ve GSE IPTV.

• Merhaba arkadaşlar h96 programı plus cihazimda film izlerken cihaz ısınınca ekran gidip geliyordu yada renklenmeler oldu bende alta üste fan taktım fotoğraflar altta

2 gün boyunca sorunsuz bir şekilde film izledim fan taktiktan sonra ama bu sabah kalktım cihazın fişini taktım cihazın mavi ışığı yandı cihaz çalışıyor ama TV e görüntü gelmiyor hdmı 1 e takılı ama hdmı 1 boş görünüyor ben adaptörü değiştirmemiş tim umarım adaptorden dir patlama gibi olaylar olmadı başına böyle ışık gelip çalışmayıp adaptörü değiştirip çalıştıran oldumu acaba cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Edit: arkadaşlar cihaza görüntü gelmeyince gidip alta eklediğim adaptörü aldım fakat bilgisayar adaptörü ne benziyor yine cihazın mavi ışığı yanıyor ama hdmı den cihazı seçmeye çalıştığım da hdmı a sanki hiç bir şey takılma mış gibi silik görünüyor lütfen yardımcı olun daha alalı 1 ay oldu cihazı dün akşam film seyredip normal şekilde kapattım sabah böyle bir sorunla karşılaştım ne oldu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanne2 -- 24 Şubat 2018; 19:45:36 >

• sahanne2 S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Ben de soğutucuyu değiştirip fan taktım ama 2 fan çok gelmiştir. 12 cm lik tek fan ile uzun sürede 42 derecenin üstüne çıkmadı. fanları söküp o şekilde dene. 5v 3a adaptör ile anca çalışıyor. yurtdışı sitelerinde modifiye yapanlarda 5v 5a kullanan var. Ben oyun kolu air mouse 1 tb hdd bazen usb hub ile kullanıyorum. mavi ışık yanıyorsa cihaz çalışıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahanne2

Merhaba arkadaşlar h96 programı plus cihazimda film izlerken cihaz ısınınca ekran gidip geliyordu yada renklenmeler oldu bende alta üste fan taktım fotoğraflar altta

2 gün boyunca sorunsuz bir şekilde film izledim fan taktiktan sonra ama bu sabah kalktım cihazın fişini taktım cihazın mavi ışığı yandı cihaz çalışıyor ama TV e görüntü gelmiyor hdmı 1 e takılı ama hdmı 1 boş görünüyor ben adaptörü değiştirmemiş tim umarım adaptorden dir patlama gibi olaylar olmadı başına böyle ışık gelip çalışmayıp adaptörü değiştirip çalıştıran oldumu acaba cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Edit: arkadaşlar cihaza görüntü gelmeyince gidip alta eklediğim adaptörü aldım fakat bilgisayar adaptörü ne benziyor yine cihazın mavi ışığı yanıyor ama hdmı den cihazı seçmeye çalıştığım da hdmı a sanki hiç bir şey takılma mış gibi silik görünüyor lütfen yardımcı olun daha alalı 1 ay oldu cihazı dün akşam film seyredip normal şekilde kapattım sabah böyle bir sorunla karşılaştım ne oldu acaba

HDMI kablosunu bir kontrol edin, belki yerinden oynamış olabilir, çıkarıp tekrar takın.

Hatta varsa başka bir HDMI kablosu da deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetaq -- 25 Şubat 2018; 13:33:36 >

• arkadaslar merhaba nova launcher yukledim calismiyor kapatilsi uyarisi aliyor ne yapmam lazim ilk mesajdaki romu mu yuklemeliyim?

cihaz h96 pro+

• quote:

Orijinalden alıntı: o.z.n

arkadaslar merhaba nova launcher yukledim calismiyor kapatilsi uyarisi aliyor ne yapmam lazim ilk mesajdaki romu mu yuklemeliyim?

cihaz h96 pro+

Aynı cihazı kullanıyorum, hiçbir rom yüklemeden, geldiği gibi kullanmaya başladım. Nova Launcher da Apex Launcher da yükleyip kullanabiliyorum.

Nova Launcher'ın başka versiyonlarını yükleyip bir de öyle deneyin.

https://www.apkmirror.com/apk/teslacoil-software/nova-launcher/

• chetaq C kullanıcısına yanıt
    yolladiklarinizi deniyecegim acaba google playden yukledigim icin mi sorun cikti bilginiz var mi

• Merhaba arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim

Fanları harici bir adaptöre bağladım cihazdan güç almıyor o yüzden fan etkilememiş tir ve üstteki fan havayı üstten alıp içeriye üflüyor du alttaki fanda içerdeki havayı dışarıya alttan atıyordu

Hdmı kablosu da sağlam çünkü HD uydu alıcısının hdmı kablosunu da deniyorum uydu alıcıya görüntü veriyor buna vermiyor

Cihaz sağlamdı gece film izleyip normal şekilde kapattım fişini çektim sabah fişini taktım hdmı TV de görmedi

Acaba aldığım adaptör de olmadı mı çünkü laptop adaptörü ne benziyor üstte fotoğrafları var

Yarın bir elektronikciye götürüp gosterecem

Bu 10 gün içinde laptop um bozuldu telefonum bozuldu bide bu cihaz bozuldu en çok bu bozuldu diye üzüldüm :(

Edit:adaptörü aldığım elektronikciye eski adaptörü de olcturdum çalışıyor bozulmamış dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanne2 -- 25 Şubat 2018; 21:46:21 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim

Fanları harici bir adaptöre bağladım cihazdan güç almıyor o yüzden fan etkilememiş tir ve üstteki fan havayı üstten alıp içeriye üflüyor du alttaki fanda içerdeki havayı dışarıya alttan atıyordu

Hdmı kablosu da sağlam çünkü HD uydu alıcısının hdmı kablosunu da deniyorum uydu alıcıya görüntü veriyor buna vermiyor

Cihaz sağlamdı gece film izleyip normal şekilde kapattım fişini çektim sabah fişini taktım hdmı TV de görmedi

Acaba aldığım adaptör de olmadı mı çünkü laptop adaptörü ne benziyor üstte fotoğrafları var

Yarın bir elektronikciye götürüp gosterecem

Bu 10 gün içinde laptop um bozuldu telefonum bozuldu bide bu cihaz bozuldu en çok bu bozuldu diye üzüldüm :(

Edit:adaptörü aldığım elektronikciye eski adaptörü de olcturdum çalışıyor bozulmamış dedi

Benim başımada aynı durum geldi. 2 tane ayrı adaptörle denedim,3 farklı HDMI kablo ile denedim,sonuç nafile.
    Bazıları işlemci arızası demekte,eğer gerçekten öyleyse bizlere fatihayı okumak kalıyor.

• kurtalanlı K kullanıcısına yanıt
    Bi elektronikciye bıraktım oda işlemcisi yanmış dedi sonra beni başka bir elektronikciye yönlendir diler ona bıraktım 2 gündür onda yarın gidip soracam eğer o yaparsa sana yardımcı olurum sende ona yollar sin

• quote:

Bi elektronikciye bıraktım oda işlemcisi yanmış dedi sonra beni başka bir elektronikciye yönlendir diler ona bıraktım 2 gündür onda yarın gidip soracam eğer o yaparsa sana yardımcı olurum sende ona yollar sin

İnşaallah düzeltebilmiştir. Bu sayede belki bizimkide hayata dönebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.