Şimdi Ara

H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
33
Favori
90.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukleyemezsiniz.bazı cihazlarda sorunsuz açıyor. Ama benim cihazda dahil android 7.1.2 versiyonların hiçbirinde launcher açmıyor. Sanırım rom yüklemek gerekecek. Hemen hemen googleplaydeki bütün launcherlari denedim nafile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chetaq C kullanıcısına yanıt
    Sürüm farkı olsa gerek. Benim cihazımda h96pro plus android 7.1.2...hiçbir launcheri açmadı.simsiyah ekran kalıyor. Bazı cihazlarda bu konuda sıkıntı var

• Ozman33 O kullanıcısına yanıt
    cevabin icin tesekkur ederim rom yuklersek sorun %100 duzelir mi ve rom yuklemenin olasi zararlari nelerdir root islerinden vs hic anlamam da

• Slm arkadaslar h96 pro plus 3 gh rem 32 hafizali model hdm sinyali almiyor bende tvdeki usbeden bunun usbeye baglayinca hdm calisiyo normal kullanima nasil gecebilirim usb takmadan tskler

• Slm arkadaslar h96 pro plis 3 gb rem 32 hafizali model hdm ssinyali yok diyor goruntu gidmiyor.tvdeki usb ve cihasdaki usbeye usb kablao baglayinca hdm goruntusu geliyor bunu.normal kullanmak icin napmam lazim tskler

• Merhabalar arkadaşlar

H96pro cihazlarda genel olarak sorun olan (benimde başıma geldikten sonra öğrendiğim) hdmi kablo ile tvye bağlanmama sorunu reset atamama sorunu var. Günlerdir uğraşmama rağmen hatta satıcıyla defalarca mesajlaşmama rağmen olumlu bir sonuç anlamamıştım ki YouTube üzerinde rastladığım bir kardeşime kadar. Cihazda güncelleme yaparken sürekli hata veriyor sürekli olarak %2 de tekrar başlıyor. Mert Temizer isimli kardeşim bana şu linki gönderdi ve çok şükür cihazım yeniden doğdu.

http://geekbuying.mediafire.com/file/aysczu2bazqpc7j/H96_PRO_Plus_S912_20171010.rar

YouTube üzerinde iki tarafı erkek usb kablo ile nasıl güncelleme yapılacağını bulabilirsiniz. Kesinlikle dua edeceksiniz.

Yanlız benimde bir sorum var. Cihazda Anamenüde yer alan menüleri nasıl değiştirebilirim. Yani netflix yerine kodi yi koymak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ordudan selamlarH96 Pro Plus, max  ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba. Kodi yi açtığım zaman ayarlara ve ya diğer bölümlerde dolaşırken ekran siyah oluyor. Buna benzer bi sorun yaşayan varmı. Yüklenirse video linkini eklerim. Verileri önbellegi temizledim. Sildim yeniden kurdum. Hala devam ediyor. Bazen ayarlara giriyorum normal şekilde. Herhangi bir bölüme girdikten sonra ekran birden siyah oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ihntk

Merhaba. Kodi yi açtığım zaman ayarlara ve ya diğer bölümlerde dolaşırken ekran siyah oluyor. Buna benzer bi sorun yaşayan varmı. Yüklenirse video linkini eklerim. Verileri önbellegi temizledim. Sildim yeniden kurdum. Hala devam ediyor. Bazen ayarlara giriyorum normal şekilde. Herhangi bir bölüme girdikten sonra ekran birden siyah oluyor

Önce VPN açıp daha sonra Kodi'ye girip bir de öyle deneyin.

• Sorun halloldu sanırım. CCleaner ile kodiyi temizledim.

• Yeni sorumuz şu. Kodi pvr ve tv ayarlarında en üstte'' etkin' ' diye bi kısmın olması gerekiyor. Ama ben de yok

H96 Pro Plus, max  ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma

• ihntk İ kullanıcısına yanıt
    yeni kodilerde 17lerde o yok. simple ip tv ayarlarından etknleştirme yapıyorsun. senin verdiğin ekran görüntüsü sanırım kodi 16 nın ekran görüntüsü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agronur17 -- 10 Mart 2018; 16:18:59 >
  • o.z.n O kullanıcısına yanıt
    rom yüklemenin bir zararı yok normalde ama bizim cihazlarda çok fazla donanım farklılığı olduğundan yanlış rom yüklerseniz cihazı bozabiliyorsunuz. donanım farklılığı derken mavi ya da yeşil devre kartı kullanımı ya da hafıza belleklerinin farklı olması gibi nedenler var. ben android tv romlarını kullanıyorum. şu ana kadar 4*5 farklı rom kullandım. bir problem yok. en son değiştirme nedenim codec problemi çıkmasıydı. pixelleşme sorunu ortaya çıktı güncellemeden sonra. beelink gt1 in romları kullanılabiliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdat52

Merhabalar arkadaşlar

H96pro cihazlarda genel olarak sorun olan (benimde başıma geldikten sonra öğrendiğim) hdmi kablo ile tvye bağlanmama sorunu reset atamama sorunu var. Günlerdir uğraşmama rağmen hatta satıcıyla defalarca mesajlaşmama rağmen olumlu bir sonuç anlamamıştım ki YouTube üzerinde rastladığım bir kardeşime kadar. Cihazda güncelleme yaparken sürekli hata veriyor sürekli olarak %2 de tekrar başlıyor. Mert Temizer isimli kardeşim bana şu linki gönderdi ve çok şükür cihazım yeniden doğdu.

http://geekbuying.mediafire.com/file/aysczu2bazqpc7j/H96_PRO_Plus_S912_20171010.rar

YouTube üzerinde iki tarafı erkek usb kablo ile nasıl güncelleme yapılacağını bulabilirsiniz. Kesinlikle dua edeceksiniz.

Yanlız benimde bir sorum var. Cihazda Anamenüde yer alan menüleri nasıl değiştirebilirim. Yani netflix yerine kodi yi koymak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ordudan selamlarH96 Pro Plus, max  ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma

Arkadaşım eline sağlık.Yaklaşık 1 aydır uyuyan cihazım sayende uyandı.
    Sonunda bu cihaza uygun romu buldum.
    Cihazım sayende çalışmaya başladı.Tekrar teşekkürler.

• Kardeşim ne diyeyim güle güle kullan. Mert kardeşime teşekkür edelim. O olmasa ben cihazı çöpe atıyordum. Fakat şunu öğrendim h96 gerçekten taş gibi bir cihaz. Üzerinde bi zıplamadığım kalmıştı bozukken cihaz. Tüm lehimleri birbirine kısa devre bile yaptım :) sonunda bu size gönderdiğim romu kurdum çalıştı. :)) yanlız benim soruma kimse cevap vermemiş. Netflix yerine kodi yi koyma şansımız var mı

• Xdat 52 X kullanıcısına yanıt
    Şurda anlatmıştım hocam yapamazsan haber ver :)

https://forum.donanimhaber.com/h96-pro-plus-max-ve-diger-s912-box-kullanicilari-ve-yardimlasma--129121415-18#130995168

• xdat52 X kullanıcısına yanıt

Bu adreste bir çok Launcher var. Hatırladığım kadarıyla bunların arasında istediğin tarzda Launcher vardı. (Netflix yerine Kodi, Youtube falan).
    Ayrıca aynı yerde bir çok rom da var. Ama aynı cihazın farklı versiyonları var. Rom seçerseniz buna dikkat edin.
    Aradığın Launcher şu adreste: "AmlLauncher_lihai_7.1(Quintaix Q912 27-06-17)" isimli launcher.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFlagTR -- 12 Mart 2018; 11:21:11 >

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    This link is not working. can i downnload form this site:https://terrariumtv.co/
  • Selam arkadaşlar, ben H96 MAX H2 Colorful Edition 4GB/32GB aldım cihaz normal çalışıyor, kullanıyorum, ağır bir program açınca belli bir süreden sonra birden görüntü gidiyor ve mavi ışık kapanıyor, cihaz kumandaya tepki vermiyor, cihazın fişini çekip takınca cihaz yeniden açılıyor, 3 tane aynı cihazdan aldık hepsinde aynı sorun var. Bu sorunun temel kaynağı nedir? Nasıl çözülür?
  • Arkadaşlar bu Android box 7.1 DTS-HD sesleri cozebiliyor mu? Samsung KS tv var, 5.1 leri cozuyor ama 7.1'leri cozemiyor tv. Bazı 4K BD filmler 7.1 ses ile geliyor ama ses dosyaları açılmıyor :(

• Arkadaşlar S912 işlemcimi.
    Yoksa.
    RK 3399 işlemcimi daha iyi her yönden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.