Şimdi Ara

H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
33
Favori
90.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar bu Android box 7.1 DTS-HD sesleri cozebiliyor mu? Samsung KS tv var, 5.1 leri cozuyor ama 7.1'leri cozemiyor tv. Bazı 4K BD filmler 7.1 ses ile geliyor ama ses dosyaları açılmıyor :(
    Bir bilen var mıdır arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyk_RA

Eyv hocam sağolasın, verdim bugün sipariş bakalım H96 Max, gelince deneyimlerimi paylaşırım, önden de bir adaptör alcam ancak şu linkte gönderdiğim iş görür mü onu merak ediyorum açıkçası:)

ADAPTÖR

Önerisi olan paylaşırsa sevinirim, özellikle bu adaptör diğer bildiğimiz adaptörlerin yaptığı işi yapar mı, şarj cihazı diye geçmiş ama bilemedim

Alıntıları Göster
    bu linkte verdiğiniz bildiğin telefon şarj cihazı 1. portu 1a, 2. portu 2.1a

Zaten klasik şarj cihazı olduğu için girişini kendiniz yapmak zorunda kalacaksınız,3 mesaj önce verdiğim linkteki ürüne bakmanızı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: spyae

bu linkte verdiğiniz bildiğin telefon şarj cihazı 1. portu 1a, 2. portu 2.1a

Zaten klasik şarj cihazı olduğu için girişini kendiniz yapmak zorunda kalacaksınız,3 mesaj önce verdiğim linkteki ürüne bakmanızı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Tamam o zaman bi tane sipariş vereyim, kendisininki sıkıntı çıkarmaz inşallah da

• spyae kullanıcısına yanıt
    Yeni tvbox arayışında iken sizin tespite denk geldim. Sanırım cihazların genelinde güç ile ilgili bir sorun var. Mevcutta kullandığım beelink gt1 s912 cihazımda harici disk ile yaşadığım sorunlara çare bulamamıştım. Özellikle harci diski torrent indirmelerimde adres gösterdikten sonra cihaz kararsızlaşmaya, harici diski görmemeye, indirdiği dosyalar bozulmaya başlıyordu. Cihazın usb beslemelerinin yetersiz olduğunun farkındaydım elbette ama adaptör değişimi ile sorunu çözmek mümkün olabilir. Verdiğiniz linkteki adaptörden satıcıda kalmamış. Alternatif çok ama adaptör çıkışlarındaki jak uymayabilir. Anladığım kadarı ile 3va cihazınızda bir dengesizlikte yaratmamış. Beelink GS1 Allwinner H6 ve RK3328 li H96max arasından birini seçeceğim biri akıl verir diyehttps://forum.donanimhaber.com/rk3328-chipli-tvbox-yada-allwinner-h6-kullanan-var-mi--132292814 konu da açtım ama bilgi paylaşan olmadı henüz. Bu konu altında arkadaşlardan biri cihazın içinde çalışan 2 adet daha usb port bulmuş. Buradan anlaşılan bu adamlar gücü arttırmaktansa portu kapatmayı tercih etmişler. Muhtemel olarak h96max daha çok kafama yatmasından dolayı (ram fazlalığı nedeniyle) tercihimi o yönde kullanacağım ama bir de adaptör siparişi geçeyim aliexprese. Sizdeki jak özelliği iç dış mm. kaç biliyor musunuz? N11 de ürün sayfasında da bu bilgi bulunmuyor.

• hodoras H kullanıcısına yanıt
    Merhaba h96 pro için linkteki adaptörden aldım. gayet güzel çalışıyor. güç yetmediği için portları kapattıklarına ben de inanıyorum. 3 usb cihaz bağladığımda da cihaz kararsızlaşıyor. ancak şunu söyliyeyim. 2 yıl önce aldığım beelinkin malzeme kalitesi alfawise dan kat kat iyi ve internet te h96 pro + ın 7 8 farklı donanım versiyonu var. ben tercihimi beelinkten yana kullanırdım.
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    2014 ten beri beelink kullanıcısıyım. 2 adet r89 rk3288 olan 1 adet gt1 s912 var hali hazırda. R89 lar stabil olsa da ram konusunda video için yeterli olmuyor. Sürekli arka plan uygulama temizleyip yer açmaktan bıktım. Gt1 de 2 adet 2.5 harddiskimin canına okudu desem yeridir. Ram konusu kafamı kurcalamasa Beelink GS1 uygun fiyatı ile cazip. H6 allwinner çok iyi. 3gb/32gbveya 4gb/32gb seçenek sunsalar tek geçilecek cihaz olurdu. h96 4gb/32gb ile h6 allwinner dan 3-5 dolarda ucuz. Fark önemli değil ama kısa süre içerisinde o 2 gb a sıkışmak istemiyorum açıkçası. Allwinner sanıyorum netflix te 1080 youtube da 2k ya kadar sorun çıkarmıyor. Buda avantaj ama ben sadece film indirip seyrediyorum. IPTV aboneliğim de var bu ikisi bana yetiyor. Apk boyutları inanılmaz büyüdü , android sürümleri yükseldikçe ram kullanımı korkunç boyutlara ulaştı. Şu an için bu kombinasyonda GS1 günü kurtarır muhtemelen ama orta vadede( bu cihazlar için 2 yıl) idare etmez. RK3399 modellerde gereksizce pahalı.

• hodoras H kullanıcısına yanıt
    zannedersem 5V 5.5x2.5 çoğunlukta sadece tv box uyumlu diye yazıyor internetteki sitelerde.
    Ben yurtiçinden aldığım aşağıdaki 3a ürünü kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 11 Nisan 2018; 17:5:3 >

• Teşekkürler 2.5mm 5mm sipariş vereceğim.

• bende de aynı sorun nüksetti 1-2 ay sonra mavi ışık var ama ekran yok.youtubedan araştırdım bi yabancı 2 ucu usb kablo al telefon sarj powerıyla kullan demiş ama yine aynısını oldu.bana 20 tl civarında adaptör tavsiyesi vericek var mı seri şekilde arkadaşlar
  • ulashaksu U kullanıcısına yanıt
    dediginizi denedim 2 usb girişi var ikisinde de denedim çalışmadı
  • ASUS modemimin output:12V 2A olan adaptörünü denedim ve yine çalışmadı arkadaşlar 5v 3a alınca çalışır mı.lütfen yardım edin
  • ozanisildar kullanıcısına yanıt
    H96 pro Plus 5v3a ile çalışıyor fully 3a n11 işe yarar kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 12 Nisan 2018; 19:16:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • braveyours kullanıcısına yanıt
    12v 2a adaptörle çalışması gerekmiyor muydu ama sonuçta 5vdan yüksek ama mecbur dedigini bi alayım artık yapıcak birşey yok.yurtdışından aldık ve elimizde patladı birde ip tv almıştık o kadar.bana direkt link atabilme imkanın veya ist avrupa yakasında elden alabilecegim yer varmı
    N11 sitesi Nisan elektronik ten almıştım (mağaza Nlinki sonra atarım tel deyim şu an İstanbul Avrupa yakasında iseniz Karaköy de bir çok elektronikçi var de kapanmış sanırım)Herhangi bir satıcıdan (yorumlara ve puanlara bakarak) alabilirsiniz. Pasaj var ana cadde de ismini hatırlamıyorum Akmar pasajı sanırım yada Karaköy alt geçidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 12 Nisan 2018; 19:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanisildar

ASUS modemimin output:12V 2A olan adaptörünü denedim ve yine çalışmadı arkadaşlar 5v 3a alınca çalışır mı.lütfen yardım edin
    eğer 12v akım geçmişse cihazı yaktın demektir;yani sağlamsa bile onu takınca yanmıştır.

5V harici kullanmayın.
    ne yapmam lazım yani şuan.yardımcı olabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanisildar

ne yapmam lazım yani şuan.yardımcı olabilir misin?
    ilk yapman gereken çalıştığından emin olduğun 5V ve en azındann 2A bir adaptörle denemek.Eğer çalışırsa yırttın demektir.
    Çalışmazsa ruhuna el fatiha.
    yani boşuna bir de adaptör arayıp para vermek istemiyorum ama yarın en iyisi karaköye gidip cihazı da yanıma alıp bu işlerle ilgilenen birine göstermek yapıcak başka birşey yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

ilk yapman gereken çalıştığından emin olduğun 5V ve en azındann 2A bir adaptörle denemek.Eğer çalışırsa yırttın demektir.
    Çalışmazsa ruhuna el fatiha.

Alıntıları Göster
    az önce elektrikciden 5v 1amper aldım sarj ve çalıştı.sence 1000amper olmasının zararı var mı varsa degiştiricem acil yazabilir misin
    Cihazla birlikte gelen 2A bile yeterli gelmezken 1A ile nasıl kullanacaksınız

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.