Şimdi Ara

H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
33
Favori
90.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilmiyorum çalıştı yarım saat önce burda elektrikciden aldım çalışmazsa iade edicem iade ediyim mi bunu şimdi?
    aldıgım cihaz bu

edit:buna tıklayınca en kücük girişli olan varya onun ucunu yerinden cıkardık zaten tam oturmuyor da adaptörü bozdugumuzu da anlar zaten bu kalsın napıyım iade de veremiycem 30tl verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanisildar -- 13 Nisan 2018; 18:57:21 >

• ozanisildar kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla 1A fakat değişken volt değerli İşinize yaramaz 2A bile yetmiyor bu yüzden TV box alanlar 3A alıyor ve öneriyor Sıkıntı yaşarsınız cihaz stabil çalışmaz Önceki sayfaları inceleyin sorun yaşayanlar hep adaptörü değiştirip 3A alarak cihazı kullanabilmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • braveyours kullanıcısına yanıt
    Ya bunun adaptöre zararını pek umursamıyorum da bu işlerden anlamıyorum bunun cihaza bir sıkıntısı olmazsa kalsın diyorum zaten denerken uçlarından birini yamulttuk.yok almıycak felan boşuna ugraş adaptör bozulursa birşey olmaz tekrar yenisini alırım?
  • ozanisildar kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz sıkıntısı olmasından ziyade cihazı çalıştıracak gücü üretemez. Önceki sayfalara göz atın. Yeşil ışıkta kalan çalışmayan ama iyi bir adaptörle tekrar çalıştırılan cihazlar var.
  • braveyours kullanıcısına yanıt
    şimdi bjk maçı var zaten 2 saat test etme imkanımız olucak bu da dursun çalışmazsan yarın karaköyden 5v 3a alıcam tekrardan teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanisildar

şimdi bjk maçı var zaten 2 saat test etme imkanımız olucak bu da dursun çalışmazsan yarın karaköyden 5v 3a alıcam tekrardan teşekkürler
    Ne yaptınız hocam bir problem oldu mu tekrardan?

Bir de H96 Max R3399 olan modelinde ısınma ve adaptör sorunu yaşayan oldu mu??
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır Alfawise H96 PRO PLUS sahibiyim rootcheck programı ile kontrol ettiğimde rootlu gözüküyordu bende google play den Supersu yükleyeyim dedim yükledim ve yeniden başlattığımda başlangıç ekranında kaldı yani MBOX ta acaba bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler.
  • uyk_RA U kullanıcısına yanıt
    Bir problem olmadı.Burda esnaftan aldım diye vermek istemedim iade olarak.adaptöre birşey olursa gider 5v3a alırım bu sefer ama hiç kendi kendine kapanma veya yeniden başlatma gibi sorunlar çıkarmadı
  • sahatay63 S kullanıcısına yanıt
    Reset etme şansınız var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozanisildar
    Geçen yıldan beri H96 Pro Plus kullanıyorum. 2 ay geçmeden adaptör pert oldu. Satıcıdan yenisini istedim. 10 günde (ücretsiz) geldi, cihaza taktım. 2 saat sonra o da pert oldu. Aliden geçen yıl telefonum için aldığım Ugreen marka çift çıkışlı 5V-1A ve 5V-2.4A'lik adaptöre elektronik pasajından bir tarafı usb, diğer tarafı dişi jackı birleştirip boxa takarak sorunsuz kullandım. Bu adaptörün de bozulma olasılığını düşünerek yedek olarak Aliden 5V-3A'lik bu adaptörü aldım. 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum. 5V-2.4A'lik adaptör elimde yedek kaldı.
    aliexpress.com
    US $1.89 |1 stücke hohe qualität 5v 3a Dc 5,5mm Ac/dc Power Adapter EU Stecker Versorgung Ladegerät 5v3a für Tv Box Mxq Andere Die 5v3000mA-in AC/DC Adapter aus Heimwerkerbedarf bei AliExpress
    https://de.aliexpress.com/item/1pcs-high-quality-5v-3a-Dc-5-5mm-Ac-dc-Power-Adapter-EU-Plug-Supply-Charger/32661884809.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.iKLrO6

sahatay63
    Box zaten rootlu geliyordu. Neden tekrar SuperSU yükledin ki?
    Facebookta sayfamız var. Orada Mert Buket arkadaş brick olan boxa rom yüklemeyi anlatmış. Ondan yardım alabilirsin.
    https://www.facebook.com/groups/296809587466685/

• quote:

Orijinalden alıntı: braveyours

Reset etme şansınız var mı
    reset ettim bu menüden wipe data/factory reset de yaptım ama açılış ekranında kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

ozanisildar
    Geçen yıldan beri H96 Pro Plus kullanıyorum. 2 ay geçmeden adaptör pert oldu. Satıcıdan yenisini istedim. 10 günde (ücretsiz) geldi, cihaza taktım. 2 saat sonra o da pert oldu. Aliden geçen yıl telefonum için aldığım Ugreen marka çift çıkışlı 5V-1A ve 5V-2.4A'lik adaptöre elektronik pasajından bir tarafı usb, diğer tarafı dişi jackı birleştirip boxa takarak sorunsuz kullandım. Bu adaptörün de bozulma olasılığını düşünerek yedek olarak Aliden 5V-3A'lik bu adaptörü aldım. 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum. 5V-2.4A'lik adaptör elimde yedek kaldı.
    https://de.aliexpress.com/item/1pcs-high-quality-5v-3a-Dc-5-5mm-Ac-dc-Power-Adapter-EU-Plug-Supply-Charger/32661884809.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.iKLrO6

sahatay63
    Box zaten rootlu geliyordu. Neden tekrar SuperSU yükledin ki?
    Facebookta sayfamız var. Orada Mert Buket arkadaş brick olan boxa rom yüklemeyi anlatmış. Ondan yardım alabilirsin.
    https://www.facebook.com/groups/296809587466685/
    Teşekkür ediyorum ilginiz için root un çalışması için supersu gerekli diye düşündüm meğersem böyle bir sorun ortaya çıkıyormuş süpersu yükleyince.

• Slm lar. Ben de yeni h96pro + aldım. Kullanmaya çalışıyorum. Miracast ile telefon bağlantısı kuramadım. Kodi yükledim fakat acemilikten Türk platformlarini izleyemiyorum. Ultimate iptv eklentisi var. Yani genel bir yardım istiyorum. Olması gereken Uygulamalar, ayarlar, yapılmaması gerekenler gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ıyi geceler. H96 pro + hakkında bir sorum olacak. İşyerimde reklam vereceğim tv yi dikey kullanıyorum. Pc kullanarak bu işlem çok rahat yapılabiliyor. Fakat tv box hem kapladığı yer acısından hem de kullanım olarak daha basit olduğu için bu ürünü tercih ettim. Ancak görüntüyü dikey hale getiremedim. Video resim gibi paylaşımlar yapılacak tv de. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahatay63
    Root yaparak romun açılış dosyalarına hasar verdiğin için box açılmaz. Boxa uyumlu stock yada custom rom kurmalısın.
    saslan34
    Kodiyi anlaman için google ve youtube de kodi nedir nasıl kullanılır diye yaz. Açıklamaları oku. Kodi bir çeşit playerdir. İçine eklentiler kurarak bağlandığın kaynakta ne varsa onu izlersin. Paralı yada parasız IP tv izleyebilirsin.
    mehmetserdar07
    Bildiğim kadarıyla boxta görüntüyü dikey yapmak mümkün değil. Ayarlarda böyle bir seçenek yok. Belki denemişsindir ama tv'yi yatay duruma getirip görüntüyü de yatay ayarlayıp izlersin.
  • Teşekkürler cevap için. Kodiyi anladım fakat düzgün çalışan bir eklenti bulamadım. Sürekli kendini, ip listesini güncelleyen ve tüm Türk kanallarını izleyebileceğim ultimate iptv, turkvod gibi birseye ihtiyacim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

sahatay63
    Root yaparak romun açılış dosyalarına hasar verdiğin için box açılmaz. Boxa uyumlu stock yada custom rom kurmalısın.
    saslan34
    Kodiyi anlaman için google ve youtube de kodi nedir nasıl kullanılır diye yaz. Açıklamaları oku. Kodi bir çeşit playerdir. İçine eklentiler kurarak bağlandığın kaynakta ne varsa onu izlersin. Paralı yada parasız IP tv izleyebilirsin.
    mehmetserdar07
    Bildiğim kadarıyla boxta görüntüyü dikey yapmak mümkün değil. Ayarlarda böyle bir seçenek yok. Belki denemişsindir ama tv'yi yatay duruma getirip görüntüyü de yatay ayarlayıp izlersin.
    Teşekkür ediyorum ilginiz için ilk mesajdaki romu kurdum tvbox açıldı yalnız SCV7A yı OTA dan güncelleyemedim denilenleri yapıyorum tvbox kapanıyor açılmıyor hiç bir ışık yanmıyor en az 15 dakika bekliyorum tepki yok mecbur bende reset atıyorum yani anlıycağınız SCV4 GREEN PCB IMG yükledim güzel çalışıyor ama SCV7A OTA local update ten bir türlü yükleyemiyorum.

• saslan34 S kullanıcısına yanıt
    Ukturk eklentisini kurabilirsiniz. Hem canlı tv hem de filmler mevcut. Canlı spor yayınları için sport365 eklentisi var. Yayın saatlerine göre sıralı listeden istediğiniz yayını seçip izleyebilirsiniz. Aynı şekilde acestream yayınlarının olduğu avezy eklentisi var. Onda da her gün güncellenen spor yayını listesi var.

iptv eklentisi olarak turkfather eklentisi var. Türkçe bölümünde yerli kanalların bulunduğu günlük iptv listeleri veriliyor.

Normal tv yayınları için kodiden hariç livenettv 4.6 (Reklamsız sürüm) uygulaması var. Yerli kanallar için ayrı bir kategori yok. Liste içinde dağınık. Ben yerli kanalları favorilere ekleyerek çözüm buldum.

Anka Smart iptv nin uygulaması var playstoreda. Onu da kurabilirsiniz. Ayarlardan ücretsiz olarak kanal listesi indirilebiliyor. (Ulusal kanallar var sadece.)

Kodi eklentilerinin nasıl kurulacapına dair youtubeda video yayınlayan kişiler var. Videoları izleyerek belirttiğim eklentileri kurabilirsiniz. Livenettv programı top tutorials sitesinde android bölümünde var oradan indirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• sahatay63
    Bu rom yükleme işini denemedim (benim box kusursuz çalışıyor) ama sorumluluk sana ait olmak üzere şunları yapabilirsin.
    1-Önceki romu silip alttaki linkten SCV4 IMG dosyasını indirip zipten çıkart. SCV4-A7.1.2-x64-Alfawise.H96.ProPlus.img olarak klasörde göreceksin.

freaktab.org
    SCV4-A7.1.2-x64-Alfawise.H96.ProPlus.zip - FREAKTAB DOWNLOAD SERVICE
    http://freaktab.org/5ae0ee877180c536?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

2-Romu yükledikten sonra güncellemek için de boxun içerisindeki ota update çalıştırarak Download SCV7A OTA yükleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 20 Nisan 2018; 17:21:21 >

• Arkadaşlar, fantazi bir bilgi olacak fakat h96pro plus cihazimi powerbank ile calistirabiliyorum. Adaptorunden şüphe edenler ve elinde 2.1A - 2.4 A çıkış powerbank olanlar cihazi 5.5 mm 2.1 mm usb to DC kablo ile calistirabilirler. Ne kadar mah lık güç çektiğini elektrikten anlayan arkadaşlar hesaplarsa sevinirim. Eğer fazla çekmiyorsa cihaz mobil olarak dışarıda kullanılabilir sanırım.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.