Bildirim
H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (25. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
cihazın fişini çekip usb to usb kablo ile bilgisarınıza bağlayın daha sonra root açma kapama programı olan King ROOT programı ile açmış olduğunuz root erişimini geri kapata bilirsiniz tabi sorun root tan kaynaklanıyorsa -
tv usb çıkışları 0.3mah ile 1A arasında bir akım verir cihaz çalıştığı anda 1-1.5 A arası bir akım çekiyor tv nize veya boxunuza zarar verebilirsiniz riske girmeye değmez -
aklın yolu bir bende ilk apex yükledim başarılı slim bir launcher -
-
Oo süpermiş bu bi film falan açıp yük altında dener misiniz çok faydalı bir bilgi olır hepimiz için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
H96 pro 3 GB 16 GB Android 7.0 Hatmi TV Kutusu Amlogic S912 Octa Çekirdek BT4.0 Çift WIFI 2.4G/5.8G 1000 M Ethernet 4 K IPTV Netflix
aliexpress.comUS $84.99 |Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de H96 pro 3 GB 16 GB Android 7.0 Hatmi TV Kutusu Amlogic S912 Octa Çekirdek BT4.0 Çift WIFI 2.4G/5.8G 1000 M Ethernet 4 K IPTV Netflix AliExpress'dahttps://tr.aliexpress.com/item/H96-pro-3GB-16GB-Android-6-0-Marshmallow-TV-Box-Amlogic-S912-Octa-Core-BT4-0/32741809887.html
yukarıdaki ürün bende mavi ışıkta kaldı açılmıyor görüntü alamıyorum tam yazılım ve nasıl yazılım atılacağı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
-
Launcher olarak playstore dan Tvlauncher uygulamaaını yükleyebilirsiniz. Epey kullanışlı ve görünümü çok şık. Uygulamarı ana ekranda favori medya oyun uygulama diye sınıflandırabiliyorsunuz.
play.google.comTVLauncher - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.awe.dev.pro.tv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 21 Nisan 2018; 22:37:49 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Sağlam olsun diye Platoon pl-9018 5V3A adaptör aldım dün. Denemek için harici 2,5 inç disk taktım sürekli kopuyor. Sanırım adaptör dandik veya adaptör ucuna aldığım usb to dc kablosu dandik. Elimdeki amper ölçer ancak usb bağlantılı kabloda ise yarar.
Orijinal kabloda ise yaramıyor maalesef. Bu arada orijinal şarj adaptöründe sorun yok harici diski güzel okudu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhabalar ilk mesajdaki romu sorunsuz yükledim sıkıntı yok çalışıyor sadece ilk mesajda verilen güncellemeyi local update kısmından yapmaya çalışıyorum yapmıyor bir türlü -
Pardon bu ciha Netflixi 480p mi oynatıyor? kullananlar bilgi verebilir mi? -
Buradanquote:
Orijinalden alıntı: sahatay63
Merhabalar ilk mesajdaki romu sorunsuz yükledim sıkıntı yok çalışıyor sadece ilk mesajda verilen güncellemeyi local update kısmından yapmaya çalışıyorum yapmıyor bir türlüindir.freaktab.orgOTA-SCV7A-A7.1.2-x64-Alfawise.H96.ProPlus.zip - FREAKTAB DOWNLOAD SERVICEhttp://freaktab.org/5e53ea45357608d7?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Linkten SCV7A OTA dosyasını indir ve hafıza kartına at. H96 Pro Plus açılınca içerisinde update seçeneği var. Ona tıklayıp local update seçip hafıza kartındaki dosyayı seçip onaylıyoruz. Cihaz kapanıp farklı şekilde açılıp yüklemeyi kendisi yapacak sonra tekrar çıkacaktır. Tüm işlem bu kadardır. Sorumluluk sana aittir.
-
Zaten bu dediklerinizi harfi harfine yapıyorum ama benim cihaz kapandıktan sonra açılmıyor o şekilde kalıyor versiyon 4 yüklü yeni birşey farkettim cihaza yeniden başlat dediğimde cihaz kapanıyor ama tekrar açılmıyor büyük ihtimal sıkıntı bundan kaynaklı tekrar ilk romu yükliyecem umarım sorun çözülür.quote:
Orijinalden alıntı: ettu
Buradan http://freaktab.org/5e53ea45357608d7?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber indir.
Linkten SCV7A OTA dosyasını indir ve hafıza kartına at. H96 Pro Plus açılınca içerisinde update seçeneği var. Ona tıklayıp local update seçip hafıza kartındaki dosyayı seçip onaylıyoruz. Cihaz kapanıp farklı şekilde açılıp yüklemeyi kendisi yapacak sonra tekrar çıkacaktır. Tüm işlem bu kadardır. Sorumluluk sana aittir.
Alıntıları Göster
-
Ota dan olmadı ama twrp den yüklemeyi başardım ama hala yeniden başlat dediğimde başlat mıyor kapanıyor ama açılmıyorquote:
Orijinalden alıntı: sahatay63
Zaten bu dediklerinizi harfi harfine yapıyorum ama benim cihaz kapandıktan sonra açılmıyor o şekilde kalıyor versiyon 4 yüklü yeni birşey farkettim cihaza yeniden başlat dediğimde cihaz kapanıyor ama tekrar açılmıyor büyük ihtimal sıkıntı bundan kaynaklı tekrar ilk romu yükliyecem umarım sorun çözülür.
Alıntıları Göster -
İp tv üyeliğim var. Çok kaliteli bir server. Bu cihazda izlerken görüntü kalitesi düşüyor. Piksel piksel oluyor. Wifi cekimi laptop Yada cep telefonu gibi degil.smart tvde player indirip izledim sanki orjinal digiturk gibi. H96pro da iptv izleniyor ama hangi playeri denediysem tam hd zevki alamadım
play.google.comIPTV Extreme Pro - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.pecana.iptvextremepro
Satın alın parası 3-5 tl bir şey bende yüklü olduğundan fiyatını göremiyorum şu an için piyasada daha iyisi yok.
-
H96pro plus ile kullanmak için telefonuma cetus play kumanda programını yükledim. Çok güzel ve kullanışlı bir program fakat mouse modunda isaretci imleci 3-5 saniye aralıklarla yok oluyor. Sonra geri geliyor. Boxta cetus play sayfasında yapmıyor bunu. Ama ana sayfada, browser da videolarda hep yapıyor. Çözümü ne olabilir?
PLayden screen rotation control diye bir program var. Bu programı yükledikten sonra görüntüyü istediğiniz şekilde döndürebiliyorsunuz . Dikkatli olun yön değiştikçe imleç farklı haraket ediyor . İmleci kontrol etmek zor oluyor .quote:
Orijinalden alıntı: mehmetserdar07
Arkadaşlar ıyi geceler. H96 pro + hakkında bir sorum olacak. İşyerimde reklam vereceğim tv yi dikey kullanıyorum. Pc kullanarak bu işlem çok rahat yapılabiliyor. Fakat tv box hem kapladığı yer acısından hem de kullanım olarak daha basit olduğu için bu ürünü tercih ettim. Ancak görüntüyü dikey hale getiremedim. Video resim gibi paylaşımlar yapılacak tv de. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. -
bu cihaz ben de çok ısınıyor ve arada donuyor.kumandadan da birşeyler yapamayınca mecburen fişi çekip takıyorum her seferinde.2 saat önce dondu yine kapata zor girdim kapata bastım hala mavi yanıyor açık mesela.bunun çözümü nedir.kodiden iptv izliyorum ama iptv ile alakası yok cihaz kitleniyor,yayın degil.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X