verilmez hocam. trinksat arabayı görmeden 436 verdi, bir de görse "orası çizik burası kırık" diye bahanelerle 420-430 lara düşer. |
Ha bu araç alınır mı? (2. sayfa)
-
-
insan örnek gösterdiği aracın açıklamasını bir okur, sonra paylaşırdı. ben olsam öyle yapardım. o pejo pertin önde gideni. bagaj kapısı ayarsız. soldan sağlam darbe yemiş.
-
Ben sizin kadar boş değilim siz öyle yapın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam trinksat zaten 15dk'da paranı gönderiyor diye biliyorum yani piyasasının çok altında alıyor, sahibinden araç değeri sorgulama kısmından bakarsan da "545.850 - 572.850 TL" aralığını piyasa ortalaması olarak gösteriyor. Bilemedim...
-
2016 model olup 2017 çıkışlı clio 4 station wagon kasa aracımı 530 liraya sattım geçtiğimiz sene kasım ayında. 120.000 km'deydi, 3 parça boyası vardı sol tarafta. Değişen falan yoktu. Mis gibi araçtı valla. Şimdi onunla kıyaslayınca 2009 model arabaya kesinlikle bu paraları vermezdim, yazık günah. Modeli yeni olsun bu kadar konforlu olmasa da olur. Yeni her zaman daha iyidir benim için. 500-550 bin liralar az değil. Elbet farklı alternatifler vardır.
-
Arkadaşlar japon onermisler ama aynı model yılında japon almaya kalksan bu fiyatın üstüne en kotu 100k TL daha koyman gerekir
bence alınır bu araba tabi iyice bakmak/baktırmak kaydıyla
millet 2004 -05 model araçlara 500 bin yazmışlar bu araba 09 model ve benzinli olması bir artı, dizel araba tık dese 30 40 binlik olur çözümü
benzinli de buji bobin kablo enjektör komple değişse yine yarısından az tutar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 29 Mayıs 2024; 18:41:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstadım madem modeli bundan daha iyi aynı zamanda da temiz araba bulunuyor, bana bir tane gösterme şansınız var mı?
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-4-1174651050/detay
İlk denk geldiğim ilan mesela bu. Şimdi oturup araç araştırması yapamam sizin için, ancak 550.000 liralara çok daha iyi araçlar bulunabilir. 2009 model araca o kadar para bağlamazdım ben olsam.
-
Bende bunu söylüyorum, honda ve toyota bu fiyata bu kadar temizi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Astra h kasalara bakıyorum ama 550 bin bu araçlara fazla bence. Maksimum 450 bin veririm diye düşünüyorum. Bu piyasada fiyatı satıcı istediği kadar yüksek yazsın alıcı fiyatı belirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aklın yolu bir hocam keşke daha ucuza daha modelli daha kaliteli daha sağlam araçlar alabilsek ülkemizde zor malum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gider sıfıra yakın fiorino alırım paşa paşa binerim yada binek olacaksa daha eski egea
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X