https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-askeri-personelden-acil-satilik-1174443639/detay |
Ha bu araç alınır mı?
-
-
Eski opel hem de lpg li tam bir sürpriz yumurta sanayiden çıkmayabilirde sağlam da çıkabilir uzaktan anlamak mümkün değil. Benim aklıma takılan iki husus var;
Tokat Niksarda hakkıyla opel yapan anlayan usta olmayabilir. Eksperden öğreneceklerin yetmez bu aracı almak için haberin olsun. Küçük yerlerde genelde eksperler kötü olur.
Arabaya masraf edilmesine rağmen (iddia tabi satmak için sıkıyor olması da ihtimal) elden çıkarılmaya çalışıyor. Onu da dikkate almak lazım. Benzer bir durumda ben masraf edip bütün potansiyel sorunları çözdüğüm aracımı satmayı rafa kaldırdım. Ettiğim masrafı fiyata yansıtamam. Opel de aynı şekil en bakımlı olsa bile bu devirde en ucuz araç satılıyor. Alan baştan razı masraf etmeye ama senin yaptıklarını görmezden gelir işine gelmez. -
ha bu araç alınmaz
-
Hocam zaten 0 almıyorsan bu modelarabalar hep öyle sürpriz yumurta değil midir? Tokat Merkezde bakacağım arabaya, ekspere de orada götüreceğim. Tramer, değişen olmaması cezbetti beni, km'side düşük.
-
1.3 cdti olanlarına bakın. -
patates olmuş, öğütüce gitmesi gereken araçlara 20bin dolar'a yakın paralar istiyoruz
bu ülke iflah olmaz...
yazık kere yazık bu memlekete...insanlarına...
sebep olanlar utanır mı ? sanmam...
-
hocam sistem eleştirisini sonra yaparsın, araba alınır mı bana onun cevabı lazım.
-
tertemiz mis gibi araba. alınır. expere bile gerek yok. Ayrıca plakası ankranın sincan ilçesinden verilmiş.
-
Alınmaz, daha modelli araçlar var o paralara.
15 yaşında astraya 550 verilmez. -
söylediğiniz mantıklı, öneriniz varsa değerlendirmek isterim.
-
alınmaz...
ben corolla, civic bakardım...
japon bakardım özetle...
-
Ha bu araç alınmaz. Bunun yerine ha böyle bi araç alın:
https://www.sahibinden.com/s/ekE7s3Hf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 29 Mayıs 2024; 13:19:34 > -
Yeni açtığım konuda ki 4 arabanın 3'ü corolla ve civic, bakabilir misiniz? Zira bu fiyat bandında temiz civic veya corolla bulmak oldukça zor.
-
tramerde görünmeyen ama gerçekte pert olan bir aracı almasını öneriyorsun. çok mantıklı
-
Hocam yanlış anlama eleştirmek için söylemiyorum bilgi almak için söylüyorum, pert olduğunu nasıl anladın, neyi kötü? Birde yeni açtığım konudaki arabalara da bakar mısın?
-
hocam araç sahibi yazmış zaten, airbagler patlak, direkler işlemli, şasesi işlemli, tavanı boyalı. daha ne olsun? ağır kazalı ama sigortadan yaptırmayıp kendileri halletmiş ve tramere ağır hasarlı diye geçmemiş.
ilk ilandaki astranın sahibi ise cahilin önde gideni. bridgestone yazmayı bilmeyen askeri personel olsa olsa uzman er veya erbaştır. astsubay veya subay değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 29 Mayıs 2024; 14:30:27 > -
bu opel astra için sormuştum nereden anladın diye, adamın cahil olması bir şey ifade etmiyor araba önemli.
-
astra fena değil. ama sedan, düz vites ve atmosferik motor, çok tutulan bir model değil. iyi bir pazarlık yap, çünkü avantaj sende. şimdi trinksattan sorgulattım, bu arabaya 436.400 lira teklif verdi. 50 bin de üzerine koy. bu arabayı 490 bin liraya alaiblirsin ama sakın 500 den fazla verme..
-
en son 530 diyor, piyasasına da baktığımda 545-575 arası gösterdi sahibinden'de, 530 verilmez mi diyorsun?
-
Konu sahibi için oturup araç mı araştırcam hocam. örnek olarak paylaştığım bi araç. illa bu aracı mı al dedim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ha bu araç alınmaz |
Benzer içerikler
- adnan usta osmangazi· resimleri
- antalya renault servis tavsiye
- passat 1.5 tsi hangi yağ
- en iyi bijon anahtarı hangisi
- hyundai kona yorum
- byd shark
- suzuki swift 2024
- byd 7 kişilik
- 8 yerli otomobil
- bmw elektrikli motor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X