Şimdi Ara

haala çok sıcakk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yazları hepimizin problemi esasına birazda.Ama ben makineyi p4 yaptıktan sonra kasa içindeki ısınmaya dev işlemci ve kasa fanlarıma rağmen bi son veremedim.Azcık bile açık kalınca acayip bi ısınma oluyo tüm kasa içerisinde.HardDiske bişey olmasından korkuyorum çünkü en çok ısınan parçalardan biride o ne yapayım???

• Kasanın sol yan kapağına 8cmlik delik artı fan.Birtanede eksoz fanı tt blue eye öneririm(sessiz olduğundan dolayı)
  • nasıl deldiricem onu abi?
  • soğutucun ne sıcaklık değerlerin neler vs biraz bilgi verde ona göre yorum yapalım kasanın arkasında 8 cm'lik fan yerleri varsa onlara dışarı doğru üfleyecek fan takarsan iyi olur.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Technix</i>
    <br />nasıl deldiricem onu abi?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

dekobaj la daldirebilirsin.
  • Ama gun ın dediği gibi ısı değerlerini yaz bizde karşılaştırma yapalım.
  • abi bide matkap uçları var yuvarlak delik açıyor al biane 5 milyon her yeri delersin sonra :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi çok mu yakıyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by drahte 1905</i>
    <br />abi bide matkap uçları var yuvarlak delik açıyor al biane 5 milyon her yeri delersin sonra :))

anakartı felan delmede!
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by YAZICIOĞLU</i>
    <br />
    anakartı felan delmede!

heheh yok abi daha neler : ) bugün cpu 45 aux denen şeyde 54 derece oldu bi ara yandım yanacam yani
  • ben kasanın anakarta bakan kapağını delip büyük ama 12v değeinde fan taktım süper 5-6 saat açıkken 34-35derece oluyor. oyunlarda 40oluyor
  • kasanın ön kısmında fan yuvası varsa oraya 9'luk yada 12'lik fan koy çıkışa ise 8'lik bi fan koyarsan belki hallolabilir....
  • En etkili yan kapak.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Technix</i>

Ankaradaysan getir halleyim..sorun diil..sevabına yaparız[frndsp]
  • Hehehe....

Benim işlemci iki aydır 70 C çalışıo.. Gıkı çıkmıo valla
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by erginates</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Technix</i>

Ankaradaysan getir halleyim..sorun diil..sevabına yaparız[frndsp]

Eyvallah abi ama izmşrdeyim ben.Bakıcaz bişekilde başımızın çaresine .enolmadı kucaklıyıp götürücem bi pvc ciye onlar deler herhalde .teşekkür ediyorum herkeze

• Nalburdan bi tane dekobaj için metal ıç al ve dooğru en yakın marangoza!
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.