Şimdi Ara

HAARP ve 10 günlük soğuk hava dalgası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kadar paronayak olmayın yahu, 1 hafta havalar mevsim normallerinin altına indi işte sanki daha önce olmadı hiç. Yok HAARP'mış falan boş işler bunlar..
  • adamın yaşı 17+18 güya birşey biliyor gibi yazıyor isim vermicem,öyle konuşuyorki sanki bütün dünyayı bilgiden yemiş yutmuş vay bebe vayyy almadınmı evden harçlık çıkarken pes oynıcağınız cafede sonra akşam saat 7 olmadan eve hadi bakim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Din ile bilim ne alaka şimdi? Geçmişte baktığımızda islam dini bilime önem veriyor,bilimin gelişmesinde kuran-ı keriminde katkısı da vardır.Yani iklimle oynacak kadar büyüdüklerini sanmıyorum.

İnançlıyım ama yazdıkların beni güldürdü kardeş. Bu arada sanmıyorum demişsin konu kapanmış forum da kapansın o zaman.

Bu kadar bilimselliği bu forum kaldırmaz.

Valaha hocam böyle saçma bir konuya böyle saçma bir cevap gelir.

konu saçma deği yüzlerce dönümlük tarla neden antenlerle donatılmış yoksa trt1 çıkmıyordamı ondan acaba gerçekler saklanamaz

gelelim allaha artık pekde birşeylere karışmıyor anlaşılan hayde müslümanları korusunda görelim suriyede şii ve sünni birbirini kesiyor geçen bir ocuk cesedi görüm gözlerini sökmüşler yuvalarından yüzünü derisini almışlar
    esed askerini öldürüp ciğerini yiyor bunlar islam yani islam böyleyse aga ben 10 dakkaya kadar dinden çıkarım

böyle din bana sarmaz

hani derler ya nerde bu devlet bende diyorumki nerde bu allah göreve davet ediyorum

adamlar iklimi çözdüler iklimle oyanayacak hale teknolojiye vardılar sen daha hala efendim istemezse yaprak kımıldamaz

pöhhhhhhh buna 5 yaşaında çocukda inanmaz

ondan geri kaldık zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: piramitpc2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Din ile bilim ne alaka şimdi? Geçmişte baktığımızda islam dini bilime önem veriyor,bilimin gelişmesinde kuran-ı keriminde katkısı da vardır.Yani iklimle oynacak kadar büyüdüklerini sanmıyorum.

İnançlıyım ama yazdıkların beni güldürdü kardeş. Bu arada sanmıyorum demişsin konu kapanmış forum da kapansın o zaman.

Bu kadar bilimselliği bu forum kaldırmaz.

Valaha hocam böyle saçma bir konuya böyle saçma bir cevap gelir.

konu saçma deği yüzlerce dönümlük tarla neden antenlerle donatılmış yoksa trt1 çıkmıyordamı ondan acaba gerçekler saklanamaz

gelelim allaha artık pekde birşeylere karışmıyor anlaşılan hayde müslümanları korusunda görelim suriyede şii ve sünni birbirini kesiyor geçen bir ocuk cesedi görüm gözlerini sökmüşler yuvalarından yüzünü derisini almışlar
    esed askerini öldürüp ciğerini yiyor bunlar islam yani islam böyleyse aga ben 10 dakkaya kadar dinden çıkarım

böyle din bana sarmaz

hani derler ya nerde bu devlet bende diyorumki nerde bu allah göreve davet ediyorum

adamlar iklimi çözdüler iklimle oyanayacak hale teknolojiye vardılar sen daha hala efendim istemezse yaprak kımıldamaz

pöhhhhhhh buna 5 yaşaında çocukda inanmaz

ondan geri kaldık zaten

Bak bunların yaşanması sadece islam dinine bağlamak yanlış olur,sen bir geçmişe bak bakalım dünya'da ne savaşlar olmuş 2.dünya savaşında hitler soykırım yaparken onlar müslümanmıydı? Bu sadece örnek yani burda demek istediğim herşeyi dine bağlamayın orada bulunan antenlerde uydt gözlem merkezi olabilir,dünyanın yörüngesine ne kadar uydu yerleştirdiğini biliyormusun? Uydu yayınları,internet,gsm,multimedya daha aklıma gelmeyen çok şey var bunları yönetmek için her ülkede bulunur,burada bulunan ani iklim değşkliği küresel ısınmada olabilir eğer böyle olsaydı kışın ani bir ısınma ve ani bir soğumada olurdu yani madem inanmıyorsun dinle ilgili dil dökmemde yersiz olur,böyle tartışamalara gerek yok haydi kal sağlıcakla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Günümüzdeki teknoloji gerçekten sınırları zorlayacak derecede. HAARP, Blue Beam bunun gibi projeler tabiki var fakat kullanımdalar mı bunu kimse bilmiyor bilemezde zaten. Neler olacak bekleyelim görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Allah izin vermese hiç.bişey olmaz.

ki,

Butun dunyanın duzenini sağlayan Allah-ü tealadır.

Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

HAARP ve 10 günlük soğuk hava dalgası

Ciddi konularda boyle ss ler koymayalim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haarpın varlığına ve yaptığı işlere büyük bir kısmına katılıyorum yapılabilir olur münkündür
  • quote:

ki,

Haklısın ama çoğu arkadaşın dediği gibi Allah kendi yarattığı bir kulu neden şimdiden cezalandrısın. Örn;Trafik kazaları, Depremler, Hastalıklar bu şekilde düşünürsek Dünya'da hiçbir zaman kötülük olmaz.

İyi forumlar.
  • Çok değil 10 tane hidrojen bombası tüm dünyayı yok edecek kapasitededir. Hadi atılsında allah kurtarsın insanlığı görelim yüceliğini
    Adam alkollü kaza yapar takdiri ilahi olur. Kafasında beyin yok 10 çocuk yapar sonra kaderim böyle der.
    Bıktım bu dinci geçinen karanlık beyinlerden. Neye inanıyorsan inan ama inanç başka bişey insanlığı kurtaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

quote:

ki,

Allah afrikada aç çocukların ölmesine de izin veriyor, dünyayı hristiyanların yönetmesine de, masum kız çocuklarına tecavüz edilmesine de, zengin ama dinsizlerin her istediğini alıp yapabilmesine de.

"Tanrı: Bir şey ne kadar kirlenirse kirlensin hemen silebilirsin. Çorbayı ikiye bölmek mucize değildir Bruce, sihirbazlıktır. İki işte çalıştığı halde çocuğunu futbol antrenmanına götürmeye vakit bulan bekar anne mucizedir. Uyuşturcuya hayır, eğitime evet diyen bir genç mucizedir. İnsanlar onlar için herşeyi yapmamı istiyorlar. Ama anlamadıkları şu ki, yapacak güçleri var. Bir mucize mi görmek istiyorsun evlat, mucizenin kendisi ol."

Bir filmden alıntıdır....

• adam o kadar anteni boşuna dikmez

az buçuk kafası çalışan ingilizce bilen how haarp works ? yazar google amcaya bi danışır.

islami kafa ile gidersek caiz değil deyip geçmen lazım

dini bilime karıştırmayın din ve bilim taban tabana zıt şeylerdir.

bilimin evet dediğine din hayır zinhar der

islam ve bilim asla bağdaşmaz

örnek tarihe planör tarzı uçan ilk insan hezarfen ahmet çelebidir.

şeyhülislam denen şebek'in verdiği fetva şudur.

Hünkarım cenabı allah kuş taifesini ayrı halk etmişdir.(Yaratmıştır.) bu fani mevcudada ayrı davranub sümme haşa cenabı allaha alenen şirk koşmaktadır.Ayriyetten bugün uçan yarın başınıza konar deyip adamı mısıra sürgün ettirmiştir.

http://www.bilgiufku.com/hezarfen-ahmet-celebi.html

ayrıca şehzade genç osman yedikule zindanlarında boğdurulmadan önce 7 yeniçeri tarafından saatlerce tecavüz edilip kılıçlar ve baltalarla parçalanarak öldrülmüştür.

Tahta geçmek için öz kardeşini acımasızca katleden bir osmanlı benim atam değldir.

Şeyhülislamlarda benim gözümde şebek maymunudur.

dini istediği yönde kullanan sahtekar ve kansız vede soysuzdurlar.

bu durumda benim atam osmanlı değildir.

Ben böyle vahşilerin gözü dönmüşlerin torunu olmam olamam

• quote:

Orijinalden alıntı: piramitpc2

örnek tarihe planör tarzı uçan ilk insan hezarfen ahmet çelebidir.

şeyhülislam denen şebek'in verdiği fetva şudur.

Hünkarım cenabı allah kuş taifesini ayrı halk etmişdir.(Yaratmıştır.) bu fani mevcudada ayrı davranub sümme haşa cenabı allaha alenen şirk koşmaktadır.Ayriyetten bugün uçan yarın başınıza konar deyip adamı mısıra sürgün ettirmiştir.

İşte bu zihniyet 2013 yılında hala yurdumda çokça mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

quote:

ki,

Allah afrikada aç çocukların ölmesine de izin veriyor, dünyayı hristiyanların yönetmesine de, masum kız çocuklarına tecavüz edilmesine de, zengin ama dinsizlerin her istediğini alıp yapabilmesine de.

"Tanrı: Bir şey ne kadar kirlenirse kirlensin hemen silebilirsin. Çorbayı ikiye bölmek mucize değildir Bruce, sihirbazlıktır. İki işte çalıştığı halde çocuğunu futbol antrenmanına götürmeye vakit bulan bekar anne mucizedir. Uyuşturcuya hayır, eğitime evet diyen bir genç mucizedir. İnsanlar onlar için herşeyi yapmamı istiyorlar. Ama anlamadıkları şu ki, yapacak güçleri var. Bir mucize mi görmek istiyorsun evlat, mucizenin kendisi ol."

Bir filmden alıntıdır....

o film hakkındada bir ara el ezherdeki şebekler fetva çıkarmışlardı katledilmeleri sonsuz sevabdır diye bak sen el ezher şebekleri allahı kullananlar soysuzlar kansızlar suudi arabistanı yöneten 12 kör imamdır.

sen sanırsınki başlarında kral var var olmasına varda neyse sinirlerim bozuldu iyicene

al sana islam

http://www.youtube.com/watch?v=deDm9sk4C4U

izlede gör

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.