Arkadaşlar öldükten sonra mezarda tekrar ruhun bedene kavuşup, ödünün patlamasından bahsediyorlar ya acaba o tip birşey mi olmuştur?
quote:
Orijinalden alıntı: Love You My Angel
eleman undead
Lich King yakınlarda dikkatli olun hastalanan yakınınız olursa direk yakın çünkü undead olarak tekrar kalkacak
quote:
Orijinalden alıntı: Click271
quote:
Orijinalden alıntı: coderMX
quote:
Orijinalden alıntı: SoniX1
bi korku filmi vardı kadın kocasını zehirliyor öldü sanıp gömüyorlar sonra adam canlanıyor meğer zehir öldürücü değil adamı bir süreliğine ölü gibi yaşamasına neden oluyomuş vsvs adam kendi başına mezarı kazıyarak çıkıyo felan vssvs güzel filmdi o aklıma geldi
Filmin adını hatırlıyor musun?
bende merak ettim simdi :)
LOSTLA İLGİLİ SPOİLER İÇERİR:
Buna benzer bir şey lostun bir bölümünde vardı. Karı kocayı diri diri gömüyolardı toparağa
peki bu olay nasıl oluyor.. yahu adam kalp krizi geçiriyor kalp tamamen duruyor hayat duruyor.. 1 gün içinde kalp nasıl tekrar atar ki ? o zaman ben ölünce gömmeyin kardeşim belki tekrar bedenime giricem ruhumla
quote:
Orijinalden alıntı: TeknoBoy26
Kalp krizinden ölen insanı 1 gün sonra gömün diye boşuna demiyorlar tam bilmiyorum ama beyin kanamasıda aynı şekilde olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
quote:
quote:
quote:
bi korku filmi vardı kadın kocasını zehirliyor öldü sanıp gömüyorlar sonra adam canlanıyor meğer zehir öldürücü değil adamı bir süreliğine ölü gibi yaşamasına neden oluyomuş vsvs adam kendi başına mezarı kazıyarak çıkıyo felan vssvs güzel filmdi o aklıma geldi
Buna benzer bir şey lostun bir bölümünde vardı. Karı kocayı diri diri gömüyolardı toparağa
ordada böcek ısırıyordu onları nabızları aşırı düşüyordu elle hiseedilemeyincede öldü sanılıp gömüyolardı tam suratına toprak atarkende gözü açılıyodu kadının ama görmüyolardı
Kabir azabı kuranda da gecen bisey bilemeyiz tabide ses o yüzden gelmis olabilir allah hepimizi kabir azabından korusun
Adam zombi beyler ben eve ekmek depolamaya fırına gidiyom.
Bence ailesi ölümü kabullenmemiş
çok korkunç birşey. ölümden korktuğum tek şey bu mesela düşünün gömülüyoruz yıllarca ruhumuz çıkmamış bedenimiz kitlenmiş bi şekilde azap çekiyoruz.. zaman nasıl geçer toprak içinde ? 2 sene önce bi mezarcı abiyle muhabbetim olmuştu adam bazı cesetlerin toprağın hava almasına rağmen yıllar sonra çürüdüğünü söyledi hatta bi keresinde açtıklarında resmen canlı gibiymiş en ufak bi çürüme yokmuş millet korkudan fırlamış.. bana kalırsa cehennem ateş falan değil cehennem ruhumuz çıktıktan sonra paralel evrende zamanda azap işkence.. hiç geçmediğini düşünün zamanın..
quote:
quote:
quote:
valla filmin adını hatırlamıyorum digiturkte izlemiştim bi 5 sene önce... güzel filmdi aklıma gelirse yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
supernatural
Hocam kap gümüş mermileri gel tehlikeli olabilir Alnının çatına Yeah
quote:
Orijinalden alıntı: GRiN<
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
quote:
quote:
quote:
ordada böcek ısırıyordu onları nabızları aşırı düşüyordu elle hiseedilemeyincede öldü sanılıp gömüyolardı tam suratına toprak atarkende gözü açılıyodu kadının ama görmüyolardı
sanırım karadul du ısırıp felç etmişti
quote:
Orijinalden alıntı: Arrayta
çok korkunç birşey. ölümden korktuğum tek şey bu mesela düşünün gömülüyoruz yıllarca ruhumuz çıkmamış bedenimiz kitlenmiş bi şekilde azap çekiyoruz.. zaman nasıl geçer toprak içinde ? 2 sene önce bi mezarcı abiyle muhabbetim olmuştu adam bazı cesetlerin toprağın hava almasına rağmen yıllar sonra çürüdüğünü söyledi hatta bi keresinde açtıklarında resmen canlı gibiymiş en ufak bi çürüme yokmuş millet korkudan fırlamış.. bana kalırsa cehennem ateş falan değil cehennem ruhumuz çıktıktan sonra paralel evrende zamanda azap işkence.. hiç geçmediğini düşünün zamanın..
düşünmesi bile kötü
quote:
Orijinalden alıntı: jebote
quote:
düşünmesi bile kötü
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: DersiBölenÖğrenci
quote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
supernatural
cCc Castiel Reis Yapmıştır cCc
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=427278
Pencereyi kapa ?
quote:
Orijinalden alıntı: J-Smoove
quote:
Orijinalden alıntı: jebote
quote:
düşünmesi bile kötü
aynen
şöyle bişey var ,eğer öyle olsa bu sadece topragın altındakiler için geçerli olur. yoksa sagda solda unutulmus cesetler çürümeden canlanırdı yani o yuzden mantık dışı geldi ama düşününcede çok canımı sıktı
bir kişi öldüğü zaman (kalbi durduğu zaman) 1 saate yakın morga götürülmüyormuş çünkü kalbin tekrar çalışma ihtimalı varmış.