Şimdi Ara

Haber Sitelerinin Alakasız Manşet Atması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük siteler tık çekmek için neyse de koca koca hürriyet gibi sitelerin bu saçmalığı durdurmaları lâzım. Okuyucuya resmen hakaret ediyorlar. Bilmiyorum bir hareket falan başlatalım sanal eylem falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotomaç, Fanatik, A.M.K. gibi spor siteleri. Ensonhaber, 360, haberler gibi küçük haber siteleri ve Hürriyet, Milliyet, Habertürk gibi büyük haber siteleri dahil olmak üzere neredeyse %90'ı böyle yapıyor. O yüzden hiçbirinin sitesine girmiyorum. Gerektiğinde gazete alın, en iyisi.
  • bide yokmu aynı şeyi defalarca tekrar edenler onlar daha da kötü
  • hepsini geçtimde resimdeki ile gerçek haber hep mi başka olur arkadaş
  • Mynet bu konuda diğerlerini ters yatırır düz çevirir.
  • bknz:Mehmet Topal Emreyi Öldürdü

İçerik:Mehmet topal emreyi gülmekten öldürdü
  • En ilgi çekici başlıkları en son haber atıyor.
  • hurriyet , haberturk gazetevatan milliyet bunlara sakın girmeyin tamamıyla yozlaşmış tüm haberleri. cnn bi nebze daha iyi .daha iyisi varsa söyleyinde deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

hurriyet , haberturk gazetevatan milliyet bunlara sakın girmeyin tamamıyla yozlaşmış tüm haberleri. cnn bi nebze daha iyi .daha iyisi varsa söyleyinde deneyelim

Sonuna kadar katılıyorum, ülkenin yüz karası bu medya gerçekten.

Tamamen yozlaşmış, halkı gereksiz yere yönelten, bir fayda amacı gütmeyen, ticari olarak çalışan, ilkesiz ve faydasız medya'dan kurtulmadıkça düzeleceğimizi hiç sanmıyorum. Özellikle doğan medyası tamamen magazin üzerine kurulu ve çocukluğumuzdan bu yana beynimizi kirletmekle uğraşıyor, kültürmüzü kaybettirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Medya en büyük BELA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

bide yokmu aynı şeyi defalarca tekrar edenler onlar daha da kötü

Evet, 10 yıl önceki haberi yeni gibi sunanları da gördüm, midem bulandı gerçekten. Bu kadar mı yanıltıcı olur, tık almak için bu kadar mı yerin dibine girilir anlam veremiyorum gerçekten.

Hiç biri yaratıcı değil, sağlı sollu tüm medya kopyala yapıştır kandır medyası sadece.

Kalite sıfır!
  • kendimi bu konuda yanlız hissediyodum cok iyi geldi. En gıcık olduğum şey bi cümleyi döndürüp döndürüp yazmasi midem kalkıyo başim dönuyo valla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin hangi parti yandaşı oldugu önemli degil şöyle bütün o klasik haber sitesi gibi olmayan ağız tadıyla haber okuyacagım bır sıte önerisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula-bunela-labune -- 5 Eylül 2014; 20:06:08 >
  • Bot sistemi olduğu sürece bu hep böyle olacak mantıkları biraz farklı bizim medyanın.

• Her haber " flaş, skandal, bu da oldu, yok artık " başlıklı olmak zorunda diye düşünüyorlar herhalde. Öyle olmazsa tık azalır. Kalite, içerik önemli değil.

• quote:

Bir mac saatine bakicaz 30 tane paragrafin icinde ariyoruz.

• bu konuda en sıkayet edılen sıte kesınlıkle acunn.com
    facebook'takı her haberı duzenbazlık, artık bılıyorum yalan yada haberın saptırıldıgını hıc gırmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

quote:

Bir mac saatine bakicaz 30 tane paragrafin icinde ariyoruz.

aynen. Turkiye maçı ne zaman, ne zaman turkiye macı, maç ne zaman, ne zaman maç turkiye bıdı bıdı bıdı ufff yeter midem bulanıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.