Şimdi Ara

Haber Uygulamasında hangi kaynaklardan haber istersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows Phone için güzel bir haber uygulaması yapmaktayım. Markette hali hazırda uygulamalardan farklı olarak sizi haber sitelerine yönlendirmeyerek haber içeriğine ulaşmanızı ve daha fazla özellik bulundurmasını planlıyorum. Fakat şuanki haber uygulamalarının yorumlarında haber kaynaklarının yanlı olduğu, her kesime hitap etmediği şeklinde yorumlar var. Bu yüzden her kesime uyması, isteyenin istediği haber kaynağından içeriği okumasını sağlamayı amaçlıyorum. Bunun içinde eklenmesini istediğiniz haber sitelerini yazarsanız memnun olurum.

Ayrıca bir haber uygulamasında neler olmasına dair fikirlerinizi paylaşabilirsiniz, elimden geldiğince eklemeye çalışacağım.

Yapın aşamasından ekran görüntüsü;
     Haber Uygulamasında hangi kaynaklardan haber istersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntxsoft -- 28 Nisan 2014; 23:03:21 >

• bir sürü haber sitesi olabilir. bunların yanlı olup olmaması ayrı bir konu. işe bu yönden bakınca karmaşa büyük.

bence bir kaç şekil sıralama sistemi olmalı. mesela gazeteler için tekzip sayısına göre sıralama. satış adetine göre sıralama. gibi
  • Ben Sözcü , Zaman , HaberTurk ve AMK isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem uygulama hemde mobil web sayfası olarak uygulamalarım var sıkıntı haber kaynaklarının gun gelip formatını degistirmesi o yuzden farklı bir strateji belirlemeniz lazım...
    Mobil Web Sayfası
    Teknoloji Haberleri
    Benzer tarzda sporcu ve eglenceli konular isimli uygulamalarımda var.

• Milliyet, Yeni Akit, Milli Gazete, Yeni Şafak, Milat, Zaman, Sabah koyma ne koyarsan koy.
  • Ortadoğu gazetesinden ve Etik Haber sitesinden bütün haberleri koyabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlı haber yapanlar bağıra bağıra belli zaten

onları koyma yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi haber siteleri
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aljazeera kesinlikle olsun. Hürriyet olsun. Ayrıca internet üzerinden yayın yapan haber sitelerini de ekleyebilirsiniz.

• Aljazeera ortadogudaki amerika borazanıdır.
  • Secenekli olsun rss den cek cek geç :)

• Radikal
    NTVMSNBC
    The Wall Street Journal Türkiye'ye de şans vermek lazım...
  • T24 de iyidir, onu da ekleyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NTV, NTV spor, Eurosport, Hürriyet, Habertürk
    Eger mumkunse National Geo. gibi doga ile ilgili haberlere de bizi ulaştırabilirsen on numara olabilir. iyi çalışmalar şimdiden
  • T24, Radikal, BBC sağlıklı çalışsa kâfi.
  • Herkese teşekkür ederim;

Haber kaynakları yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Aşağıdaki listede sizden gelen istekleri birleştirdim. Bu listedekileri uygulamaya eklemeye çalışacağım, fakat Milliyet'i ekleyemiyorum, bunun gibi ekleyemeyeceğim siteler olabilir.

İlk yapılacaklar;
    • CNN Türk (yapıldı)
    • Hürriyet (yapıldı)
    • Ntvmsnbc (yapıldı)
    • Sözcü
    • Vatan
    • Fotomaç
    • AMK
    • Habertürk
    • Zaman
    • Cumhuriyet
    • Sabah
    • Radikal

Sonraki versiyon;
    • EtikHaber
    • Ortadoğu Gazetesi
    • Aljazeera 
    • The Wall Street Journal
    • T24
    • Eurosport
    • National Geographic
    • NTV
    • NTV spor
    • BBC 

Eklenemeyenler;
    • Milliyet (RSS'leri düzgün çalışmıyor)

Ayrıca yanlı haber derken bu her taraf içinde geçerli bir durum :) Herkese hitap etmesi için istenilen tüm kaynakları eklemeye çalışacağım.

Bunlara ek olarak çeşitli gazetelerden yazarları da eklemeyi düşünüyorum. Bunun için bir söz vermeyeyim ama en kötü bir sonraki versiyonda ekleyeceğim.

Program özelliklerine değinmek gerekirse, haberi sonradan okuyabilmek için saklama, haberdeki resimleri kaydedebilme, mail ve sosyal ağlardan ile haberi yollama gibi gibi özellikleri ekleyeceğim. Bunların dışında ne gibi özellikler olmasını istersiniz?

• Tekrardan merhabalar,

Uygulamayı geliştirmeye bir süre ara vermiştim. 1 haftadan beri tekrar çalışmalarıma başladım ve ilk versiyonu markete yükledim. 1-2 hafta boyunca yoğun bir şekilde üzerinde çalışıp, çeşitli haber kaynaklarını ve yeni özellikleri ekleyeceğim. Bu süreçte istediğiniz özellikleri yazarsanız sevinirim.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/haberler/5f33aefb-0222-4428-a388-91ee7a6db0b0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.