Bugün haber7de haber okurken konu ile %1 alakalı olmayan bir cümlenin habere iliştirildiğini gördüm. Normal bir cümle değildi bu. Yani yanlışlıkla olabilcek yazılabilcek bişey değil. 2 Seçenek var 1-Haberi hazırlayan kes kopayala yapan arkadaş msn gibi yerlerde biriyle sohbet ederken oeradaki bir mesajı bilmeden içine kopyaladı. 2-Birisine veya bir yere gizli bir mesaj gönderiliyordu. Buyurun haber burda http://www.haber7.com/haber/20100824/New-York-isgal-altinda.php
Bektaş, Mevlana sanki bunlar tarikat mensubu değil miydi… bu mu?
Haber burdada cümle nerde koskoca haberde cümlemi arayacağız dostum.
quote:
Bektaş, Mevlana sanki bunlar tarikat mensubu değil miydi…
quote:
Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler
quote:
Harbiden ne demeye çalışmış anlamadım
Bumu?
fethullah'ın ajanları bu şekilde haberleşiyor
Ben asıl Can Makleyn'e takıldım.
evet Bektaş Mevlana :D Can Makleyn i görmedim vallaha
arnold vali mi
özet geç desem :)
quote:
Orijinalden alıntı: inek möö
arnold vali mi
özet geç desem :)
vali vali hemde ermeni dostu türk düşmanı bir vali
Bak şimdi evlat. Bir istihbarat timi, başka bir ülkedeki basın yayın organlarını kullanır. Onların içinde şifreli şeyler cümleler vardır. Yani biz okusak birşey anlamayız ama onların şifre çözücüleri mesajları tek tek çözer.
Buda öyle birşey herhal. Yada ben Akıl Oyunları'nın etksinde kaldım.
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Bak şimdi evlat. Bir istihbarat timi, başka bir ülkedeki basın yayın organlarını kullanır. Onların içinde şifreli şeyler cümleler vardır. Yani biz okusak birşey anlamayız ama onların şifre çözücüleri mesajları tek tek çözer.
Buda öyle birşey herhal. Yada ben Akıl Oyunları'nın etksinde kaldım.
mantıklı mesela adam belki farklı yerlere yazı yazıyordur. Ve haberleştikleri kişile rhepsini takip ediyorlardır. Daha önce demişlerdir ona senin tarikatçı olduğunu öğrendik Oada birinde şunu sıkıştırır araya XXX hayranıyım. Diğerinde şunu yazar Sizler Bektaşın hayranısınız Haber7 de de bu çıkar Ne yani bektaş mevlana tarikatçı değilmi Diğer yazıda çıkan sonuç O zaman sizlerdee tarikatçısınız
Veya kelime oyunu yapar... Böylece savunmasını vermiş olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme