Dün geceden beri indirme hızım 120 yi geçmiyodu..normalde 470 iken..az önce modemden kontrol ettim bağlantım 1024 e düşmüş 4096dan..Acabba telekom bilmeden mi yapmışş yoksa milleti ne kadar kandırsam kardır mantığı mı????[:- Üstelik rapidden de üyeliğim vardı..Acaba arasam ne dicekler..Önce içimi buraya dökeyim dedim.. Bu kadar da kandırılmaz ki halk!!Ayıp..
içini buraya dökmen iyi olmuş ilk önce.. sen ayda 89YTL para ver üye ol, haberin olmadan 1024'e indirsinler.. önce ailene sor bi ama siz gidipte bunu 1 mbite mi indirdiniz die.. onlar yok derlerse aç telefonu ve say, söv ya da bağlı bulunduğun Telekom'a git orada cıngar çıkar.. seslerini çıkaramazlar merak etme!!!
arkadaşım forumda bi arat istersen, fazla dl yapan arkadaşların hızları haber verilmeden düşürülüyordu.
nasıl yani yau fazla dl oldu die o kadar para öderken haber wermeden indiremeye yetkisi yok ki hayır zaten indirmeye de yetkisi yok da habersiz indirmek ne demek yau wardır bunun altında başka bir şey..
quote:
Orjinalden alıntı: *jabba*
arkadaşım forumda bi arat istersen, fazla dl yapan arkadaşların hızları haber verilmeden düşürülüyordu.
Sitede örnekleri mevcut fazla dl yapan birinin hattını 4 mbit'ten 2 ya da 1mbit'e indirmişlerdi
kablo internette 2mb hız verilmesi ile ilgili bir sorun oldu gecen gun(bölgemde) Habersiz 1mb e dusurulmustum Aradam duzeltilecek dedi, duzelmedi; tekrar aradım, işin içinden cıkamadılar ve 3mb bagladılar. Belki teknik bi sorundur sizinki de Bi arayıp konusun derim..
ewt bende duymuştum böyle bir şeyi... abartı download yaparsan habersiz hız düşürüyorlar..
ama bu durum senin için geçerli mi değil mi onu bilemiyorum..
walla bence Türkiye'de en iyi seçenek 2mbit..
Arayıp durumu öğrenin :S
ewet yau arayıp durumu öğrenmek en mantıklısı neymiş ne değilmiş, teknik bir hata da olabilir sonucu da yazarsanız ii olur walla buradan..
quote:
Orjinalden alıntı: snakeTR
Sitede örnekleri mevcut fazla dl yapan birinin hattını 4 mbit'ten 2 ya da 1mbit'e indirmişlerdi
Evet bir arkadaşa yapmışlardı...Ama aynı parayı alıyorlarsa gerçekten ayıp.
4mbit le nasıl 470 e cıktın anlamadım ? ?
440-450 dir o
aradın mı arkadaşım sonuç nedir ?
dostum işyerinde benimde başıma geldi habersiz 2 mb düşürdüler aradım bi dünya laf saydım sinyal kalitesi düşükmüş cartmış curtmuş dedim 6 aydır sinyal yüksektide, şimdimi düştü bu sinyal efendim parasını 2 mb göre ayarlıyorlarmışda. tamam parasını ayarlıyorlar ama. kaybolan hızım nolucak şu an gene 4 mb
bu arada fazla download olayında niye yapıyorlar anlamadım canım fazla bişey yapmıyozki 24 saat ratio yükseltioz
quote:
Orjinalden alıntı: firadiko
4mbit le nasıl 470 e cıktın anlamadım ? ?
hat o an boşsa bazen hatta uzun süreli olarak 470 lere çıkabiliyor.Bende mesela 2 mbit olmama rağmen bazen 30-35 dk boyunca 260-270kb arasında indirebiliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme