Şimdi Ara

HABERİM OLMADAN 4 Mbit 1mbite DÜŞMÜŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün geceden beri indirme hızım 120 yi geçmiyodu..normalde 470 iken..az önce modemden kontrol ettim bağlantım 1024 e düşmüş 4096dan..Acabba telekom bilmeden mi yapmışş yoksa milleti ne kadar kandırsam kardır mantığı mı????[:-
    Üstelik rapidden de üyeliğim vardı..Acaba arasam ne dicekler..Önce içimi buraya dökeyim dedim..
    Bu kadar da kandırılmaz ki halk!!Ayıp..

• içini buraya dökmen iyi olmuş ilk önce.. sen ayda 89YTL para ver üye ol, haberin olmadan 1024'e indirsinler.. önce ailene sor bi ama siz gidipte bunu 1 mbite mi indirdiniz die.. onlar yok derlerse aç telefonu ve say, söv ya da bağlı bulunduğun Telekom'a git orada cıngar çıkar.. seslerini çıkaramazlar merak etme!!!
  • arkadaşım forumda bi arat istersen,
    fazla dl yapan arkadaşların hızları haber verilmeden düşürülüyordu.
  • nasıl yani yau fazla dl oldu die o kadar para öderken haber wermeden indiremeye yetkisi yok ki hayır zaten indirmeye de yetkisi yok da habersiz indirmek ne demek yau wardır bunun altında başka bir şey..
    quote:

Orjinalden alıntı: *jabba*

arkadaşım forumda bi arat istersen,
    fazla dl yapan arkadaşların hızları haber verilmeden düşürülüyordu.

• Sitede örnekleri mevcut fazla dl yapan birinin hattını 4 mbit'ten 2 ya da 1mbit'e indirmişlerdi
  • kablo internette 2mb hız verilmesi ile ilgili bir sorun oldu gecen gun(bölgemde) Habersiz 1mb e dusurulmustum Aradam duzeltilecek dedi, duzelmedi; tekrar aradım, işin içinden cıkamadılar ve 3mb bagladılar. Belki teknik bi sorundur sizinki de Bi arayıp konusun derim..
  • ewt bende duymuştum böyle bir şeyi... abartı download yaparsan habersiz hız düşürüyorlar..

ama bu durum senin için geçerli mi değil mi onu bilemiyorum..

walla bence Türkiye'de en iyi seçenek 2mbit..
  • Arayıp durumu öğrenin :S
  • ewet yau arayıp durumu öğrenmek en mantıklısı neymiş ne değilmiş, teknik bir hata da olabilir
    sonucu da yazarsanız ii olur walla buradan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: snakeTR

Sitede örnekleri mevcut fazla dl yapan birinin hattını 4 mbit'ten 2 ya da 1mbit'e indirmişlerdi

Evet bir arkadaşa yapmışlardı...Ama aynı parayı alıyorlarsa gerçekten ayıp.
  • 4mbit le nasıl 470 e cıktın anlamadım ? ?
  • 440-450 dir o
  • aradın mı arkadaşım sonuç nedir ?
  • dostum işyerinde benimde başıma geldi
    habersiz 2 mb düşürdüler
    aradım bi dünya laf saydım
    sinyal kalitesi düşükmüş cartmış curtmuş
    dedim 6 aydır sinyal yüksektide, şimdimi düştü bu sinyal
    efendim parasını 2 mb göre ayarlıyorlarmışda. tamam parasını ayarlıyorlar ama. kaybolan hızım nolucak
    şu an gene 4 mb

bu arada fazla download olayında niye yapıyorlar anlamadım
    canım fazla bişey yapmıyozki 24 saat ratio yükseltioz
  • quote:

Orjinalden alıntı: firadiko

4mbit le nasıl 470 e cıktın anlamadım ? ?

hat o an boşsa bazen hatta uzun süreli olarak 470 lere çıkabiliyor.Bende mesela 2 mbit olmama rağmen bazen 30-35 dk boyunca 260-270kb arasında indirebiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.