Şimdi Ara

Haberim olmadan adıma acılan hat için suc duyurusunda bulunuyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
7
Favori
47.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tur isler Basina gelenler kesinlikle dava açsınlar mümkünse maddi manevi tazminat davası açsınlar.bu işler bu kadar basit olmamalı.kafasına gore biri adınıza hat alacak suç işleyecek sonra pirincin taşını ayırmak size düşecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr5454 T kullanıcısına yanıt
    Biraz geç olacak ama yazayım yine de;

https://sikayet.btk.gov.tr/ sitesini kullanabilirsiniz. Site sertifikasında bir sorun yok fakat yine de tarayıcınızda domainin gov.tr ile bittiğini görüyorsanız sertifikaya pek aldırmayın, devlet siteleri bile genellikle ihmalkarlıktan dolayı ssl sertifikalarında bazen problem yaşabiliyorlar.

Bu arada btk şikayeti turkcell e iletmiş, onlar da bayinin cezalandırıldığını söylemiş. bozacının şahidi şıracı. savcılığa müracaatım sonuçlandığında alacakları ceza iyi bir ders olacaktır eminim.
  • Arkadaşlar hemen hemen ayni durum benim başına geldi avea hat açmışlar üstüme birde iphone telefon almışlar kontratlı işin ilginç tarafı faturayı ödüyorlar düzenli ödüyorlar nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz teşekkürler

• Hat üzerinden bir suça karışırlarsa başın ağrır.Hattı iletişime kapattırıp savcılığa suç duyurusunda bulunun.

• Cok gecmis olsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.