Şimdi Ara

Haberler - Köşe Yazıları - Eğlence [Son Dakika]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [ANONİM HABER YAZARI ARTIK HER DAKİKA SİZLERLE]

Herkese Merhaba Konu Dışı , Yeni Bir Konu İle Sizlerle Birlikteyim
    Konu Amacı Herkesin Herşeyden Son Dakika Haberdar Olmasını İstediğim Bu Konuyu Açma Gereksinim Duydum.
    Aranızdan bazılarınızın Ben Başka Aramalar Kullanarak Son Dakika Ne Olduğunu Öğrenebilirim Diyenleri Duyar Gibiyim.
    Ama Burdaki Farklılık Forum İçinde Katılımcı Olmak İstiyorum.
    Eleştiriler YAPILSIN!!!
    Küfür , Argo olmasada Tartışma Ortamı Oluşsun. İstediğiniz Gibi Rahat Davranabilirsiniz.
    Bunu Yapmamda ki En Önemli Etken İse Mesela Bir Dergi Almak İstiyorsunuz.Fakat Ne Almaya Ne de Satın Alacak Kadar Vaktiniz Olmayabilir.
    Bunun İçin Yorumlara Almak İstediğiniz Derginin İsmini Yazın.Zamanım Olduğu Zaman Satın Alırım.Sizin Almanıza Gerek Kalmadan İçeriğiniz
    Bütün Sayfalarının Fotoğrafını Çekerek Sizlere Sunmuş Olacağız.
    Hemen Sizlere Son Dakika Başlığımızı Sunuyorum...

[19 Mart 2014]

SON DAKİKA

Mourinho: Mancini'nin Ne Yaptığı Belli Değil

Chelsea'de Jose Mourinho, 2-0 kazandıkları maçtan sonra Mancini için "Ne yaptığı belli değil. Sneijder'i ilerde, Burak'ı kanatta oynatıyor." dedi.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray maçının ardından görüşlerini dile getirdi. Portekizli teknik adam, Mancini'nin ne yaptığını anlamadığını belirterek göndermede bulundu.

Yayınlanma Zamanı [00:20]

Kendi Görüşüm : Bence Galatasaray pek fazla oyunda fazla duramasa da çaba gösterdiğine de inanıyorum.

[Galatasaraylılar Yorumlarınızı Bekliyoruz]

Paris'te Çanakkale Sergisi

Fransa'nın başkenti Paris'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla Hanri Benazus'un Çanakkale fotoğrafları arşivinden oluşan "Atatürk'ün Çanakkale Fotoğrafları Sergisi" açıldı.
    Yayınlanma Zamanı [00:41]

Kendi Görüşüm : Çok güzel bir çalışma olmuş.Bu ülke de bazı değersiz karaktersiz kişilerin vatanını koruyamaması ve bu günün ne günü
    olduğunu sorduğum da ,
    -Bilmiyorum...
    -ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ
    -Çokta umurumda sanki
    Diyen patavatsız insanların olduğu bir dünyada yaşamak istemiyorum....

Haberler - Köşe Yazıları - Eğlence [Son Dakika]

Galatasaray Teknik Direktörü Mancını Kötü Oynadık, Chelsea Turu Hak Etti
    Drogba ALKIŞLARLA UĞURLANDI Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, maç sonu basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
    (Bugün 01:12)

Bolu'da Bulgur Yüklü Kamyonet Alev Alev Yandı
    Bolu’da, TEM Otoyolu’nda motor kısmı tutuşan bulgur yüklü kamyonet alev alev yandı. (Bugün 00:55)

Yürüyüş Sırasında Fenalaşan Kişi Öldü

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kaz Dağları tırmanışına Bandırma'dan katılan ve yürüyüş sırasında fenalaşan kişi yaşamını yitirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimHaberYazarı -- 19 Mart 2014; 1:23:47 >

• Rezerve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konu açarak haberleri yatmalısın yoksa bu konu bir süre sonra şişer.Kimse giremez.

• "Elma Gazetesi" geldi aklıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: 15 gün sonra

Yeni konu açarak haberleri yatmalısın yoksa bu konu bir süre sonra şişer.Kimse giremez.

Öneriniz varsa özelden yazar mısınız?
  • Reklam alanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapanır
  • elma :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.