Şimdi Ara

HaberTürk ne kadar da osmanlı seviciymiş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alynty: Melbourne Bounce

quote:

Orijinalden alynty: NuTeRX

Sary?ynly programlary efsane. Saçma sapan hasta insanlary çykartyp konu?turuyorlar. Milletin lafa zatrn gidik, iyice gidiyor. Din, osmanly, uzaylylar hakkynda genelde. Hep de ayny adamlar çykyyor.

Saçma sapan dedi?in insanlar profesör, ara?tyrmacy - yazar veya bu i?in uzmany denilecek insanlar. Ayryca felsefe üzerine, tarih üzerine konu?mak ne zaman saçmalyk oldu ? Adamlar ?ov yapmaya çykmyyorlar sadece insanlara bilgi vermek, olaylary açyklamak için çykyyorlar. Çokta güzel oluyor. haa sizler survivor izledi?iniz için bu adamlar size saçma gelebilir. Tabi sizde haklysynyz.

Teke Tek Özel ve Tarihin Arka Odasy gibi iki tane de?eri bilinemeyen programy bitirdi bu kanal. Üstelik zorla bitirdi. Bardakçy zaten zor insandyr falan ama çok önemli i?lere imza atmy? ve günümüzde artyk 2-3 tane kalmy? olan "her?eyi bilen" veya eskilerin tabiriyle allame-i külü cihan denebilecek birkaç ki?iden biri olmasyna ra?men basky yapmaya kalktylar ve 6.5 senelik programyn sona ermesine sebep oldular. Fransa'da bu tarz bir program yakla?yk 27 sene civarynda sürmü?tür.
    Fatih Altayly'yy sevin sevmeyin ama ikisinin beraber yapty?y Teke Tek Özel programlary ar?ivliktir. Bir kysmy artyk hayatta olmayan yahut bir daha bir yere çykartyp konu?turamayaca?ynyz, efsane olarak bilinen ki?ilerin çykyp bizleri ir?ad ettikleri ba?ka bir program var my hali hazyrda ? Halil Ynalcyk'tan Gönül Tekin'e, Semavi Eyice'den Muazzez Ylmiye Çy?'a, Heath Lowry'e kadar, Timsal Karabekir'e ve hatta Turgut Kut'a kadar daha aklynyza kim gelirse, konuk olarak gelip inanylmaz zevkli ve bilginin ve kültürün adeta akty?y ba?ka hangi program kaldy ?

Bu programlaryn bitmesinin bir sebebi de senin övdü?ün o programdyr. Çünkü o programa çykyp zyrvalayan, abuk subuk yalan yanly? ?eyler anlatan adamlary ve onlary çykartty?y için kendi kanalyndaki ba?ka bir programy ele?tirdikleri için sorun ya?anmaya ba?landy ve neticesinde ortadan kalkty.
    Her biri ar?ivlik olan, bazy kitaplarda bile geçmeyen ama yakyn ili?kiler sayesinde ö?renilen bilgilerin ö?renilebildi?i programlar var iken ve oraya çykan kendi alanynda gerçekten isim sahibi olan ki?iler dururken, di?er tarafta syrf ?ov olsun reyting alalym enteresan konular konu?ulsun ilgi çeksin diye yapylan i?in övülecek hiçbir tarafy da yoktur oraya çykan konuklaryn da kendi alanlarynda hiçbir otoritesi de.

Hiç bir program sonsuza kadar devam etmez. Murat Bardakçınin programıni ve ilber hoca ile celal hocanın olduğu teke tek programının her bölümünü bende severek izledim. Halada izlerim youtube üzerinden. Ben onlara bi şey demedim. O programların bitmesine bende üzüldüm. Ama bu programların bitmesinin nedeni Cansu cananin sunduğu program değil. Ayrıca alanları farklı. Birisi tarihi islerken bir diğeri sağlık, ekonomi, komplo teorilerini, gizli örgütlenmeleri işliyor. Oraya çıkardıkları sıradan insanlar değil. Hepsi bu konularda uzman olmuş insanlar. Tamam bizde ilber hocayı izlemeyi dinlemeyi seviyoruz ama adam ne anlasın komplo teorisinden ? Halil hoca çıksın sabaha kadar dinlerim ama bu adam ekonomiden bahsedebilir mi ? Celal hoca çıksın saatlerce izlerim ama bu adam bize nasıl anlatsın bir suçlunun psikolojisini ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Sarışınlı programları efsane. Saçma sapan hasta insanları çıkartıp konuşturuyorlar. Milletin lafa zatrn gidik, iyice gidiyor. Din, osmanlı, uzaylılar hakkında genelde. Hep de aynı adamlar çıkıyor.

Bir gün denk gelmiştim. Baktım Canan Karatay, astrologun biri falan birbirleriyle alakasız insanlar var, kapadım direkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 7 Temmuz 2016; 2:17:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melbourne Bounce

quote:

quote:

Orijinalden alynty: Melbourne Bounce

quote:

Orijinalden alynty: NuTeRX

Sary?ynly programlary efsane. Saçma sapan hasta insanlary çykartyp konu?turuyorlar. Milletin lafa zatrn gidik, iyice gidiyor. Din, osmanly, uzaylylar hakkynda genelde. Hep de ayny adamlar çykyyor.

Saçma sapan dedi?in insanlar profesör, ara?tyrmacy - yazar veya bu i?in uzmany denilecek insanlar. Ayryca felsefe üzerine, tarih üzerine konu?mak ne zaman saçmalyk oldu ? Adamlar ?ov yapmaya çykmyyorlar sadece insanlara bilgi vermek, olaylary açyklamak için çykyyorlar. Çokta güzel oluyor. haa sizler survivor izledi?iniz için bu adamlar size saçma gelebilir. Tabi sizde haklysynyz.

Teke Tek Özel ve Tarihin Arka Odasy gibi iki tane de?eri bilinemeyen programy bitirdi bu kanal. Üstelik zorla bitirdi. Bardakçy zaten zor insandyr falan ama çok önemli i?lere imza atmy? ve günümüzde artyk 2-3 tane kalmy? olan "her?eyi bilen" veya eskilerin tabiriyle allame-i külü cihan denebilecek birkaç ki?iden biri olmasyna ra?men basky yapmaya kalktylar ve 6.5 senelik programyn sona ermesine sebep oldular. Fransa'da bu tarz bir program yakla?yk 27 sene civarynda sürmü?tür.
    Fatih Altayly'yy sevin sevmeyin ama ikisinin beraber yapty?y Teke Tek Özel programlary ar?ivliktir. Bir kysmy artyk hayatta olmayan yahut bir daha bir yere çykartyp konu?turamayaca?ynyz, efsane olarak bilinen ki?ilerin çykyp bizleri ir?ad ettikleri ba?ka bir program var my hali hazyrda ? Halil Ynalcyk'tan Gönül Tekin'e, Semavi Eyice'den Muazzez Ylmiye Çy?'a, Heath Lowry'e kadar, Timsal Karabekir'e ve hatta Turgut Kut'a kadar daha aklynyza kim gelirse, konuk olarak gelip inanylmaz zevkli ve bilginin ve kültürün adeta akty?y ba?ka hangi program kaldy ?

Bu programlaryn bitmesinin bir sebebi de senin övdü?ün o programdyr. Çünkü o programa çykyp zyrvalayan, abuk subuk yalan yanly? ?eyler anlatan adamlary ve onlary çykartty?y için kendi kanalyndaki ba?ka bir programy ele?tirdikleri için sorun ya?anmaya ba?landy ve neticesinde ortadan kalkty.
    Her biri ar?ivlik olan, bazy kitaplarda bile geçmeyen ama yakyn ili?kiler sayesinde ö?renilen bilgilerin ö?renilebildi?i programlar var iken ve oraya çykan kendi alanynda gerçekten isim sahibi olan ki?iler dururken, di?er tarafta syrf ?ov olsun reyting alalym enteresan konular konu?ulsun ilgi çeksin diye yapylan i?in övülecek hiçbir tarafy da yoktur oraya çykan konuklaryn da kendi alanlarynda hiçbir otoritesi de.

Hiç bir program sonsuza kadar devam etmez. Murat Bardakçınin programıni ve ilber hoca ile celal hocanın olduğu teke tek programının her bölümünü bende severek izledim. Halada izlerim youtube üzerinden. Ben onlara bi şey demedim. O programların bitmesine bende üzüldüm. Ama bu programların bitmesinin nedeni Cansu cananin sunduğu program değil. Ayrıca alanları farklı. Birisi tarihi islerken bir diğeri sağlık, ekonomi, komplo teorilerini, gizli örgütlenmeleri işliyor. Oraya çıkardıkları sıradan insanlar değil. Hepsi bu konularda uzman olmuş insanlar. Tamam bizde ilber hocayı izlemeyi dinlemeyi seviyoruz ama adam ne anlasın komplo teorisinden ? Halil hoca çıksın sabaha kadar dinlerim ama bu adam ekonomiden bahsedebilir mi ? Celal hoca çıksın saatlerce izlerim ama bu adam bize nasıl anlatsın bir suçlunun psikolojisini ?

Halil hoca ekonomiden ne mi anlar ? Üzerine yazdığı ve Osmanlı'yı tamamlayan kitabı bırak okumayı duymadan konuşursan böyle olur tabi.
    Ayrıca, ne alakası olduğunu son paragrafta yazdım. Yine ayrıca, o paragrafa çıkanların hangi alanda ne uzmanlığı varmış ? Neden hiçbir akademik camiada adları dahi geçmez o programa çıkan kişilerin veya neden dişe dokunur hiçbir eseri yoktur madem uzman kişilerse ?
    Bardakçı ve Altaylı hatta İlber hoca dahil kaç defa eleştirdiler o programı ve çıkan kişileri. O program iyice zıvanadan çıkmaya başlayıp onların da daha sert eleştirmeleri yüzünden başladı herşey zaten.

Fransa'da 25 veya 27 sene sürmüştür ismini getiremeyeceğim o gazetecinin programı ve kendisi artık emekli oluyorum diyerek bitirmiştir. İngiltere'de 20 seneye yakın yine benzer bir program yapılmıştır, Amerika'da birçok bu tarzda program var. Biz ise ülkemizde artık yetişmeyen, herşeyi bilen son birkaç kişiyi de işine bu tarz saçma salak reyting malzemelerine meze ederek kaybediyoruz.

• Haber Türk isminde türk olsa da havuzun sadık elemanlarından

Osmanlı bahane rant ,ihale ,teşvik ,vergi sildirme şahane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Osmanlı sevici olmak niye size dert ki...daha ziyadesi ile birseyleri sevmek ne diye dert ediliyor ..

Osmanlı ecdad'tır ,ata,'dır..dert edilen ne ?

Osmanlı eskiden vardı şu anda yok
    Osmanli nin 14yy filan o donemlerine saygım var ama genel olarak osmanli devleti gerçek anlamda bir yobazdı benim osmanliyi sevmeme sebebim bu diğerlerinin nedir bilmem.
    Şu an bilimde sanayide 0 ise baslangici Osmanli nin yanlış harcamalarıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

Uzaylı meselesinde Haktan Akdoğan'ı eleştiriyorsunuz herhalde. O çıkıyor sürekli, çıktığı zaman da takip ediyorum.

Haktan Bey bilgili adamdır. Ama son programda ben de dayanamayıp kapattım.
    Bilim üzerine, evren üzerine konuşulması gerekirken, beyinsiz seyircilerin yönlendirmesiyle mesele "İslam'da Uzaylılar"a döndü.ç O konu altında inanılmaz saçmalandı. Kutsal kitaptan örnek bulmaya falan çalışıyorlardı en son.

Cansu Canan Özgen de üsteledikçe üsteliyor. Son zamanlarda onda da bir Arap sevicilik başladı ki sormayın gitsin.
    Programın seviyesi dini dahil ede ede düştükçe düştü.

Uzaylı adamda sanrısal bozukluk var büyük ihtimalle. Beyninizi yıkamasına izin vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melbourne Bounce

quote:

Sarışınlı programları efsane. Saçma sapan hasta insanları çıkartıp konuşturuyorlar. Milletin lafa zatrn gidik, iyice gidiyor. Din, osmanlı, uzaylılar hakkında genelde. Hep de aynı adamlar çıkıyor.

Saçma sapan dediğin insanlar profesör, araştırmacı - yazar veya bu işin uzmanı denilecek insanlar. Ayrıca felsefe üzerine, tarih üzerine konuşmak ne zaman saçmalık oldu ? Adamlar şov yapmaya çıkmıyorlar sadece insanlara bilgi vermek, olayları açıklamak için çıkıyorlar. Çokta güzel oluyor. haa sizler survivor izlediğiniz için bu adamlar size saçma gelebilir. Tabi sizde haklısınız.

İstedikleri kadar araştırsınlar genelde hasta kişiler çıkanlar. Garip komple teorileri kuruyorlar, sanrıları var. Hayatımda da survivor izlemedim, bilmem önemi varsa.

• NuTeRX kullanıcısına yanıt
    Şimdi öyle bir şey söylediniz ki bunun arkasını doldurmanız lazım. Ne gibi yanlışlarını yakaladınız da bunu söylüyorsunuz?
  • Masal anlatılıyor tarih ayağına
  • quote:

Şimdi öyle bir şey söylediniz ki bunun arkasını doldurmanız lazım. Ne gibi yanlışlarını yakaladınız da bunu söylüyorsunuz?

Sanrının anlamını bilmiyorsan bir bak anlamına. Ne demek istediğimi anlarsın.

"Beyninizi yıkamasın." cümlesini kuran sensin profesyonel beyin. Önce kurduğun cümleye bir bak, ondan sonra Tdk'cılık oyna istersen.
    Ne yanlışlarını yakaladınız da "Beyninizi yıkamasın?" diyorsunuz diyorum. Artık birkaç kelimelik cümleyi de anlamıyorsanız internet bağlatmayın evinize.
  • quote:

"Beyninizi yıkamasın." cümlesini kuran sensin profesyonel beyin. Önce kurduğun cümleye bir bak, ondan sonra Tdk'cılık oyna istersen.
    Ne yanlışlarını yakaladınız da "Beyninizi yıkamasın?" diyorsunuz diyorum. Artık birkaç kelimelik cümleyi de anlamıyorsanız internet bağlatmayın evinize.

Tdkclıkla alakası yok yahu. Sanrı tıbbi bir terimdir. Tıpla alakan yoksa bilemezsin tabi. Kelime anlamına bak demedim ki ne olduğunu bir araştır dedim...

• birde türk olduğunuz aklınıza gelse bu arapcılara ayar oluyorum.
    Tekrar tekrar edeyim bari.
    Konu "Sanrı" kelimesi değil. "Beyniniz yıkanmasın." bölümü.

İyice anlaşılması için cümleyi ona göre kuruyorum artık;

"Beyninizi yıkamasın." diyorsanız, nelerle beyin yıkadığını da belirtmeniz gerekir.
  • quote:

"Beyninizi yıkamasın." diyorsanız, nelerle beyin yıkadığını da belirtmeniz gerekir.

Sanrısıyla işte. Başka neyle olabilir?

• quote:

quote:

Niye anlaşamıyoruz kavrayabilmiş değilim.

Sanrısı olduğunu söylüyorsanız, sanrısının sonuçlarıyla beynimizi yıkacağını söylüyor olmalısınız.
    Kendi kendine sanrısı olup evinde oturan, konuşmayan bir adamın sanrısı bizim beynimizi nasıl yıkayabilir?
    Bizim beynimizi ne yıkıyor? Hangi söyledikleri? Sanrısının hangi sonuçlar bizim beynimizi yıkayabilir?

Anlatabildim mi?

• Asıl olay trt de pelin çift ile Osmanlı yağlamasi.programa tarihçi çıkarmış Lozani anlatıyor bu da yok öyle değil olmadi diyor.tam komedi milleti paranoyak yapmışlar her hafta birşeyin gizli tarihi gizli emelleri cart curt..sadece yazık. .

• quote:

quote:

quote:

Niye anlaşamıyoruz kavrayabilmiş değilim.

Sanrısı olduğunu söylüyorsanız, sanrısının sonuçlarıyla beynimizi yıkacağını söylüyor olmalısınız.
    Kendi kendine sanrısı olup evinde oturan, konuşmayan bir adamın sanrısı bizim beynimizi nasıl yıkayabilir?
    Bizim beynimizi ne yıkıyor? Hangi söyledikleri? Sanrısının hangi sonuçlar bizim beynimizi yıkayabilir?

Anlatabildim mi?

Adamın sanrıları var. Uzaylılarla iletişime geçtiğini iddia ediyor. Millete de anlatarak onları da inandırmaya çalışıyor, beyinlerini yıkıyor. Bu kadar.

• Haktan Akdoğan'I bilirim hatta seneler öncesinden bilirim televizyona ilk çıkmaya başladığında dikkatimi çekmeye başlamıştı. O zaman bu kadar uçuk ve saçma konuşmuyordu.
    Adam fizikten anlamaz fizik üzerine konuşur, tarih bilmez tarih ile ilgili konuşur. Son 1-2 programını izledim vakit geçirmek için, yanlışlarını saymaya kalksam sayfalar sürer. Uzaylı yoktur falan diyen biri değilim ama bu kadar da saçmalanmaz. Karbon testi yapıldı diyor, gösterdiği şey kaya yazıları veya çizimleri. Organik olmayan maddeye karbon testi yapılamaz.
    Sümer'den bahsediyor, hayatında Sümer mitolojisini okumamış oradaki sembollerin ne anlama geldiğini bilmiyor. Kafatasları eğriydi bunlar melezdi diyor, o tarihlerde dünyada öyle bir moda olduğundan haberi yok. Hunlar dahil olmak üzere o tarihlerde moda olan birşey var, daha bebekken kafaları sıkı sıkı sarılıyor ve özellikle yassılaştırılıyor.
    Bunlar sadece aklımda kalanlar. O yüzden inanmayın bu adama. İzleyin, güzel vakit geçirmenize vesile olsun hatta içinizdeki bilim kurgu aşkınızı tatmin edersiniz falan.

• quote:

Haktan Akdoğan'I bilirim hatta seneler öncesinden bilirim televizyona ilk çıkmaya başladığında dikkatimi çekmeye başlamıştı. O zaman bu kadar uçuk ve saçma konuşmuyordu.
    Adam fizikten anlamaz fizik üzerine konuşur, tarih bilmez tarih ile ilgili konuşur. Son 1-2 programını izledim vakit geçirmek için, yanlışlarını saymaya kalksam sayfalar sürer. Uzaylı yoktur falan diyen biri değilim ama bu kadar da saçmalanmaz. Karbon testi yapıldı diyor, gösterdiği şey kaya yazıları veya çizimleri. Organik olmayan maddeye karbon testi yapılamaz.
    Sümer'den bahsediyor, hayatında Sümer mitolojisini okumamış oradaki sembollerin ne anlama geldiğini bilmiyor. Kafatasları eğriydi bunlar melezdi diyor, o tarihlerde dünyada öyle bir moda olduğundan haberi yok. Hunlar dahil olmak üzere o tarihlerde moda olan birşey var, daha bebekken kafaları sıkı sıkı sarılıyor ve özellikle yassılaştırılıyor.
    Bunlar sadece aklımda kalanlar. O yüzden inanmayın bu adama. İzleyin, güzel vakit geçirmenize vesile olsun hatta içinizdeki bilim kurgu aşkınızı tatmin edersiniz falan.

Bunlar sanırım ufocu spiritüalist şarlatanlar

Ciddiye alınıp bu kadar yazılması bile hata.Hangi kafada oldukları belli değil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.