eskiden show tv vardı şimdi birde kanal türk çıktı
ana haber bülteni böyleyse siz düşünün gerisini...
bu arada ... neyse yorum yazmıycam
özür dilememiş ama...
Yayın yapmaya başladıkları günden beri hiç sevmediğim gıcığıma giden bir kanal seviyesizlik saygısızlık antidürüstlük yalandolan asıl yayın amacı olan çok gereksiz ve aptallar ordusu bir kanal
Spiker birde iddaa etmiyormu özür dilicem lan sen bunu ispat et diye be onursuz şahsiyetsiz çık şimdi ekrana! ama çıkar hiçbişey yokmuş gibi devam eder şeref ar yokki zaten..
neyse adamıda kutlamak lazım çok güzel bir kare yakalamış helal olsun
çok makara ya özür dilememiş ama
14 sene ankarada bulundum o acıyı o adam nasıl yakalamıs onu cozemedim.Ama beni asıl deli eden o videoya yorumda bulunanan bölücülerin yazdıkları.Heryerdeoldugu gibi yine cirkef biçimde konusmuslar ezigler
quote:
ne habersin, ne türksün seni gören yollara dökülsün.
rezil adamlar, kolpa laikler, hiç mi akıl yok sizde be. uatnın utanın. bu mudur sizin laiklik anlayışınız?
ne habersin, ne türksün seni gören yollara dökülsün.
rezil adamlar, kolpa laikler, hiç mi akıl yok sizde be. uatnın utanın. bu mudur sizin laiklik anlayışınız?
+1
alın benden de +1 akşam akşam adamın madara oluşu keyiflendirdi beni
artık adama KAPAK OLMUŞTUR
laillik sarhosları zıcmıs keyıfle ızledım bunlar bu kafayla gıderse bız daha cok gulerız bunlara
Haber Turk, oradan artık "Turk" ibaresini kaldırsanız iyi edersiniz. ilk günden beri yakışmıyordu size, ciğeri beş para etmez insanlar... Sizin Türklük anlayışınız bu mu? Yazıklar olsun size !!! Özür dilemeyi bile bilmiyorsunuz! Hem o resimde "Anıtkabir" ile "Kocatepe Camii" yan yana konsa ne olur ki? Habercilik anlayışınız bu mu sizin? Sizin gibi örümcek beyinlilerin durumu bu ülkeyi hep geri götürür ve götürecektir. o değilde Allah (C.C.) seni yerin dibine sokmaktan beter etti ve edecektir, vesselam...
quote:
Orjinalden alıntı: Thmz
Haber Turk, oradan artık "Turk" ibaresini kaldırsanız iyi edersiniz. ilk günden beri yakışmıyordu size, ciğeri beş para etmez insanlar... Sizin Türklük anlayışınız bu mu? Yazıklar olsun size !!! Özür dilemeyi bile bilmiyorsunuz! Hem o resimde "Anıtkabir" ile "Kocatepe Camii" yan yana konsa ne olur ki? Habercilik anlayışınız bu mu sizin? Sizin gibi örümcek beyinlilerin durumu bu ülkeyi hep geri götürür ve götürecektir. o değilde Allah (C.C.) seni yerin dibine sokmaktan beter etti ve edecektir, vesselam...
+1 Çok haklısın be kardeş
ya çoookk güldümm. bütün yazdıklarınızada katılıyorum.
Adam ne rezil olmus bea ben bole bisey gormedim nasılda iddia ediyo anlamadım gitti