Şimdi Ara

habertürk un rezil oldugu an (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi niye böyle bişey savunuyoki o spiker
  • işte çok merak ettiğiniz sorunun cevabı

http://www.youtube.com/watch?v=d9Wm35yC-DY&NR
  • ankaralılar bile şaşırmış mış

eskiden show tv vardı
    şimdi birde kanal türk çıktı

ana haber bülteni böyleyse siz düşünün gerisini...

bu arada ...
    neyse yorum yazmıycam
  • özür dilememiş ama...
  • Yayın yapmaya başladıkları günden beri hiç sevmediğim gıcığıma giden bir kanal seviyesizlik saygısızlık antidürüstlük yalandolan asıl yayın amacı olan çok gereksiz ve aptallar ordusu bir kanal

Spiker birde iddaa etmiyormu özür dilicem lan sen bunu ispat et diye be onursuz şahsiyetsiz çık şimdi ekrana!
    ama çıkar hiçbişey yokmuş gibi devam eder şeref ar yokki zaten..

neyse adamıda kutlamak lazım çok güzel bir kare yakalamış helal olsun
  • çok makara ya özür dilememiş ama
  • 14 sene ankarada bulundum o acıyı o adam nasıl yakalamıs onu cozemedim.Ama beni asıl deli eden o videoya yorumda bulunanan bölücülerin yazdıkları.Heryerdeoldugu gibi yine cirkef biçimde konusmuslar ezigler
  • quote:

ne habersin, ne türksün seni gören yollara dökülsün.

rezil adamlar, kolpa laikler, hiç mi akıl yok sizde be. uatnın utanın. bu mudur sizin laiklik anlayışınız?

+1
  • +1
  • harbi ya baya salak ınsanlar var turkıyedee
  • Cesaret bilgiden gelirse cesarettir. Değilse cehallettir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist_Mail

quote:

ne habersin, ne türksün seni gören yollara dökülsün.

rezil adamlar, kolpa laikler, hiç mi akıl yok sizde be. uatnın utanın. bu mudur sizin laiklik anlayışınız?

+1

alın benden de +1 akşam akşam adamın madara oluşu keyiflendirdi beni
  • artık adama KAPAK OLMUŞTUR
  • laillik sarhosları zıcmıs keyıfle ızledım bunlar bu kafayla gıderse bız daha cok gulerız bunlara
  • Haber Turk, oradan artık "Turk" ibaresini kaldırsanız iyi edersiniz. ilk günden beri yakışmıyordu size, ciğeri beş para etmez insanlar... Sizin Türklük anlayışınız bu mu? Yazıklar olsun size !!! Özür dilemeyi bile bilmiyorsunuz! Hem o resimde "Anıtkabir" ile "Kocatepe Camii" yan yana konsa ne olur ki? Habercilik anlayışınız bu mu sizin? Sizin gibi örümcek beyinlilerin durumu bu ülkeyi hep geri götürür ve götürecektir. o değilde Allah (C.C.) seni yerin dibine sokmaktan beter etti ve edecektir, vesselam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thmz

Haber Turk, oradan artık "Turk" ibaresini kaldırsanız iyi edersiniz. ilk günden beri yakışmıyordu size, ciğeri beş para etmez insanlar... Sizin Türklük anlayışınız bu mu? Yazıklar olsun size !!! Özür dilemeyi bile bilmiyorsunuz! Hem o resimde "Anıtkabir" ile "Kocatepe Camii" yan yana konsa ne olur ki? Habercilik anlayışınız bu mu sizin? Sizin gibi örümcek beyinlilerin durumu bu ülkeyi hep geri götürür ve götürecektir. o değilde Allah (C.C.) seni yerin dibine sokmaktan beter etti ve edecektir, vesselam...

+1
    Çok haklısın be kardeş
  • ya çoookk güldümm. bütün yazdıklarınızada katılıyorum.
  • Adam ne rezil olmus bea ben bole bisey gormedim nasılda iddia ediyo anlamadım gitti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.