Şimdi Ara

Habertürkden 9 adet Oyun DVD'si

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Habertürkden 9 adet Oyun DVD'si

• Bence hiçbiri işe yaramaz
  • Dandirik dundirik oyunlar. Hiç bir gazetenin adam gibi oyunlar verdiğini görmedim.
  • Millet orjinal Battlefield 3 bekliyor heralde
  • Düzgün oyunlar vereydi iyiydi
  • El Matador iyi gibiydi. Hotel Giant da az oynamadım zamanında.
  • çöp oyunlar bari eski efsaneleri sunsalar bunlar resmen fosil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

Dandirik dundirik oyunlar. Hiç bir gazetenin adam gibi oyunlar verdiğini görmedim.

Yanılmıyorsam 3 yıl önce Posta Fallout 1-2 vermişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

Millet orjinal Battlefield 3 bekliyor heralde

• Ayrı ayrı her gün bir DVD gazete ile birlikte verilse belki alırdım. Kuponlauğraşmaya değmez bu oyunlar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

çöp oyunlar bari eski efsaneleri sunsalar bunlar resmen fosil

Öyle deme baksana dünya çapında ses getirmişler
  • Şaka gibi bu kampanyayı yapan amcanın yaşı kaç acaba, 25 kupon biriktir filan,sanki internet öncesi 1990 lı yıllara ışınlandık
  • oyunları görünce kahkaha attım
  • hepsi çöp
  • Alarm Für Cobra çok kaliteli bir oyun bana göre grafikler,modellemeler vs.Hotel Giant ta çocukluğumun oyunuydu diğer oyunlar hakkında fikrim yok
  • Dünya çapında ne zaman ses getirdi bunlar ya. Yoksa ben mi duymadım. İnsan kandırmaktan başka bir halta yaramıyor bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu beyler herkesi kendiniz sanmayın. Türkiye de ki çoğu çocuk oyunun adına bakmaz, kapak resmine filan bakar. O yüzden baya sağlam kampanya, Gazate tirajı açısından.
  • Adamlar hiç oyun piyasasını araştırmıyor sanırım doğru düzgün kampanya yapanını görmedim gazetelerin. Bunları bedava alıyoruz zaten kupona gerek yok. Hit oyun olması gerekmiyor eski yeni oynanabilirlik olsun o da yeterli. Yarısının ismini bile duymamıştım
  • "dünya çapında ses getirmiş spor oyunlarından, tarihi strateji oyunlarına kadar" derken,
    adam sanki günümüzden taa geçmişe kadar ki bir zaman yelpazesini etki altında bırakır gibi ifade etmiş. Bu kadar kapsamlı falan hesabı Hangi DH li yer len bunu
  • Türkiyede hala cs den başka oyun tanımamış kişiler olabilir belki onlar yer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.