Bildirim
Haç kolye satan var mı? (Reel YTL'ye)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Haç kolye oyunda 6m'e kadar fırladı bu demek oluyoki, 1m = 20 ytl ise 120 ytl -
ozellıgı ne hac kolyenın? -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet89
ozellıgı ne hac kolyenın?
antika eşya -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet89
ozellıgı ne hac kolyenın?
Hem antika hemde kötü ruhları kovar:) -
120 ytl mi
Bırak alma ya :)
Tabi yinede sana kalmış.. -
quote:
Orjinalden alıntı: .:ßlue_King:.
120 ytl mi
Tabi yinede sana kalmış..
-
quote:
Orjinalden alıntı: .:ßlue_King:.
120 ytl mi
Tabi yinede sana kalmış..
bi oyun itemi için 120 ytl çok değil mi -
ben oyun parası olarak karşılaştırdım daha ucuza veren varmı bilmem -
offf offf hersey para olmus ogrenciyiz la biz bizde para ne gezer paranin gozu ciksin be haci -
quote:
Orjinalden alıntı: halilboy
offf offf hersey para olmus ogrenciyiz la biz bizde para ne gezer paranin gozu ciksin be haci
helal hacı arkandayım. -
quote:
offf offf hersey para olmus ogrenciyiz la biz bizde para ne gezer paranin gozu ciksin be haci
Ya öğrenciysen azcık zaman ayır, popmundo kas ve bir Haç kolye edin, sonra reel para ile satıp yolunu bul. :)) -
haç kolye nerden cikariliyo ki -
quote:
haç kolye nerden cikariliyo ki
Çıkarılmıyor o. Müzik yapıyorsun, ticaret yapıyorsun, bar işletiyorsun falan ve çok emek harcayarak bir şekilde oyun parası kazanıyorsun. Sonra gidip antika satanlardan oyun parası ile satın alıyorsun.
(Antika eşyalar zamanında dükkanlarda satılıyordu. Sonra satılık olan antika çeşitleri dükkanlarda bitmeye başladı. (Halen az çeşitte antika pahalı fiyatlara bulunabiliyor bazı dükkanlarda.) Bu defa oyuncular az bulunan antika eşyaları birbirine satmaya başladı. Az eşya ve çok alıcı olmaya başlayınca da gitgide değerleri yükseldi ve yükseliyor. Oyunda antika ticaretini meslek edinmiş olanlar var.) -
ahh ahh kim bilir bu esya dukkalarda kac paraydi 10 $dan adam zamaninda 100 tane alim simdi 25mden satiya tanei dusunsene kari off offf aklim olsaydi simdi alirdim bir suru -
NTV gibi konuyu gerçek haç kolyesi sandım. -
quote:
Orijinalden alıntı: brnk
NTV gibi konuyu gerçek haç kolyesi sandım.
Ben de konu dışındayım sandım. -
quote:
Orijinalden alıntı: WindOfHell
Haç kolye oyunda 6m'e kadar fırladı bu demek oluyoki, 1m = 20 ytl ise 120 ytl
lan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X