Bildirim
Haccetepe diş vs özel tıp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hacettepe diş guzeldir ama tip hayalin varsa çok da mantıklı değil bence dis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tıp için mezuna kalmıştım aslında ama kararsızım kaldım şimdi diş daha aklıma yatıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bence direkt ziyaret edip çalışma ortamlarını falan da görün benim tercihlerimi etkilemişti zamaninda
Mantıklı hocam çok teşekkür ederim
Dişle ilgili sorunuz varsa ozelden sorabilirsiniz bildigim kadarıyla yazarim
Çok iyi olur hocam teşekkür ederim
yenı mezun iş yeri açması kolay mı bıde baskasının yanında calısınca kaç k alır ?
-
Kesinlikle kolay değil açmak, maaslar hakkında da bilgim yok ilgilenmedim hic
kesinlikle tıp hocam diş yazmayın bence
Tıp özeller geliyor şehir dışı istemiyorum. Özellerden de emin değilim intern dönemi sıkıntılı diyorlar
ben de 20 k yaptım özel düşünüyorum istanbulda bilmiyorum ben de napacağımı hocam
Allah yardımcımız olsun hocam, istanbulda özeller daha fazla ve daha iyi diye düşünüyorum
hacettepe diş'in bahsettiğiniz vakıf tıplarla mukayese edilmesi bile hacettepe ekolüne hakarettir. hacettepenin temel bilimlerdeki tıp hocası sayısı, bahsettiğiniz tıp fakültesindeki tüm anabilim dallarındaki hoca sayısından fazladır.
ben mezun diş hekimiyim. bir şey sormak istiyorsanız pm atın. buradaki liselilerden çok etkilenmeyin.
-
Hocam çok teşekkür ederim çok sağ olun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X