hocam tkd en büyük yaram c2'yle geçtim lanet dersi |
(2. Sınıf Güz Eklendi) Hacettepe (Beytepe Kampüsü) ve Bilgisayar Mühendisliği Dersleri (5. sayfa)
-
-
Final sonrası güncelleme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İncelemek isteyen varsa diye
cgpa kaç?
-
ben yazmıstım bunu hala up gelıyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sen ne yapcan mezun mu?
-
evet
3.5 üstü bir şeyler gelir de herkes de gpamı soruyor :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Haziran 2024; 14:16:29 >
Sen de kendi üniversiteni tanıt, o kadar boş konu içinde benim 1 konum niye bu kadar olay oldu onu anlamadım
1.sınıfsın başka ne soralım reis, 3.sınıfa gel sorarız projelerini
-
maalesef kazanamadım tanıtamıyorum lise tanıtımı gelebilir
ben bunu yazdığımda her gun upluyodun hesabı kapattım 3 ay sonra açtım yine gördüm
yoksa helal olsun kazanması zor ve guzel bi bolum
-
Anladım kusura bakma o zaman, ben de şubattan beridir hiç girmiyordum bu 2 3 haftadır mesaj falan yazıyorum burayı da değiştirince upluyorum genelde o denk gelmiş.
Yatay için ODTÜye kesinlikle başvur 3.5 ustuyse hiç okula alıştım deme
Şimdi şöyle, şimdiye kadar duyduklarıma göre hep 3.8 3.9lu ortalamalar gerekiyor ama ben bölüme üst sıralardan girmiştim ortalamam 3.5 civarı çıkma ihtimali konusunda hiçbir fikrim yok.
Ama şimdi alıştım ya hocam bir de oraya gitsem derslerin çoğunu saymazlar+kimya vs eklenecek 1 yıl geri gitmiş olacağım ve bölümle alakasız ders görmek istemiyorum bu saatten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Haziran 2024; 1:33:8 >
Geç bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X