Şimdi Ara

(2. Sınıf Güz Eklendi) Hacettepe (Beytepe Kampüsü) ve Bilgisayar Mühendisliği Dersleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
13.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

özel ne alaka şimdi?

• ben odtu bilgisayardayim da sadece bir oneri yapmak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlardan daha kolay olsun diyorsan bizim bölümü seç.

• orientis O kullanıcısına yanıt

kendin özele geç o zaman

• burs vermiyorlar yatay geçişlerde ondan mümkün değil o

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

knk şu an bir şey çalışıyor musun. ben data structures derslerine başlamayı düşünüyorum veya oop mu başlasam?

• Ben Javadan devam, backend için framework bir de Web servislerine bakıyorum, design patterns falan da bitirecektim güya da tatilde üşengeçlik tuttu. Veri yapılarını muhtemelen 2.sınıfa derse bırakacam, aslında en başta network, gömülü sistem falan girmeyi düşünüyordum da onlar için çok erken programlamada geliş dediler hak verdim. Java ile uygulama tarzı bir şey çıkarırsam bu yaz yeter benim için, bence öğrendiğin dil varsa onun frameworklerine falan bakabilirsin ya da oyun yapacam diyorsan oop c# falan başlayabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

ben de backend istiyorum, özellikle disturbed systems tarafında iyi para varmış onun için de operating systems iyi bilmek lazım, bizim müfredatta yok maalesef kendi kendime çalışacağım. biz c++ görüyoruz 1. sınıf dersinde, 2. sınıfta oop var o java ile gösterilecekmiş, şu an için java daha mantıklı gelmeye başladı

kanka oyun sektörü çok leşmiş bi sürü insanla konuştum. dreamgames falan giremezsen çok çalıştırıp az para veriyorlarmış. gerçi dreamgames de günde 15 saat çalışıyor ama sağlam da para veriyor. o yüzden oyun mevzusundan vazgeçtim, backend gibi hedef.

bu arada gömülü sistemler daha çok elektronikçilerin işi, iş imkanı da aman aman geniş boş ver. back-end'de sağlam para var.

• Yani backend adı altında o kadar fazla teknoloji var ki bir yerden başlamak lazım zaten güzel birkaç kurs buldum oop mantığı da gelişiyor. Ama işte tatilde çok bakası gelmiyor insanın

Unity başlayasım vardı da oyunun ön yüzünü tasarlamaktan ziyade onun da backend tarafı daha çok ilgimi çekiyor, büyük oyun firmalarının backend ilanlarındaki gereksinimler var ya, amacım onları halletmek. Zaten oyun firması olmasa backend sonuçta farklı yerler de var.

Gömülüyü deme sebebim 3-4te seçmelileri almadan önce hafif bir üzerinden geçmekti, mesela giriş dersinde network konusunu baya sevmiştim onu alırım mesela, biraz ee ortak konusu ama olsun. Gömülü de tek bilgim savunma sanayide çok aranan özellik olması belki 2'de bakıp hoşuma giderse onu da alırım.

Ama öncelik oop ve design patternsta, bir de İngilizce.

• Asıl uplama zamanı geldi hayırlı olsun

• Arkadaş dersler birbirine bağlı olduğu için bu sene Ankara üniye geçti.

• tek hayalim olan okul. 2010lar başında mühendislik veya matematik okumak vardı şurda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Evet ya 2020lerde sıralama artışlarına yetişemedik ama sağlık olsun

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

Geç knk hacettepe matematiğe

• 10 k sıralamayla mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tanıtım günleri

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.