< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(2. Sınıf Güz Eklendi) Hacettepe (Beytepe Kampüsü) ve Bilgisayar Mühendisliği Dersleri (8. sayfa)
-
-
Bu sıralamalarda Hacettepe CENG yazılmaz Bilkent CTIS'da okuyun 8k burs+yurt var, kaliteli mezunlar ve iyi çevre yaparsınız.
-
Kendi bölümününüzü övüyorsanız övün, burada bilmediğiniz üniler hakkında bu sıralamalarda yazılmaz gibi gerçekçilikten uzak şeyler demeyin, sanki ctis hep 1kdan alıyordu ben de diyeyim o zaman bu sıralamalara yazılmaz diye. Mezunları hakkında ne bilginiz var da yorum yapıyorsunuz?
1 günlük hesap, geçenlerde silinen ctis hesabının 2.hesabı mıdır artık nedir bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CTIS hakkında yorum yaparken iyi, biz başka bir şey diyince çıldırmaya başlıyorsun hemen
-
Yukarıdaki arkadaş haklı leo, 2 yıldır her ctis konusunda bölüme laf attın. Konuya gelirsek 1-2-3 bin yapan adamlar top tier okullarda okumalı. Sırf bölüm için daha düşük seviye bir üniversiteye gidince birçok imkandan ve olanaktan mahrum kalıyorsun.
-
Daha dün başka bir ctisli arkadaşa attığım mesajı ya da daha öncekileri okumamışsın sanırım, ki orada da iki yeri övdüğüm yerler var, yorum yapmaktan kastın buysa biz zaten çokça kez cs alanlarına kadar konuştuk ne avantajı var ne yok diye, ama şu durumda yapılacak en alakasız yorum o sıralamadan yazılmaz yaa muhabbeti. Yoksa laf atacak olsam sizin konuların altına hemen gelirdim zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 23 Temmuz 2024; 18:13:38 >
Ben zaten 2 yıl önce açtım hesabımı, yaklaşık 1 yıl öncesine kadar hiç ctis konusu görmedim bile, eleştirdim evet ama foruma birisinin bölümünü hafife alma amaçlı bir şey yazmadım. Gerçekten uzun bir tartışmaya 1 kere şu an silinmiş bir hesapla girmiştim, orada da dalga geçtiğimi pek sanmıyorum.
Ben sadece senin şu anda da yazdığın gibi düşük seviye bölüm olmadığını birkaç milyon kez anlatmaya çalışıyorum. Ctis olsun ya da olmasın.
....
Up
Sonuçlar açıklanana kadar son kez
Hocaların araştırmalarına katılabilir miyiz? Okulda araştırma yapan hoca sayısı yeterli midir?
Hocaların kendi güncel sayıyı pek bilmiyorum ama şöyle bir programla hocalarla proje yapabilirsiniz Gördüğüm kadarıyla yapay zeka, görüntü işleme ve biyoinformatik üzerine çokça çalışma oluyor.
dream.cs.hacettepe.edu.trDREAM - HU CENG Undergraduate Research Experience Programhttps://dream.cs.hacettepe.edu.tr/projects.htmlBunjn dışında araştırma görevlisi asistanların asistan öğrencileri oluyor baya ödev olarak hazırlanan şeylere fikir sunuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 4 Ağustos 2024; 12:14:33 >
Hocam hacettepe hazırlık iyi midir sence? Hazırlığı bitirdiğimiz zaman İngilizce seviyemiz ne kadar olur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hazırlık bilkentin falan aksine neredeyse hiç kasmıyor, sınavı da okuması da çok zor değil ama hazırlık için bence geçebilecek ingilizceniz varsa geçin hiç uğraşmayın diyorum hep. Ben A2 B1 arasıydım muafiyetten 53 almıştım (65 gerekiyordu) Hazırlık sonunda B2 başlarına geldim gibi ama bunun bir kısmını kendim bir şeyler yaparak yaptım, sadece okula bağlı kalarak yine geçersiniz ama bence pek verimli değil. Ben en sonda 90 falan almıştım sene sonu muafiyetten, hocaları dinlemede ya da derslerle alakalı yazıları okumada sorun yaşamıyorum.
İngilizce A1 A2 falansa geliştirir onda sıkıntı yok da B2 İngilizce olup 1 yıl yatayım diye kalmak bana çok mantıklı gelmiyor, sonra hafta içi üçer saat sıra sıra insanların sunumlarını dinlemek sıkıcı olabilir. Tabi o boş 1 yıl için planınız varsa o başka ama sektördeki rekabeti ne kadar hızlı atlatırsak o kadar iyi bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 4 Ağustos 2024; 12:31:0 >
Benimde a2 b1 arası. Hazırlığa kalıp c1 İngilizce için çalışmak mantıklı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani amacınız dersleri anlama aşamasını halledeyim ise bu yaz çalışarak bile rahatça halledersiniz hatta bilkentin youtubeda fizik mat videoları falan var anlayabiliyor muyum diye bana da önerilmişti.
C1 amaç ve bölümde bir de bununla uğraşmak istemiyorum derseniz ise hazırlıkta tamamen İngilizce'ye odaklanmak mantıklı olabilir, konuşma anlamında sınıf ortamı güzel ama geri kalan şeylerde kendiniz baya pratik yapmanız lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X