Şimdi Ara

(2. Sınıf Güz Eklendi) Hacettepe (Beytepe Kampüsü) ve Bilgisayar Mühendisliği Dersleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
12.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam merhaba yeniden. hacettepe ceng e 14 ekimde başlıyorum. yani 3 hafta geç. sizce toparlaması zor bir açık mı?

bir de 1. sınıfta amfi mi oluyor yoksa lise gibi tek kol sıralar ve sınıflar mı?

ayrıca hazırlık atlama sınavında speaking kaç dakika sürüyor ve ne soruyorlar? size çıkan writing de ne sorulduğunu hatırlıyor musunuz?

teşekkrüler

• icepeak kullanıcısına yanıt
    1. Sınıfta sadece matematiğin 1 soru çözüm günü amfide oluyor geri kalan dersler şuralarda bilgisayar mühendisliği yazan dersliklerde:
    https://debi.hacettepe.edu.tr/birim/113456/derslikler

Speking 2 soru toplam 10dk anca alır yapay zeka işini alır mı hangi ülkeye neden gitmek istersin gibi şeyler sordular, writingi tam hatırlamıyorum ama orada da günlük hayattan şeyler olur atıyorum elektrikli araçların geleceği hakkında 150 kelimelik bir yazı gibi.

Yani ilk 3 haftada fizikten doğrusal hareket, mattan limit gibi şeyleri göremeyebilirsiniz, BBM103ten galiba 1 assignment kaçıyor ama onun işleyişi nasıl olur bilmiyorum. Ama çok zor konular olmadığı için youtubedan takip edebilirsiniz, Biizm her bbm dersinin kendi sayfası var orada müfredat da yazıyor

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

hocam çok teşekkür ederim. bbm 103 dersinin müfredatının linkini rica etsem atabilir misiniz? baktım da 2014 yılı falan çıkıyor bulamadım

Hocam 103, 101'in labı olduğu için direkt o sitede altlarda 103 hakkında da bahsedilmiş

https://web.cs.hacettepe.edu.tr/~bbm101/

Bbm103 Müfredatı yok çünkü sadece ödev-online tekrar dersi ama scheduleda assignmentların ne zaman verilip ne zaman biteceği -kesin olmamakla beraber- yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 2 Ekim 2024; 22:59:8 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

hocam ohaa benim assigment 1 okula başladığım gün bitiyor. umarım bi saçmalık yaşamam hiçbir şey de bilmiyorum valla. hocamalr yardımcı oluyor mu acaba anlayışlı insanlar mı ?

Hocam dgs için ayrı bir prosedür var mı inanın hiç bilmiyorum ama assignment 1 genelde programlamayla çok ilgili olmayan basit bir şey oluyor, eğer kesin olarak 1 göründükten sonra iletişim kurarsanız belki bir çözüm bulunabilir, sonuçta sizin yapabileceğiniz bir şey yok ama emin değilim dediğim gibi bu konu hakkında.

• Up
    Artık yaz okulu da komple yok bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 31 Ekim 2024; 22:11:21 >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.