Şimdi Ara

HACETTEPE DİŞ İŞ BULAMIYORUM DİYE AĞLIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • diş hekimliğinin düşmesi için dünya geneli sıkıntı olması lazım gençler. ki diş endüstrisi son 5 yılda implant gibi teknolojinin ilerletilmesiyle büyüyor.
    diş hekimliği hakkında size katkı sağlaması dileğiyle.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Zeki degil demedim ki belki el yatkinligi yoktur veya tabiri caizse kendini pazarlamayi bilmiyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Hocam siz diştesiniz sanirim kacinci siniftiniz ve memnun musunuz?

• eseslipdr kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun galiba çok kişinin mezun oluyor veya olacak olması buda dişteki açığı kapatmak için açılan fakültelerden dolayı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dostum her alanda mezun sayısı kaçınılmaz. bugün olmasa bile 2030u düşün. kazanan öğrenci kadar emekli oluyor mu mesleklerde. ya da istihdam artıyor mu? hayır. ama iyi olan her yerde iş yapıyor. ayrıca diş hekimleri de çok değil. küçük şehirleri geçtim ben ankarada doktor ararken kırk yer dolaşıyorum hangisi iyi diye. bu dişte de böyle doğumda da. o yüzden meslek size hitap ediyorsa gözü kapalı seçin gençler
  • yolun basinda 1. sinifim isteyerek yazmama ragmen acabalarim olmustu lakin capaya gidince tip ortamini da gordum muthis tecrubeler edindim okul 1. sinin okulu biraktigini gordum bu bir ara parantez olsun velhasil okulda basladiktan sonra iyice kavradim ne kadar iyi bir karar verdigimi ozetle tip kazanmama ragmen yazmadim ve gram pisman degilim memnunum tip ego tatmininden baska bir sey degil benim gozumde

• Bırtık artık şu yaşlı hocalardan aynısını tıp içinde söylüyorum. Yav kardeşim artık emekli olun son zamanlarınız hala paraya doymuyorsunuz ve gençlik sizin yüzünüzden iş bulamıyor.

Devlet tıp için bunu gördü ve bundan sonra TUS a sadece tıp mezunları girecek. Eskiden her türlü fakülteden insan giriyordu anatomi mikrobiyoloji uzmanlığı kazanıyordu bundan sonda sadece doktorlar olacak. Yani temel bilimler uzmanlığı için doktorların önü açıldı.

Ama dişçiler için ne olacak? Kesinlikle el atılması lazım. Yaşlı amcalar kusura bakmasın ama insan ne kadar tecrübeli olursa olsun 65 yaş üstüne gidince insan paslanıyor abi gittiğim dişçilerden biliyorum. Yeni mezun dişçiye gittiğimde çok memnun kalmıştım ama sözde tecrübelilere gidince sağdaki dişimin ağrısı geçiyor hiç ağrımayan sol dişim ağrımaya başlıyor bu nasıl iş

• KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    devlettin bunu yapmasındaki amaç bu değil siz yanlış anlamışsınız olayı tamamen normalde temel biimdeki alanlar alırken temel bilim soruşarı 0.7 ile çarpılırken klinik soruları 0.3 le çarpılıp puan haznesine yazılıyordu ve bu yüzden biyokimyada ya da başka temel bilimlerde okuyan insanların tıpçılar karşısında hiçbir azantajı sağlanmıyordu( zaten temel bilimler çok az öğrenci alıyor fazla önemi de olmaz)

hatta temel bilimde anatomi diyoloji histoloji çoğu görmüyordu görseler de tıpçılar kadar ayrıntılı görmüyolardı devlet onlar için ayrı bi sınav yapılmasını ve temel bilimler alanda açılan tıp kontenjanlarına düşürmesine karar verdi

hatta bu konumda tıpçılar zarar gördü gibi 15-20 kontenjan fala hiçbir şey nerdeyse
  • Yakında sende ağlarsın merak etme e sen he o birşey fark etmiyor düşük iqlü insanların çekeceği kader bu

• MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    aynen kanka antrenmanlarla matematik

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Kendini geliştirme kavramına inanıyorum ama tıp okumayan birisinin tıp okuyan birisi kadar uzmanlaşabilmesi zor bence.Ben tıp okumayan birisinin temel bilimlerde uzmanlaşmasını pek doğru bulmuyorum açıkçası.
    Ya birde sinirbilim doktorası meşhur oldu :D çok alakasız yerlerde okuyanlar gidip yapıyor bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.