< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hacettepe diş vs ortalama bi tıp (say 15k) (2. sayfa)
-
-
Madem diştesin niye ceng yaziyon 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ceng yazmadım ki gelmeyebilir dedim sıralama olarak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pardon pardon pardon başlığa ilk mesajı atan arkadası sen sanmısım gecenin 2 sinde oluyor öyle şeyler ozur
-
Ailen zenginse ilerde sana klinik açmaya sıcak bakıyorsa yaz diş geç. Maddi durumun normal veya normalin altıysa ortalama tıp gayet ideal. Bir de bu tıpların puanı çok düşmüş tam bilmiyorum ama benim dönemimde 10 binle alan tıplara falan girebiliyorsundur muhtemelen onlar da hiç ortalama denecek tıplar değiller bence. Bir top okul değiller tabi ama kötü eğitim alacağını da düşünmüyorum.
Son olarak tıp ve diş ikisi de sağlık bölümü olsa ve benzer gözükse de bence birbirine çok benzemeyen iki bölüm. Ve her ne kadar tepki çekerse çeksin şunu demem lazım tıp doktoru olmak bambaşka bir şeydir, diğer sağlık bölümleriyle karşılaştırılamaz bile. Senin için hayırlısı olur umarım.
Bi abin olarak söylüyorum hiç düşünme ve tıp yaz geç,bi sürü arkadaşım dişi bırakıp tekrar tıp için hazırlandı..
Değil mi hocam bitliste aile ocağında gelen hastalara parol yazmak bambaşka bir duygu her ölümlünün bir şekilde bu hisse ulaşması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hacettepe dişi de bırakıp tıpa geçen çok tanıdığın vardır şimdi senin :)
Hacettepe filan bilmiyorum ama diş okuyan arkadaşlarım şu an zor durumdalar durumu olan klinik açıyo ki şu anda çok zorlaştı klinik kurmak durumu olmayan da dusa hazırlanıyo o da ne kadar olduysa işte
Sen taşradaki arkadaşlarından bahsediyorsun galiba
Tabii direkt çalışmaya başlamak yerine kpssye girip atanmayı ummak daha güzel bir his.
Başkalarının düşüncelerine saldıracağına kendi düşüncelerini belirt sadece. İnsanlar okuyup hangisinin daha mantıklı olduğuna karar versin dostum.
Dostum dişte kpss yok kandırmışlar seni
Forum sonuçta burası ve yanıt verme hakkım var
Sadece ilk bahsettiğim ihtimalin çok yüce bir his olduğunu söyledim
Hangi sınav varsa artık araştırmadım yanlış olabilir ama atanma sıkıntıları olduğunu biliyorum.
Periferde parol yazma cümlesinden başka bir cümle de kuramıyorsunuz sanırım.
İyi arastirmissin dişi çok bilgilisin bu konuda gözlerim yaşardı
Başka cümle de kurabiliyorum merak etme sadece konuyu sabote etmek istemiyorum
dus olmadan dişin , tus olmadan tıpın bir önemi yok (bence) O yüzden dus şart dus kazanmayanlar harici konuşmayı da doğru bulmuyorum açıkçası.
-
Aklının bir kenarında bile devlette çalışmak varsa tıp yaz.Yok ben sosyal bir insanım,3-5 sene rezillik çekerim diyorsan diş yaz.(Hacettepe dişteyim).
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X