KAFAMİ KURCALİYOR AMK < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacettepe diş vs ortalama bi tıp (say 15k)
-
-
Leş okul ceng
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortalama tıpın rahat alacağı vs
-
diş nedir ya 15k yapmış biri diş yazmamalı
teknisyenlik gibi geliyor bana hiç bilimsel arge vs tatmin edici bir yönü yok
tıpta öyle bir imkan var en azından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Tuzcu -- 28 Temmuz 2023; 14:57:19 > -
Ne yapmak istediğine bağlı ama hacettepe diş çok iyi fakülte eğitim kalitesi olarak kiyaslarsan o sıradaki tıpları tokatlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknisyenlik ?
Kuzenim 9 k dan çapa diş yazmıştı baya oldu ama. o şu an genel olarak memnun işinden. iyi kazanıyor, iyi de network yaptı ama bence hayalin diş değilse yazma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver _adayı -- 28 Temmuz 2023; 14:59:38 >
ortalama tıp ne demek hocam? tıp tıptır okul ilk mezunlarını verdiyse çoktan. her türlü tıp alır, yazın geçin.
Hacettepe bu yıl gelmeyebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıp bence dişteki eğitim çok teorik diyolar hacettepede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 28 Temmuz 2023; 17:46:33 >
Ortalamadan kastım şöyle en kötü tıp 30 k ile kapatti en iyisi de 70 ile arasi 15k 👍🏼
tabii ki hocam gelmeyebilir zaten her sene iniyor siralamalar 15700 yaptim ben 15900 ile kapatmis bence gelmez hatta
ben teorik kısmın zor oldugunu biliyorum ama pratik kısmın da gayet iyi öğretiliyordur diye dusundum
ayrica teori dusta işe yaramaz mı ?
diş ve tıp birbirinden çok farklı sadece okumakla ilgili değil meslek açısından da düşünmek lazım. ki okurken de birçok farklılık var. hangisi uygunsa onu yaz
15 k dan ceng yazmam , onumde ortaokuldan beri yazilimla bilgisayarla ugrasan arkadaslarim varken hic yazmam.
Dilim kötü buna ragmen ingilizcenin normal bir dil oldugu +1 dil daha eklemek gerektigini soyluyorlar. Öte yandan bu herifler daha hazırlıktayken asgari ucret kadar teklif alıyorlar 4 sene egitimle ben bu adamlarla nasıl yarışacak seviyeye gelecegim (cevap belli asla gelemeyecegim) Bunun üstüne bir de üniversitemin büyük bir ismi olmayacak itu boun gibi o yuzden gerek yok bence
yani bir tıp fakültesinin ne düzeyde olduğu sıralamasıyla ölçülüyorsa medipolun her sene tus 1.si çıkarıp hocalarının uluslararası kongrelerde konuşma yapması lazım.
Tabii ki öyle de hocam ama ben sonuca bakarken bile sonucum 5k falan mı yoksa degil mi diye baktım hic fark etmiyordu gerisi. İtü uçak hayalim vardı olmadı.
Onun haricinde de herhangi bir hayalim zaten yok. O yüzden o sıralamadan sonra tıp mı diş mi hic fark etmiyor. Yine de neden daha cok kazanacagim bir meslegi yazmayayim. Tıp da diş de zor ve ikisinin de sevecegim bir seyi yok. Bana iş imkanlarını ogrenmek ve mezunları neler yapıyor onu ogrenmek kaldı... klinik actiktan sonra gayet iyi kazandiklarini biliyorum aklımı çelen de o
sevecegin bir şey yok da ikisi arasındaki farklar içinde seni daha çok sıkıntıya sokacak şeyler olabilir iki sevmediğin şey arasında tercih yaparken de sevebileceğin/daha az seveceğin şeyleri kıyaslaman lazım, para da bi kriter tabii :D
bilmiyorum hocam bilgisizim tus basarisi siralamasina bakmak istedim bulamadim internette 2022 falan yakında eski okulumdaki rehberlikciyle gorusecegim
yokatlas.yok.gov.trTUS Temel Tıp 1 | Mezun Başarı Atlasıhttps://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ortalama tıpın rahat alacağı vs |
Benzer içerikler
- ayt matematik kaç ayda biter
- üniversite okumak mantıklı mı
- hız ve renk problemler zorluk derecesi
- tyt 70 net nasıl yapılır
- bursa dershane
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X