Şimdi Ara

hacettepe düşünenler için yardımcı olabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kursa gitmedim. ben kuru B1+ ile bitirdim ve muafiyeti de verdim. şimdi şakır şakır konuşabiliyorum dersem yalan söylemiş olurum çünkü bunun için yurtdışına gidip belli bir müddet kalmak lazım ama onun dışında grammer, listening ve vocab. anlamında iyiyim. altyazısız dizi ve filmlerin hepsini olmasada önemli bir kısmını anlayabiliyorum.
  • Miranda1905 kullanıcısına yanıt
    istanbulda da okunur tabiki ama dediğim gibi ankara bence ilk tercih olmalı -özellikle ankara siyasal-
    ingilizce bilmeden mezun olmak her bölüm için sıkıntılı. kamu için şart değil ama özel sektör için diyosan tabiki ingilizce bilmek gerekiyor.
    maliye iktisattan farklı mı çokta değil. daha doğrusu bütün iibf mezunları birbirinden çok farklı değil ama maliye/iktisat içersinde en çok matematik barındıran bölümler olduğu için kamu sınavlarında daha avantajlı konumda. çeko/işletme/kamu yönetimi daha sözele kayan bölümler ve doğal olarak sınavlara girerken daha fazla efor sarfetmek zorunda kalıyorlar. ayrıca maliyede hukuk dersi iktisata oranla daha fazla.
  • bilkent. zaten bilkentte okuyacaksan büyük ihtimalle kamu değil özel sektör düşüneceksin ve özel sektörde bilkentin çoğu üniversiteden çok daha fazla avantajları var. ayrıca hazırlık eğitimi hem daha kaliteli hem daha zor.
  • whishaw W kullanıcısına yanıt
    Dil ve konuşma terapisi bölümü hakkında bilgi verebilir misin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssdserkan kullanıcısına yanıt
    onun için bölümü okuyan kişilere sorarsanız daha doğru olur. okulla alakalı olarak merak ettiğin bir şey varsa daha doğru cevaplar verebilirim.
  • Hocam Hukuk fakültesi nasıl ? Hangi kampüste ve ulaşımı nasıl ? Daha açılalı bikaç sene oldu ama kadrosu hiç fena değil. Ama kendi binası yok diye duydum hukukun öyle mi ?
  • Hazırlıkda ingilizce seviyemizi ne kadar ilerletiriz keşke yazın şuna baksaydım dediğin bişey oldumu %100 ingilizce bölüm okuyacamda ingilizcemin iyi olmasını istiyorum önerin varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXRaP -- 9 Temmuz 2014; 16:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1237

Hocam Hukuk fakültesi nasıl ? Hangi kampüste ve ulaşımı nasıl ? Daha açılalı bikaç sene oldu ama kadrosu hiç fena değil. Ama kendi binası yok diye duydum hukukun öyle mi ?

Hukuk fakultesi beytepe kampusunde. ve su an itibariyle kampusteki en buyuk, en modern bina. beytepe kampusunun ulasimi genel olarak zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napıp edin hazırlık okumayın valla harap olursunuz hem sınıflar rezil hem ulaşım zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: touen

napıp edin hazırlık okumayın valla harap olursunuz hem sınıflar rezil hem ulaşım zor

Ben b2+ kurunda bitirdim. bizim siniflar hem sayica azdi hem de seviye yuksek oldugu icin gercekten ekstra bisiler kattim diyebilirim.

Dusuk kurdan baslayinca hazirlik pek faydali olmaz bence de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaXRaP kullanıcısına yanıt
    eğer belli bir temelin varsa kendine daha fazla birşeyler katabilirsin. hocaların teşviki çok. eğer daha iyi bir kurdan başlamak istiyosan bu yaz grammer bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

quote:

Orijinalden alıntı: touen

napıp edin hazırlık okumayın valla harap olursunuz hem sınıflar rezil hem ulaşım zor

Ben b2+ kurunda bitirdim. bizim siniflar hem sayica azdi hem de seviye yuksek oldugu icin gercekten ekstra bisiler kattim diyebilirim.

Dusuk kurdan baslayinca hazirlik pek faydali olmaz bence de.

hazırlığı dinlenmek için geçmemiştik arkadaşlarla öle karar aldık baktık beklediğimiz yok 1.dönemde bitirdik ,ilk dönem bitiren çok olunca sınıflar boşalmıştır sanırım, inş bir sürü şey katmıştır sana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.