Şimdi Ara

hacettepe düşünenler için yardımcı olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. umarım istediğin okulları ve bölümleri kazanırsınız.

normalde bölümüm maliye ama bu sene ingilizce hazırlık okudum. okulla ilgili iibf bölümleri için ve sosyo-kültürel anlamda, yabancı dil eğitimi hakkında bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

edit: özel mesaj atan arkadaşlar, maalesef mesajlara cevap veremiyorum belli mesaj sayısına ulaşmadığım için sanırım tam anlayamadım. sorularınızı okuyorum ama cevaplayamıyorum maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whishaw -- 9 Temmuz 2014; 3:49:52 >

• Merhaba hocam, üniversite hakkında biraz araştırma yapayım dedim. Beytepe kampüsü çok uzakmış; kalabalık olması sebebiyle ulaşım, yemek sıkıntılıymış diye okudum sözlüklerde. Ayrıca siyasi olaylar çok oluyormuş herhalde. Doğruluk payı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomotiv muh endüstri müh ve bilgisayar muh hakkında neler dusunuyosunuz?

otomotıv heradle suan en ıyısı hacettepede ve mercedes ıle anlasmalı dımı?
  • The Conqueror kullanıcısına yanıt
    evet beytepeye ulaşım maalesef sıkıntılı. aslında 230-231 hatları,metro ve okulun ringleri olmasına bu hatlar yetmiyo maalesef. bir şekilde alışıyosun zamanla. yemek konusunda ne gibi sıkıntılar duydun bilmiyorum ama herhangi bir sıkıntımız yok. yemekhane 1 lira. fena değildir yemekleri onun dışında çok çeşitli cafe ler var oralardada çok pahalı olmayan fiyatlarla yemek yiyebiliyoruz.

siyasi olaylar ise her üniversitede olduğu kadar var ama asla baş ağrıtacak boyutta değil. bol bol odtüyle birleşip okuldan kızılaya yürüyüş yaparlar o kadar. herhangi bir dayatma ve rahatsız edici bir durum asla yok.
  • .1327. . kullanıcısına yanıt
    açıkcası ben iibf oldğum için söylediğin bölümlere çok hakim değilim ama mühendislik fakültesi gayet başarılı bir kadroya sahip.

otomotiv ise evet mercedes ile anlaşmalı hatta fakülte binası mercedesin katkısıyla yapıldı.
  • hacettepede fen bilgisi öğretmenliği okumalı mıyım sizce?

• tembelkiz T kullanıcısına yanıt
    öğretmenlik atamalarını biliyosundur muhtemelen. bence burdaki asıl sorun hacettepe değil bölümle alakalı. okuldan yana sıkıntın olmaz ama eğer sıralaman daha iyi bir bölüme tutuyorsa başka bir bölüm tercih etmeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • whishaw W kullanıcısına yanıt
    peki sadece matematik secsem yine mi hata yaparım

senin ne istediğin önemli. ben değil sen okuyacaksın sonuç olarak.
  • istedigim yerler olmadı mezuna kalmaya korkuyorum herkese alternatifleri sunuyorum bende:(

korkmana gerek yok. çalışırsan kazanırsın çalışmazsan kazanamazsın. mantık basit. daha iyi yerle istiyosan 1 sene daha hazırlanmaktan kimseye zarar gelmez. okumak için okuma.
  • Öncelikle merhaba hacettepe işletme istiyorum. 44 bin ben 45 binim öncelikle girme ihtimalim nedir onu soruyum. O olmaZsa hacettepe iktisat türkçe kesin oluyo.

Şimdi hacettepe ile ilgili sorularımı soruyum. Sosyal ortam ve ingilizce hazırlık hakkımda bilgi verir misin. İnaanları falan nasıldır mesela?

• Hocam hazırlık egitimi nasil peki? Ben isteğe bağlı olarak okumak istiyorum ingilizcem sıfıra yakın yarari olur mu?

• bende geçen sene 45k ile girmiştim 55k ile kapatmıştı. rahat bir şekilde gireceğini düşünüyorum.

okulda aktivite çok. öğrenci gruplarının standlarını sürekli görürsün. özellikle -iibf için söylüyorum- maliye topluluğu oldukça aktiftir. sosyal yaşam olarak hiç bir sıkıntı çekmezsin. okulun havuzu da bu yıl açıldı. yapılcak çok şey var yani.

hazırlık eğitimi ise oldukça iyi. benimde ingilizcem sıfırdı ve oldukça verim aldım. 4 kur var zaten sektirmeden kurları geçebilirseniz çok rahat edersiniz. kolay değil öyle yata yata geçemezsiniz baştan söyliyim. muafiyeti de kolay değil. zorunlu hazırlık okuyan arkadaşlarım çok zorlandılar ama ben isteğe bağlı olduğum için sanırım zevk alarak okudum.

ayrıca özellikle rektör hazırlık eğitimine ayrı bir önem veriyo. güzel kaliteli bir eğitimi var.
  • yukarda belirttim hocam.
  • whishaw W kullanıcısına yanıt
    mercedes ıle anlasmayı kesmıs dıye gordum nette bıkac yerde ama ??
  • .1327. . kullanıcısına yanıt
    okulun sitesinde anlaşmanın devam ettiği yazıyor.
  • Hocam peki ingilizceniz su an hangi seviyede? Bunun yanında kursa falan gittiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: whishaw

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. umarım istediğin okulları ve bölümleri kazanırsınız.

normalde bölümüm maliye ama bu sene ingilizce hazırlık okudum. okulla ilgili iibf bölümleri için ve sosyo-kültürel anlamda, yabancı dil eğitimi hakkında bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

edit: özel mesaj atan arkadaşlar, maalesef mesajlara cevap veremiyorum belli mesaj sayısına ulaşmadığım için sanırım tam anlayamadım. sorularınızı okuyorum ama cevaplayamıyorum maalesef.

Üstat, İstanbulda maliye okumak nasıldır
    ingilizce bilmeden maliye mezunu olmak sıkıntı yaşatır mı
    maliye işletme iktisattan farklımı yoksa onlar gibi mi iş olanakları açısından
  • Peki bilkent ile karşılaştırınca ne gibi farklar var sence. Hangisi daha iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.