Bildirim
Hacettepe Elektrik - Elektronık 2015 Girişliler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben de varım.İlk tercihimdi geldi biraz şaşırdım açıkçası. -
+++++quote:
Orijinalden alıntı: bartandme
Ben de varım.İlk tercihimdi geldi biraz şaşırdım açıkçası. -
up kazanan varsa yazsın 7 eylulde baslıycak gorusuruz :Dquote:
Orijinalden alıntı: tr-mchd
+++++
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: alpinn
up kazanan varsa yazsın 7 eylulde baslıycak gorusuruz :D
up kaç sıralama ve puanla girmiştiniz merak ettim bölümüm önceki senelere göre yükselmiş mi? -
benım 16414 ( 433 puan) ama 427 puanla kapatmış aynı gıbı yada 18 e yaklaşmıştır duşmuş de olabılırquote:
Orijinalden alıntı: pighunterquote:
up kazanan varsa yazsın 7 eylulde baslıycak gorusuruz :D
up kaç sıralama ve puanla girmiştiniz merak ettim bölümüm önceki senelere göre yükselmiş mi?
Alıntıları Göster -
gecmis olsun mutlaka hazirlik okuyun, super bi ingilizce egitimi yok ama 1 yil 1 yildir diyip atlamayin. rahat 1 yil gecirin. merak etmeyin sinifin % 70 i hazirlik okumus adamlar %10 u 2. ve daha cok alanlar geri kalanlarda ilk senesinde tutturup hazirligi atlayanlar. kesinlikle hocalara bakip ona gore sube secin. zor olan dersi cins cins hocalarin daha da zorlastirmasiyla ugrasmayin. dersleri cok merak edenler varsa yaz okulu var simdi ne anlatiyorlar nasil yapiyorlar bakabilirsiniz -
Toplanın beyler en rahat senemızde dh olarak takılalım eecı abılerımız sızde gelın konu ıcınde seneye yardımcı olursanız sevınırz :Dquote:
Orijinalden alıntı: Aurorax
gecmis olsun mutlaka hazirlik okuyun, super bi ingilizce egitimi yok ama 1 yil 1 yildir diyip atlamayin. rahat 1 yil gecirin. merak etmeyin sinifin % 70 i hazirlik okumus adamlar %10 u 2. ve daha cok alanlar geri kalanlarda ilk senesinde tutturup hazirligi atlayanlar. kesinlikle hocalara bakip ona gore sube secin. zor olan dersi cins cins hocalarin daha da zorlastirmasiyla ugrasmayin. dersleri cok merak edenler varsa yaz okulu var simdi ne anlatiyorlar nasil yapiyorlar bakabilirsiniz -
nasıl bulcaz birbirimizi facebooktan ekleyin bari -
Ben geçen yıl girmiştim hazırlıkla geçti. Bu yıl sanırım geçen sene 17.100 olan sıralama 18.900 e gerilemiş. Gerçi henüz açıklanmadı ama sorunuz varsa burdan sorarsanız elbet yardımcı olur okuyanlarda bende -
https://www.facebook.com/wtf.alper ekleyın beyler benı whatsapp numaraları atar grup kurarız :Dquote:
Orijinalden alıntı: furkan1zek
Ben geçen yıl girmiştim hazırlıkla geçti. Bu yıl sanırım geçen sene 17.100 olan sıralama 18.900 e gerilemiş. Gerçi henüz açıklanmadı ama sorunuz varsa burdan sorarsanız elbet yardımcı olur okuyanlarda bende -
Alper seni ekledim adim servet beyler sizde ekleyin alperi ordan buluruz birbirimizi -
ben dogma buyume ankaralıyım buraları bılıyorum dısardan gelenlere de yardımcı olurum :Dquote:
Orijinalden alıntı: servet123
Alper seni ekledim adim servet beyler sizde ekleyin alperi ordan buluruz birbirimizi -
grup kurarsanız buradan mesaj atar mısınız bana ?quote:
ben dogma buyume ankaralıyım buraları bılıyorum dısardan gelenlere de yardımcı olurum :D
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korik01 -- 27 Temmuz 2015; 1:02:52 > -
Grup kurduk knk pm numaranı at lol oynayan eecı oh be :Dquote:
Orijinalden alıntı: korik01
grup kurarsanız buradan mesaj atar mısınız bana ?
Alıntıları Göster -
Bende varım gençler -
Okuyan varsa bı sorum olcak cap yapabılıyormuyuz ve ya yan dalquote:
Orijinalden alıntı: Bkpln14
Bende varım gençler -
Lol oynayan ee ci +1 -
ee devam eden varsa bılgısayardan cıft dal yada matematıkten yan dal oluyor muquote:
Orijinalden alıntı: narutolus
Lol oynayan ee ci +1 -
quote:
ee devam eden varsa bılgısayardan cıft dal yada matematıkten yan dal oluyor mu
Buna imkan verseler bile yapması imkansızdır. Ee yi zaten 3-4 te saç baş dökerek bitirenler var bölüm çok ağır. Bunun üzerine bilgisayar veya çift anadal yapılmaz. Onun yerine yüksek lisansını başka bir şey üzerine yaparsın. Bölüm odtü çevre değil ki çift anadal yapasın.
Benzer içerikler
- teknoloji fakültesi mühendislik fakültesi farkı
- sınava odaklanmak için ilaç
- paragraf geliştirmek için okunması gereken kitaplar
- diş hekimliği mi eczacılık mı
- farklı cümle türleri ne demek
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X