Şimdi Ara

Hacettepe fizik mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99D3FB52

analdim bne isdatadistik dusunuyom benim avrat icn sordum

Sen var Türkçe bilmek  

• Canan Dağdeviren gibi biri doğudaki bir okulda da okusaydı zaten aynı konuma gelirdi.

Hacettepe'yi kesinlikle yazmayın. Öyle çok iyi bir okul olduğunu da düşünmeyin. Fizik mühendisliğini sakın yazmayın. Buralara girecek puanınız varsa zaten İtü'den jeofizik, jeoloji gibi mühendislikler de tutuyodur gidip onları yazın. Fiziğin mühendisliği olmaz kimyanın, bilgisayarın, elektriğin olur mesela ama fizik mühendisliği diye bir şey olmaz. Applied physics (uygulamalı fizik) diye bir şey var yurtdışında ama burada yok. Yinede gidip herhangi bir mühendislik seçin daha iyi (elektronik, bilgisayar, kimya, jeoloji olabilir). Fizik mühendisliği yerine nükleer mühendislik, elektronik ya da jeofizik/jeoloji en iyi seçim olur kesinlikle. Nobel alan bilim insanlarının çoğu mühendislik mezunu zaten. Elektronik mühendisliği kuantum fiziğini falan da kapsar. Nükleer mühendislik atom kimyası/fiziği, hızlandırıcı fiziği gibi şeylerle ilgilenir. Doğrudan temel bilimler okumak anlamsız. Kendine uygun mühendisliği seç daha sonra hala ilgini çekiyorsa istediğin alanda yüksek lisans yap.

Ben bu insanların hareketlerine anlam veremiyorum. İtü'de jeoloji yazmak varken neden böyle şeyler yapıyorsunuz :)

• Hocam, bu yıl obp kırıldığı için burayı kazanacağım büyük ihtimalle. Hocalar nasıl iletişim kurabiliyor musunuz yoksa kasıntılar mı? Laboratuvar imkanları yeterli mi acaba? Teşekürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.