Şimdi Ara

Hacettepe Hazırlık Hakkında Sorularınızı Alabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
6
Favori
31.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Beytepe evleri de kura ile ama orayı istiyorsanız dediğim gibi maaşı 4-5 binden aşağı yazmayın çünkü kirası en düşük 700 lira idi.Blok blok öğrenci evi en ucuzu 700 lira 1000+ çıkıyor.2 kişilik bu evler.

Merkezde de dedigim gibi geneli milli kütüphane civarı ve uzaklık olarak yaklaşık 35-40 dakika kampüse çünkü okul merkeze uzak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Orta düzey ingilizce yeterli; çok ciddiyim bu konuda hazırlığı basit. Basit dediysem adına göre basit yani :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Orta düzey ingilizce yeterli; çok ciddiyim bu konuda hazırlığı basit. Basit dediysem adına göre basit yani :)
    Tercihlerden kazık yedik aynısı bunda da olur diye korku var azcık
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    cevaplarınız için teşekkür ederim hocam.
    sizce hazırlık okunmalı mı? eğer iki sınava da girmezsem bir sıkıntı yaşar mıyım?
    yurt ve öğrenci evleri için açılan internet sitesinde bir sıkıntı var fiyatları göremiyorum. öğrenci evleri için geçen senenin veya bu senenin fiyatını biliyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharitable U kullanıcısına yanıt
    İkisine de girmemezlik yapmayın ilk sınava girin seviyenize göre sınıfta başlarsınız.
    Hocam yurt 300 e yakın bir şeydi geçen sene öğrenci evide 650 civarı bir şey tam fiyatlarını hatırlamıyorum.
    siz hangi bölümdesiniz hocam

Elektrik elektronik.
    Hocam mezuna kaldım zaten 1 sene eksik. Hem hacettepe'ye hem Ankara'ya alışmak ve çevre kurmak için hazırlığa kalınmalı mı? Yoksa sınavı geçebilme olasılığım yüksek. Geçen sene YDS 1020. olmuştum.
    sizce hazırlık okunmalı mı hocam? direk bölüme geçersem anlayamayacağımdan korkuyorum. üniversitede lisedeki gibi dersleri boşlamak istemiyorum.

• Wesleyan W kullanıcısına yanıt
    Hocam bende mezuna kalmıştım hazırlıkta okudum çok takmayın kafanızı dinlemek istiyorsanız okuyun hazırlığı.
    Hocam valla bölüme geçmediğimden dersler nasıl işleniyor bilgim yok yani anlamama olayı olur mu olmaz mı bir bilgim yok eğer çok takmayacaksanız 1 yılı okuyun hem çevre edinir hem de kafa dinlersiniz.
    Hocam hiç istatistikten matematiğe, bilg müh, endüstr müh'e yatay geçen oldu mu veya duydunuz mu?
  • Wesleyan W kullanıcısına yanıt
    Duymadım hocam.
  • hocam ben sbky kazandım yüzde yüz ingilizce hazırlıksız yapamam herhalde.
    bir de özel yurtlar ne kadar acaba okula yakın yerlerde bir fikrin var mı?
  • yaranamadim kullanıcısına yanıt
    4 kişilik odalar genelde 10 bin civarı hocam.
  • Hocam benim bölüm Türkçe, isteğe göre hazırlık var.Hazirliga gitmeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

4 kişilik odalar genelde 10 bin civarı hocam.
    beytepe de mi,yoksa yakın civarlardaki yurt fiyatları mı bu?
    çok mantıksız kyk 300 lira birşey zaten neden 3 kat pahalı?
  • Sorular varsa bende yanıtlayabilirim bunyıl hazırlık okudum. 3 kur var başlamak için. İlk olarak temel düzey bir sınava giriyorsunuz geçemeyenler nc1 dedikleri elemantary grubu oluyor. Geçenlere tekrar bir sınav var onu geçemezseniz nc2 onu da geçip speaking de elenirseniz nc3 oluyorsunuz. Ders günleri saatleri olarak bir gğn sabah 9-12.45 ise diğer gün 13.00-16.45 olarak değişiyor. Yani bir sabah bir öğleden sonra şeklinde gidiliyor.

• hocam ben hazırlıktan muaf sınavına değilde seviye belirleme sınavına girmek istiyorum bu sınav ne zaman oluyor acaba bilginiz var mı?
  • Hocam speaking sınavı hakkında bilgi verir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.