Şimdi Ara

Hacettepe Hazırlık Hakkında Sorularınızı Alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
6
Favori
31.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacettepe kazanan arkadaşlara hayırlı olsun hazırlık hakkında sorularınızı alabilirim.

Edit:Arkadaşlar önce konuda ki soruları okuyun cevaplarını yazdım aynı soruları soran olursa cevap vermeyeceğim.Farklı sorusu olan varsa sorabilir memnuniyetle cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 1 Eylül 2018; 13:35:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben okumayı düşünüyorum hocam. İngilizcem sınavı geçmeye yeter mi bilmiyorum. Sınavı geçmem halinde yine de okuma opsiyonumuz oluyor mu?

Hazırlık derslerinin yanında ayrı bir dil için ders, kulüp vs. var mı?

Yurtlar şehir dışından gelen birine kesin çıkar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hazırlık degil de yurtlar hakkında bilgi verebilir misin

• Uncharitable U kullanıcısına yanıt
    At Tarağı kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun hocam ilk olarak reading use of listening sinavina giriyorsunuz bir kitapçık üzerinde.Bunda belli bir başarıya sahipseniz speaking sınavı hakkınız var eğer hazırlığı geçmek istemiyorsanız speaking sınavına girmemelisiniz.

2. Olarak Hacettepe de bir sürü kulüp var ama dil kulüplerine ben üye olmamıştım.Zaten insanlar genelde ilk yılı olduğu için geziyor tozuyor yeni insanlarla felan tanışıyor 2. dile sanırım pek vaktiniz kalmaz.

Son olarak şehir dışından gelene kesin çıkıyor diye bir şey yok hatta Hacettepe yurtları çok zor çıkıyor eğer durumunuz iyiyse öğrenci evlerinde kalabilirsiniz onun içinde bir form dolduracaksiniz orda gelirinize biraz yüksek yazın 4-5 bin gibi çünkü kiraları biraz pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 31 Ağustos 2018; 10:23:54 >
  • Ankaradayım Hacettepeli çok tanıdım daha hazırlığı gerçek anlamda öven görmedim yani okulun ismine göre geride kalan bir hazırlık var diyorlar ne düşünüyorsun?
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaz okulu dahil masterına kadar yaptım. :)

Aslında güzel bir hazırlığı var bazı hocalar çok kaliteli bazıları onlara göre düşük seviyede.

Ama hazırlığı bitirince speaking hariç diğer skilleriniz baya gelişiyor.Cunku speaking üzerinde pek durmuyorlar.

• Hacettepe hazırlığı çoğu üst klasman ünilerin hazırlığından çok daha kolay. Eğer orta derece biliyorsanız muafsınız.

not: beytepespor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Hocam bilsisde halen hazırlık görünüyor. Yaz okulunun sonuçlarını açıklamadılar mı?
  • birhacettepeli kullanıcısına yanıt
    Açıkladılar deniz büyük ihtimal 11 eylülü bekliyorlar o ara yeni girenlerin sonuçları ile bizimkini de girerler diye umuyorum.

• Özel yurtlardan okula ulaşım sıkıntılı mı okulun kendi yurdu çıkmazsa barınma için ne önerirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Görüşmek üzere knk
  • Sınav içeriği nasıl oluyor?
  • memreerkan M kullanıcısına yanıt
    Okulun içinde parlar var maddi durumunuz varsa orda kalabilirsiniz kampüs içinde olduğu için yürüyerek 5-10 dakika.

Ya da milli kütüphane civarı özel yurtlar sıralanıyor oradan metro ile beytepeye ringe binip kampüse ulaşırsınız.Okulun dışı her yurt için ulaşım böyle.Ortalama 35-40 dakika sürer milli kütüphane den buda Ankara için iyi bir zaman bence daha doğrusu Beytepe için. :)

• birhacettepeli kullanıcısına yanıt
    Görüşürüz.

• White Death kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi muafiyet sınavı yanlış hatırlamıyorsam ayın 11 inde

Orda ilk olarak reading use of English ve listening olan bir sınava gireceksiniz belli puan üzeri ise speakinge girebilirsiniz.

Hacettepe istatistik geldi. Hazırlık var mı? Ve hazırlığı okursam mühendislerle vb. herkes aynı ingilizceyi mi görüyor yoksa fakülte fakülte ayrı mı görüyor? İstatistik, endüstri ile aynı ingilizceyi görür mü acep :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Hocam dediğim gibi muafiyet sınavı yanlış hatırlamıyorsam ayın 11 inde

Orda ilk olarak reading use of English ve listening olan bir sınava gireceksiniz belli puan üzeri ise speakinge girebilirsiniz.
    Üstteki mesajı atlamışım neyse

Speakingden puan almak kolay mı hocam peki çok temel cümleler kursak ne olur
  • Wesleyan W kullanıcısına yanıt
    Bölümünüz de hazırlık var mı bilmiyorum hocam İngilizce dersiniz varsa vardir.

Bu arada herkes aynı hazırlığı goruyor tıp mühendislik vs.

• White Death kullanıcısına yanıt
    Hocam yani temel cümleler kurmak iyi ama size iki soru soruyorlar ve o konu hakkında opinion belirtmeniz lazım temel cümleden biraz üstünü istiyorlar. :)

hocam bu beytepe kampüsündeki ögrenci evlerinin aylıgı ne kadar mesela bilgi verebilir misiniz
    bunlarda yurt gibi falan mı yoksa herkese çıkar mı

ve sizin önerebileceginiz yurtlar var mı kampüse yakın ya da merkezde falan olup okula ulaşımı kolay olan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.