Şimdi Ara

Hacettepe Hazırlık Hakkında Sorularınızı Alabilirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
6
Favori
31.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oryantasyonda her fakülte ayrı mı toplanacak yoksa karışık mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Hocam bende mezuna kalmıştım hazırlıkta okudum çok takmayın kafanızı dinlemek istiyorsanız okuyun hazırlığı.
    Şu hazırlıkta kafa dinleme olayını bir türlü anlamadım. İngilizce bilmeden girenler için diyorum kafa dinlemek mümkün mü? Bir dil öğreneceksin sonuçta ben mi abartıyorum çok zor olacak gibi geliyor bölüme göre (%100 Zorunlu Hazırlık)
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Hocam ben güreş yaptım hazırlık boyu 5 ay boyunca kripto paralar ile ilgilendim ha dersi çok az çalıştım o yüzden yaz okuluna kaldım orda verdim hazırlığı. :)
  • Hocam öğrenci kartını fakülteden mi öğrenci işlerinden mi alacağız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam ben güreş yaptım hazırlık boyu 5 ay boyunca kripto paralar ile ilgilendim ha dersi çok az çalıştım o yüzden yaz okuluna kaldım orda verdim hazırlığı. :)
    Hangi seviyeden başlamıştın hocam? Kur olarak A/B ? B başladıysan sana geçerli değil lafım.
  • Fakülteden hocam.

Başlangıç seviyesi elementary.

• quote:

Başlangıç seviyesi elementary.
    Dediğin gibi geçtiysen ben aşırı abartıyorum o zaman bakalım umarım rahat geçerim.
    Çokta boslama ara da derse de bak yoksa benim gibi yaz okuluna kalabilirsin. :)

• quote:

Çokta boslama ara da derse de bak yoksa benim gibi yaz okuluna kalabilirsin. :)
    Boşlamam hocam öyle bir planım yok aksine okulun çok önünde olmak istiyorum bakalım.
  • Hazırlık okuyanlar öğrenci kimlik kartını yabancı dillerden mi yoksa kendi fakültelerinden mi alacaklar bilgisi olan var mıdır acaba dostlar

• howyoudoing kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebediyatt -- 22 Eylül 2018; 19:15:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim hocam olgunlar denilince aklima pazarlik geliyor simdi onlar da zam yapmistir sjdhdj.Hadi bakalim hayirlisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 - 13 EYLÜL 2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN MUAFİYET SINAV SONUÇLARI LİSTELERİNDE TEKNİK SEBEPLERDEN HATA OLMUŞTUR. LİSTELERİN SON HALİ 24 EYLÜL 2018 TARİHİNDE YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU WEB SİTESİNDEN DUYURULACAKTIR. SAYGILARIMIZLA YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

• Bana mail gelmedi. Ve şu 25 Eylül meselesi nedir benim haberim yok da

• Yıl içindeki İngilizce derslerinin muafiyeti ne nereden başvurdun?

• -melisa- kullanıcısına yanıt
    Sorunuzun cevabını tam olarak bilmiyorum ama burada programın ayrıntıları varhttp://www.uni101.hacettepe.edu.tr/index_sub.php?grp=uni101&dir=&file=08_sizin_programiniz&filetype=html&submenuheader=0

• nacbnm N kullanıcısına yanıt
    Hocam bana kazandığım fakültedeki başarılı listesiyle birlikte modern dillerden mail geldi eğer hazırlığı atladıysan yıl içinde ek İngilizce dersi almamak için sınava giriyorsun ayrıntılı bilgi sanırım hacettepe yüksekokulunun Web sayfasında vardır

• nacbnm N kullanıcısına yanıt
    Başvurular yarın hacettepe yüksekokulunun Web sayfasından yapılacak

• Şu an 1. Sınıf görünüyorum ama ne mail geldi ne başka bir şey. Başarı listesinde adım yoktu(hata olusmus zaten listede) ama ydyo'da dediğini göremedim :((

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.