Şimdi Ara

Hacettepe Hukuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hatırlamıyorum ama matematik esnasında moralim bozulduğu için 15 tane kadar soru boş bıraktım ve toparlayamadım 29 net civarıydı.Geometrinın hepsi doğruydu 30 net.Coğrafya 16 civarı edebiyat ise 45 civarıydı.Küsüratları hatırlamıyorum.Ygs 5'de ise 20000'dim
  • Yunus2008 kullanıcısına yanıt
    Ygs5 9k benimki.Ben de iktisat mi hukuk mu diye kararsiz kaliyorum.Nasil dostum zor mu iktisat okumak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salih uçan S kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle zor olup olmaması her zaman ikinci bir seçenek olmalı.Önemli olan senin neyi istediğin.Babam iktisatta profesördü ama okumama yanaşmıyordu çünkü o iktisat okumanın türkiye'de iş yapmayacağını düşünüyordu.Dolayısıyla hukukuda değerlendirmeye aldım hatta anormal bir nedenden dolayı bir ara hiç düşünmeden okumak istiyordum.Sonra anladım ki ben ve hukuk birbirine uzak şeyler.Ben çok objektif olmaya çalışan sürekli ölçüp biçen etrafımdaki insanlara göre değil, kendi hayallerime göre karar veren bir insanım.Ama en önemlisi çok fazla önplana çıkmak isteyen ve çıkabilen bir insanım istediğim zaman.Bu ölçüde iyice araştırdım işletme olsun, hukuk olsun, iktisat olsun farketmeden.Ve kararımı babamında onayıyla iktisat'tan yana hiç bir şüphe kalmadan kullandım.Odtü iktisatata gelecek olursak 1.sırada yazdım.Eğer boğaziçi daha iyi diye düşünseydim 1 yıl daha sabreder beklerdim çünkü ingilizce hazırlığı çok rahat geçecek ingilizcem var.Ama daha eğitici olması ve odtü'nün iktisat eğitiminin daha matematiksel ve akademik olması beni 1 yıl bekletmekten kurtardı.Bölüm nasıl diye soracak olursan oldukça zor ve buna katlanmak zorunda kalacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus2008

Dostum öncelikle zor olup olmaması her zaman ikinci bir seçenek olmalı.Önemli olan senin neyi istediğin.Babam iktisatta profesördü ama okumama yanaşmıyordu çünkü o iktisat okumanın türkiye'de iş yapmayacağını düşünüyordu.Dolayısıyla hukukuda değerlendirmeye aldım hatta anormal bir nedenden dolayı bir ara hiç düşünmeden okumak istiyordum.Sonra anladım ki ben ve hukuk birbirine uzak şeyler.Ben çok objektif olmaya çalışan sürekli ölçüp biçen etrafımdaki insanlara göre değil, kendi hayallerime göre karar veren bir insanım.Ama en önemlisi çok fazla önplana çıkmak isteyen ve çıkabilen bir insanım istediğim zaman.Bu ölçüde iyice araştırdım işletme olsun, hukuk olsun, iktisat olsun farketmeden.Ve kararımı babamında onayıyla iktisat'tan yana hiç bir şüphe kalmadan kullandım.Odtü iktisatata gelecek olursak 1.sırada yazdım.Eğer boğaziçi daha iyi diye düşünseydim 1 yıl daha sabreder beklerdim çünkü ingilizce hazırlığı çok rahat geçecek ingilizcem var.Ama daha eğitici olması ve odtü'nün iktisat eğitiminin daha matematiksel ve akademik olması beni 1 yıl bekletmekten kurtardı.Bölüm nasıl diye soracak olursan oldukça zor ve buna katlanmak zorunda kalacağım.

hocam odtü işletme hakkında ne düşüyorsun ? bu arada odtünün ingilizce eğitimi nasıl ? benim ingilizcem yetersiz düzeyde 2-3 ay ingilizce çalışmayla hazırlık atlanabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smsks11 -- 20 Nisan 2015; 2:38:36 >

• smsks11 S kullanıcısına yanıt
    İngilizce eğitimi oldukça zor.Dönem başındaki sınavı geçmek kolay değil.Tabii ki 3 ay fazla fazla çalışırsan geçersin ama gerek yok.Hazırlık insana çok şey katıyor.Ayrıca çalışıp geçsen bile bölümde direk ingilizce ders görmeye alışkın olmadığın için çok takılırsın.Odtü işletmenin iyi bir bölüm olabilir ama Odtü'nün eğitim olarak akademik olması sektöre yönelmeni boğaziçi kadar desteklememesine sebep olacaktır.Genede her şey senin elinde.Am hazırlık atlama olayı inan bana çok zor olacaktır.Ama okurken sıkıntı yaşamaz bir çok yeni spora başlayıp güzel bir çevre edinebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.