Şimdi Ara

Hacettepe Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 444 puanım var 8571. sıradayım.Hacettepe geçen yıl 8090 ile kapatmış 440 puan.Ne diyorsunuz gelir mi?Gelmezse gerçekten benim için pek iyi olmayacak.:(

• Yunus2008 kullanıcısına yanıt
    Hacettepe olmazsa Gazi olur hocam. Her seyde vardir bir hayir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylede hacettepeye gitmem lazım istanbul muhtemelen gelir ooff ooff 6800 tm3 acaba ordan mı tercih yapsam
  • hacettepe gelmez. çok güzel bir fakülte binası yaptılar, fiziki anlamda çok iyi oldu. bu yıl puanlar baya yükselecektir. tabi sen tercih listene koy yine de. bu arada başkent hukuk çok kalitelidir. oranın burslusunu düşünürüm gazi yerine.
  • bence gelir, gelmezse de dunyanin sonu degil

• bence gelir.bu sene sayısallar önümüzde daha çok.
  • Ya banada gelecek gibi geliyor ama hakkımda hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl açıldı
    Hukuk Fakültesi Kazanmak?
    4 yıl önce açıldı
    Hacettepe tıp fakültesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnde aynı durumda sayılırım Gazi 11.100 ile kapatmış bnm sıralama 11.386 hayırlısı artık....
  • Bu sene geriler mi sizce ? Gerilerse ne kadar geriler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lasenhayirdiir

Bu sene geriler mi sizce ? Gerilerse ne kadar geriler ?

Hocam fakülte binası bu sene açılacağından ve fakültenin bilinirliği arttığından gerileme beklemiyorum.Geçen sene kontenjan 80den 205e çıktığı halde büyük bir gerileme olmamıştı.Bu sene kontenjanda aynı kaldığından gerileme olmaz yükselme bile olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus2008

Arkadaşlar 444 puanım var 8571. sıradayım.Hacettepe geçen yıl 8090 ile kapatmış 440 puan.Ne diyorsunuz gelir mi?Gelmezse gerçekten benim için pek iyi olmayacak.:(

Geçen seneki araştırmalarıma göre hacettepeden sonra başkenti yazmanı öneririm istanbul düşünmüyorsan. Eğitim olarak gaziden iyi olduğu söyleniyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek7

quote:

Arkadaşlar 444 puanım var 8571. sıradayım.Hacettepe geçen yıl 8090 ile kapatmış 440 puan.Ne diyorsunuz gelir mi?Gelmezse gerçekten benim için pek iyi olmayacak.:(

Geçen seneki araştırmalarıma göre hacettepeden sonra başkenti yazmanı öneririm istanbul düşünmüyorsan. Eğitim olarak gaziden iyi olduğu söyleniyor hocam

Hocam ama şöyle bir şey var.Kontenjanların sanki artma ihtimali var.Yeni bina kontenjanı iki katına bile çıkarabilir rahatlıkla.Ayrıca şimdi puan olarak yükselme olması bana ilginç geliyor açıkcası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sinek7

quote:

Hocam ama şöyle bir şey var.Kontenjanların sanki artma ihtimali var.Yeni bina kontenjanı iki katına bile çıkarabilir rahatlıkla.Ayrıca şimdi puan olarak yükselme olması bana ilginç geliyor açıkcası

Hocam fakülte grubunda paylaşıldı bu artış olmayacağı söyleniyor bu sene belki seneye artış olabilir.
     Hacettepe Hukuk

Puanlardaki yükseliş sizin için kötü olmuş hocam ben geçen sene 445 puan ile 6900. olarak girdim okula
  • Sinek7 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklısın ya ben bir umut genede yazacağım hocam umut kesilmez hayırlısı ya
  • quote:

Evet hocam haklısın ya ben bir umut genede yazacağım hocam umut kesilmez hayırlısı ya

Kesinlikle yaz dediğin gibi umut kesilmez.Ön bilgi formundada 205 olarak yayınlanmış kontenjanlar bu arada hocam
  • quote:

Noldu hocam en son durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Rocky Balboa

quote:

Noldu hocam en son durum?

9600 ile kapamıs bu sene kazanmıştır

• Kararımı iktisat okumak olarak seçtim.Dolayısıyla odtü iktisata gittim.Ve memnunum şuan.
    Ygs kacti? Lys netlerin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.