Şimdi Ara

Marmara Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Marmara da hukuk okuyorum merak ettiğiniz veya sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim

• Kemal Gözler derslere giriyor mu ?
  • Yeni binaya geçtikten sonra İnşaat ortasinda ve koridorlarında ders işleniyor deniyor dogru mu?Yeni yerinin olanakları nasıl eski haline göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan.ytü -- 19 Temmuz 2020; 12:6:31 >
  • Hocam sürekli derslere katılan öğrenci mevcudu tahmini kaçtır
  • Umanchi11 U kullanıcısına yanıt
    Hayır Osman can Oya hoca Abdullah sezer ve Tolga şirin giriyor derslerimize
  • hakan.ytü H kullanıcısına yanıt
    Binamız tamamen hazırlandı amfiler bina olarak ve sınıfın yeterliliği konusunda sıkıntımız yok tabi ki bi Haydarpaşa olamaz eski okulumuz tarihi ve çok güzel bi yeri vardı ama onda kampüs hayatı yoktu yeni yerimizde kampüs hayatı da var
  • Kleopatra312 K kullanıcısına yanıt
    160 200 arası değişir hocam önemli dersler arasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    MARMARA TIP
    6 yıl önce açıldı
    İstanbul Hukuk İÖ kapatıldı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kemal Gözler marmara da değil miydi hocam ?
  • Umanchi11 U kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Ankara Koç ve Uludağ da çalıştı Kemal gözler İbrahim kabaoğlu bi zamanlar çalıştı Marmara da ama Kemal gözler hiç çalışmadı
  • Genel olarak hukuktaki avukat sayısının sürekli artması,hukukta işsizlik hakkında ne biliyorsunuz¿
  • İstanbul Hukuk fakültesininde okuyan bir arkadaşta naçizane fikirleri söylemişti teşekkürler başlık için..

1-Sizce Istanbul Hukuk ile Marmara Hukuk fakültesi arasında en büyük farklar neler ?
    2- Marmara Hukuk fakültesinin sizce - ve + yönleri nelerdir ?
    3-Staj ve iş imkanı olarak ayırt edici bir özelliği var mı diğer fakültelere göre?
    4-Ayrica diğer bölümler için Çiftt Anadal yapma hakkımız var mı ?

Teşekkürler.
  • Evime yakın olmasından dolayı İstanbul hukuk yerine tercih etmeyi düşünüyorum aralarında çok fark var mıdır? Bide Yoklama durumu nasıl alınıyor mu ?
  • Hocam yemekhane çok kalabalık ve kötü diyorlar sizve nasıl?
  • Sosyallik durumu nasıl ?
    yoklama yok
  • Hocam hukukçularda belirli bi artış var eğer kendinizi geliştirirseniz veya farketmez sıradan bi avukat olursanız da avukat insan aç kalmaz her ilin barosunun belirlediği bi asgari tutar vardır onları bi incelerseniz avukatların işsiz kalma aç kalma durumunu daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum
  • BagdahtsSniper B kullanıcısına yanıt
    İstanbul hukuk ile Marmara hukuk arasında çok bi fark yok bana İstanbul 2.öğretim geliyordu ancak Marmara’nın konumundan dolayı Marmara’yı yazmıştım İstanbul hukuk ve Marmara hukukun hocaları arasında belirli bi üstünlük farkı yok örneğin anayasa hocamız Osman can eski anayasa ropartörü ve verdiği raporla Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olmustu aralarında öyle belirli bi fark yok ancak İstanbul’un Marmara’ya nazaran bi tık daha adı var diploma da Marmara 1 de İstanbul 2 kapı açar ben şahsen 4.sınıfta merkezi geçişle İstanbul’a geçip diplomamda İstanbul yazmasını düşünüyorum Marmara’nın - si olarak sınavlar çok zor ve hocalardan puan almak baya zorluyor ama kadıköyde olması dolayısıyla aşırı aktif sosyal hayatınız oluyor ve ayrıca aldığınız eğitim üst düzey bi eğitim ve Türkiye de 3 fakülte var hukukta Ankara İstanbul Marmara buralardan mezun olduğunuz zaman şirketlere veya yüksek bürolara başvurunuzda sizi 1 tık daha öne atar ve dediğim gibi aldığınız eğitim diğer üniversitelere nazaran 3 beden daha iyidir çift anadal konusuna da hakim değilim

Yoklama yok aralarında da fark yok denecek kadar az sadece İstanbul üniversitesinin Marmara’ya nazaran 1 tık daha adı var ama istediğiniz zaman merkezi geçişle İstanbul’a geçebilirsiniz
  • jimmy butlers kullanıcısına yanıt
    Yemekhane yi çok kullanmayan biri olarak çok fazla kalabalığa denk gelmedim yemeklerde kötü veya iyi denecek gibi değildi normaldi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.