Şimdi Ara

İstanbul Hukuk İÖ kapatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
10.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli YKS derecesine oynayan kardeşlerim. Yök kararı gereğince iühf iö kapatılmış durumda. Tahminimizce bu sene iühf aühf’yi geride bırakacaktır. İÖ isteyen kardeşlerim de daha çok çalışması gerekecek.

Kolaylıklar diliyorum.

Kaynak:

Fakülte öğrenci temsilcisi dekanlıktan teyit etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reutersakonusanyetkili -- 20 Şubat 2022; 22:19:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İkinci Öğretim Programının Kapatılması

Son zamanlarda, [istanbul hukuk ikinci öğretim kapatıldı mı] sorusu merak edilen bir konu haline geldi. Bu bağlamda, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İkinci Öğretim (İÖ) Programı hakkında bilgi verelim.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İÖ Programı, 1983 yılında kurulmuş ve bugüne kadar faaliyet göstermiştir. Ancak, üniversite yönetimi tarafından [istanbul hukuk ikinci öğretim kapandı mı] sorusunun cevabı olarak, programın 2023-2024 akademik yılından itibaren öğrenci almayacağı açıklanmıştır.

Bu karar, [istanbul üniversitesi hukuk ikinci öğretim kapandı mı] sorusunu gündeme getirmiştir. Karar, fakültenin eğitim kalitesini artırma ve kaynaklarını daha verimli kullanma hedefleri doğrultusunda alınmıştır.

Mevcut [istanbul hukuk ikinci öğretim] öğrencileri, kayıtlı oldukları programlarını tamamlayacaklardır. Ancak, [istanbul hukuk iö kapandı mı] sorusu ile karşılaşan yeni öğrenciler, alternatif eğitim seçeneklerini değerlendirmek zorundadırlar.

İlgili anahtar kelimeler metin içerisinde şu şekilde kullanılmıştır:

• [istanbul hukuk ikinci öğretim kapatıldı mı]: Metnin ilk cümlesinde kullanılmıştır.
    • [istanbul hukuk ikinci öğretim]: Metnin ikinci ve üçüncü paragraflarında kullanılmıştır.
    • [istanbul hukuk 2. öğretim kapandı mı]: Metnin ikinci paragrafında kullanılmıştır.
    • [istanbul üniversitesi hukuk ikinci öğretim kapandı mı]: Metnin ikinci paragrafında kullanılmıştır.
    • [istanbul üniversitesi hukuk ikinci öğretim]: Metnin ikinci paragrafında kullanılmıştır.
    • [istanbul hukuk 2. öğretim]: Metnin ikinci paragrafında kullanılmıştır.
    • [istanbul hukuk iö kapandı mı]: Metnin üçüncü paragrafında kullanılmıştır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •   

• myp ile geçiş yapılamaz mı artık

• İstanbul hukuk iö tavan sıralama 4.643 yaban sıralama 9.130, buradan nasıl bir denklem-mantık yürüttünüz de aühfnin iühfnin arkasında kalacağı çıkarımında bulundunuz hocam açıklar mısınız?

• geçen sene girdiysen yaparsın

• Darısı diğer ikinci öğretim hukuk fakültelerinin başına olsun inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırdır hocam? Yine aühf dediğimiz için incindin mi? Bekle gör. Taban sıralamada 400 kişi var arada. Hatırlatıcam sana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İühf > aühf net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çeka1 -- 20 Şubat 2022; 22:11:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaynak var mı bu arada

• Kaynak eklendi hocam.

• Herhangi bir incinme olmadı, zira ben Aühf dekanı değilim. Ben sadece size bu çıkarımda nasıl bulunduğunuzu sordum ancak harika bir üslupla yanıt verdiniz. İühf çok sağlam ve ülkemizin güzide okullarındandır ancak görüyorum siz kendinize ve terbiyenize hiçbir şey katmamışsınız okulunuzdan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9162BF8FE -- 20 Şubat 2022; 22:58:56 >
  • Aühf dekanı olmayabilirsiniz ancak fiiliyatta öyle bir rol üstlenmişsiniz. Geçen seneden beri takip ediyorum, burada aühf hakkında eleştirel bir yorum yapıldığında hemen atlıyorsunuz ve müdahil oluyorsunuz. Bırakın milliyetçiliği. Gerçeklerle tanışmalısınız. Ben herhangi bir terbiyesizlik yapmadım ve öyle bir kanaat de uyandırmadığımı düşünüyorum.

İÖ kapatıldığı için asıl hedefi iühf olan arkadaşlar örgün öğretime girmek için kendi aralarında yarışacaklar. Bu da sıralamayı öne çekecek.

• çeka1 kullanıcısına yanıt

Sana katıldığım için kahroluyorum ama doğru söylüyorsun trol. Barolar Birliği'ne göre Türkiye'nin en iyi hukuk fakültesi İstanbul Hukuk zaten. İkinci sırada da Ankara Hukuk var. İstanbul Hukuk bence sıralama olarak da Ankara Hukuk'un önünde olmalı. Bunu Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi birinci sınıf öğrencisi olarak yürekten söylüyorum.

• TAHA_Fe kullanıcısına yanıt
    Auhf 1.sinif olman hiçbir sey değiştirmez yarım dönem okuduğunuz bölümün dersini alınca hemen kendinizi avukat doktor muhendis sanmayın.

Bende zaten iuhf dedim.

Bu arada benim yazdığım bir troll cevap senin tüm konularından daha değerli.Umarim üslubunu duzeltirsin diğer sataşmana

• Tamam bu kadar yeter trol, dağılabilirsin.

Hazırlan 2.geliyor

tercih döneminde senin gibi bir trollü ciddiye alıp da barolar birliği sıralamasına göre tercihlerinde kararlar alacak adayları uyarmak gerek: barolar birliğinin sıralamasını ciddiye almayın, ciddiye alanların art niyet içinde olduğunu bilin.

dokuz eylül hukukun galatasaray hukuktan daha iyi olduğunu iddia eden ilgili listeyi paylaşayım:

https://www.barobirlik.org.tr/Haberler/turkiye-nin-en-iyi-hukuk-fakulteleri-belli-oldu-77841

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 21 Şubat 2022; 8:50:28 >

• O tür sıralamaları yapan biri Galatasaray yerine dokuz Eylül tercih ediyorsa beyninde kıtlık vardır zaten. Senin geçenki savcılık konusunda bilgin olmadan insanlara umut dağıtmanı unutmadık karga. Ben ilk 2 sıralamanın doğru olduğunu düşünüyorum. İstanbul da Ankara da çok iyi üniversiteler. Benim puanım ikisine de fazlasıyla yetiyordu. Dış etmenlerden dolayı Ankara tercih ettim bir başkası İstanbul tercih eder. Bundan sana ne?

• Bu kapanisin birinci ogretimlerin sırasını degistirecegini sanmiyorum, secen sehir veya ekolu seciyor zaten, birinci öğretimde kontenjan düşüşü olsa belki derdim ama öyle bir şey muhtemelen olmicak. Etkilese etkilese Marmara yi etkiler (kesin zaten bu)

toxicliğin özünde mantıksızlık ilkesi yatar, ciddiye alıyor olman henüz bu sulara yabancı olduğunu gösterir. dikkat et, boğulma.

ek olarak bahsettiğin konuda belirttiğim fikirlerimin arkadasındayım. bölümün eski türkiyedeki haline bakıp da toplumsal sınıf atlama hevesi içinde girenlerin son durumlar sebebiyle hayal kırıklığı yaşayıp şikayetçi tavır takınmaları gayet doğal, bırakalım da ağlamaya devam etsinler. hak ettiklerini buluyorlar işte ne güzel  

heves, merak, şevk içinde hukuk okuyanların sadece mezun olduktan sonraki ilk 5 yıl boyunca zorlanacağını, sonrasında işlerinin rayına oturacağını görmemek tamamen akıl körlüğüdür. aksini iddia eden tembeldir, grow up mentalitesine uzaktır, doğup büyüdüğü çevre sebebiyle oldukça vasat bir insandır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.