Şimdi Ara

marmara hukuk vs dokuz eylül hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi arasinda eğitim bakimindan ''DEVASA'' fark bulunmadiğindan kolay olan Doküz Eylül Hukuku tavsiye ederim. Zira Marmara'da okurken sadece amele gibi ders çalişirsiniz sianvlari çok zor olduğundan. Ek olarak ortalamaniz da çok düşük olur. DEÜ'de okurken bir tik daha rahat olursunuz. Kendinize de vakit ayirir, gezer tozar bir de ingilizce bile kasarsiniz. Her şey amele gibi ders çalişmak değildir.

• Marmara devam zorunluluğu geldi diye okumuştum ekşide geçen sene. Devam zorunluluğu varsa bile uygulanmaya başlamıştı sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stajyer savci siz miydiniz hocam

• Hocam yalan olmasin pek bilgim yok ama ''İSMEN'' kaliteli olduğunu biliyorum

• Marmara Hukuk hala Göztepe'de mi?

• scientia kullanıcısına yanıt
    Henüz taşınma faaliyeti gerçekleşmedi hocam yani evet hala Göztepede.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    DOKUZ EYLÜL TIP
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Marmara Hukukun gerçekten zorlu ve kaliteli bir süreçten geçirdiği hukuk camiasında bilinen bir gerçek, iş ilanlarında ismen belirtilen bir üniversite iken siz neden daha kolay olanı seçilmesini beyan ettiniz ? Kişinin kendine ayırabileceği vaktin daha çok olması, onun daha zor bir sınav ve eğitim aşamasından geçmesinden daha avantajlı olmasını düşündüren nedir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt

İş ilani, stajyer veya yeni başlayan avukat içindir. 5 yillik bir avukat olup da bağli çalişan görmedim ben, her halükarda kendi ofisini açacaktir. 4 yillik eğitim süresinde sadece ders çalişmak kişiye gram fayda sağlamaz iken kişinin kendine bolca vakit ayirmasi, çok yönlü gelişime yol açar. İngilizce kursuna gidebilir, çeşitli mesleki eğitimler alabilir, okurken stajLAR yaparak hem tecrübe hem cv hem de network kasabilir. Öteki türlü anca fotokopi notlari görmekten başka bir şey olmaz

• iki okul karsilastiriliyorsa akademik kadrosuna bakilir gerisi fasa fiso. marmaranin akademik kadrosu ankara ve istanbul ile denk. is ararken belirtilen bir universite cunku gercekten zor ve kaliteli bir fakulte. evet sinav zamani gece gunduz calisiyoruz ama diger zamanlarda da kendimize ayiracak vaktimiz oluyor. bazi onemli derslere gidip geldikten sonra ve sinav donemi (en az 1.5 ay onceden calismak gerekir) calistiktan sonra miss gibi kendine zamanin da kalir yani. marmara geliyorsa yapistir gec bosver deu falan

• barbarosbey B kullanıcısına yanıt

oyle yaptim hocam ,zor olsa da akademi yonunden tatmin eder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.