Şimdi Ara

Hacettepe tıp fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe tıp hakkında bilgisi olan veya orada okuyan varsa birkaç sorum olacak. Tıpın zor olduğunu biliyorum ancak Hacettepe öğrenciyi bıktıracak kadar yani gereksiz zorlukta mı? Geçme Kalma oranı nasıl? Kampüs ortamı nasıl? Hacettepeyi diğer tıplardan üstte tutan özelliği nedir? Hocalar öğrencilere kötü davranıyorlar mı? Biraz fazla oldu ancak çoğu kişi Hacettepeyi öneriyor ama emin de olamıyorum eğer gidip mutsuz olacaksam hiç gerek yok. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Daha gecen 4.sinif ogrencisi hayatini kaybetti zor mu degil mi sen dusun hacettepe zor degil de fantastik isler yapiyor
    Hacettepe kokenli okullar bile sıkıntılı hacettepe 1.olsan yazilacak yer degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepede değil ama komşusu Ankara Tıpta okuyorum.Zihniyet olarak çok farklı olduğunu düşünmüyorum ikisi de öğrenciyi zorlayan ve canından bezdiren yerler bence ama yine de mezun olunca isimleri bile yeter diye düşünüyorum.Hamamönü denen yere çok yakın olduğu için cafe, restoranlara çok yakın ama öğrencilerin kendine ait bir kampüsü yok hastalarla ve yakınlarıyla içiçesin yine de okulun içinde yeterli sosyal olanaklar var diye biliyorum.Hacettepeye giriyorsan büyük ihtimal cerrahpaşaya da yetiyordur puanın senin için de uygunsa orada rahat rahat okursun.

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Cerrahpasa yazacaktim ama arkadas ankara dedigi icin yazmadim hocam haklisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cerrahpaşa tıp
    10 yıl önce açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.