Şimdi Ara

GALATASARAY HUKUK VS BİLKENT HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
5.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisini seçmek daha mantıklı nedenleriyle birlikte belirtir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5555SabriReiz5555 -- 2 Ağustos 2018; 0:15:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilkentin bursu güzel yenir

• huzuryum kullanıcısına yanıt
    İlk 100 bursu var zaten bilkentteki bursa göre değil de ortam eğitim olanaklar olarak bi değerlendirme yapmaya çalışıyorum

• Galatasaray bir ekoldür. Galatasaray'ı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray kesinlikle

• Neden hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

Neden hocam
    Hocam Bilkebtin eğitim olarak aşşaği kalir tarafı olmaz ama ortam farkı çok olur. Bilkentte baba parasi yiyen brainless tipler ile uğraşmak zorunsa kalabilirsin. Arkadaşım Bilkentte uluslararasi ilişkiler okuyor tam burslu ama ortamından o konuda şikayetçi. Hayati noyunca oturup 2 kelam bişey okumamış,mercedes,bmw ile okula gelen zengin veletler ile doluymuş ortam. Ha ben ortamı takmam,hem ilk 100 bursu hem de bilkent bursunu alir yerim diyorsaniz Bilkent ama daha nezih bir ortamda seviyeli insanlarla takilmak isterim derseniz GS seçin

• Evet ortam benim için özellikle önemli bi konu çünkü son iki sene zaten o brainless dediğiniz tiplerle yeterince vakit geçirdim artık bıktım diye düşünüyorum. Teşekkürler yorumunuz için

• Krds bilkentin eğitimi gerçekten çok sağlam akademik kadrosu da efsanedir. Ayrıca eğitim sırasında sana sunacağı fırsatlar da galatasaraya göre daha fazla vakıf olmasından kaynaklı olarak. Yurt dışı bağlantısı da gs ye göre daha fazla. Bir sürü ülkeyle anlaşmaları var. Bilkentten mezun olunca yurt dışına çıkıp iyi paralar kazanabilirsin. Tabii ki bu biraz da kendini geliştirmene bakiyor

• Bu arada araniza yeni katildim hepinizi saygıyla selamlıyorum :-)

• alphajojuk A kullanıcısına yanıt
    Yurt dışına kalıcı çıkmak gibi bi hedefim yok. Hukuk seçmemin nedeni de ülkede bu alanda sıkıntı olduğunu düşünmem elimden geleni ülkem için yapmak istiyorum bu yüzden okumak için düşünülebilir belki ama hukukta yurt dışı imkanı zaten baya kısıtlı. Ama gs fransayla anlaşmalı kurulmuş bir üniversite zaten nasıl olur da bilkentin daha çok yurt dışı bağlantısı olabilir orayı çok anlamadım

• 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    Daha fazla ulkeyle anlasmasi var bilkentin

• Bu yuzden egitimin surecinde daha fazla ulkenin hukuksal sistemini gorebilirsin bu da ufkunu acacaktir. Ayrica yurt disi dusunmuyorsan sunu rahatlikla soyleyebilirim ki bilkent ve koc mezunlari turkiyede de cok iyi yerlerdeler suphesiz. Brainless konusuna da takilma bence bilkent ve kocun kampusleri cok guzel kafana uyacak adamlar bulursun bence ;-)

• hocam öncelikle puanınız ve sıralmanızı merak ediyorum iki sene sonra bende giricem tekrar,bilkent hukuk istiyorum 510 yeter galiba bu seneyi baz alırsak

sorunuza gelirsek gs si.tir edin çünkü bilkent te alacağınız eğitim sadece uluısak ve uluslarasrı hukuk değil bunun yanında ekonomi finans gibi alanlarda da çok donanımlı olacaksınız bilkent size hem hukuk hem ilgi duyduğunnuz dalda eğitim için okurken sayısısz fırsat sunacak ve tabi ki okul bittikten sonra da bilkette edindiğiniz referanslar ve çevre peşinizi bırakmıycak

gs hukuk biraz istanbul bir de kontenjandan dolayı kazanıyor emin olun bunu bir kaç aydır araştırıyorum bilkent hukuk hem eğitim hem fırsatlar hem üni olarak daha güzel olur sizin açınızdan

bir de eğer hukuk dışında kariyer yapmak isterseniz mesela mckinsey gibi bir yere girmek isterseniz ki sizin sıralmada ki biri için bu kolay olur mkinseyde karşyer yaparsanız 9-10 yıl sonra ortak olursunuz emin olun ülkeye hukukta yapacağınızdan daha fazla katma değer katarsınız

gs mezunu ise mckinseye giremez

bilkentte fazla tiki tipler yoktur koç sabancı gibi değildir bilkent,daha halkvaridir emin ol onlarda zaten iktisat işletme gibi yerlerdeir zaten

bu arda 2018 yks ea türkiye birincisi bilkent işletmede olacak

bende bilkent hukuk istiyorum,bu arada şunu bil gs da tercih etsen bilketnte etsen ikisinden de çıkınca çoğu doktordan mühendsiten çok daha iyi hayat şartların olacak buna emin ol

benim önerim açık ara bilkent

• alphajojuk A kullanıcısına yanıt
    hocam bilkent daha halka yakın zaten mesela ben koç ortamını uzaktan da olsam tanıdım istanbulda ki holding üst düzey yönetici çocukları falan hep oradaydı 12 mart uçak kazasında ölen mina başaran da koç işletme mezunu koçun ortamı tam elit yani,ama bilkent böyle ana baba doktor avuat eczacı denilen orta kesimin üstünde bulunan insanların çocukları yani über bir zenginlik yok kesinlikle
  • ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    yazdıklarının çoğu saçma ve yanlış. İnternetten okuduğun şeylere göre yorum yapma.

not: bilkentliyim (codix)

konuyu açan arkadaşa gelirsek, ikisi de çok kaliteli ve ikisinin de bir birine üstün noktaları var. Fransızca hazırlığı ve eğitimi gözardı etme, seni baya bir zorlayabilir.
  • Insanlarin bir seyi daha atladigini dusunuyorum. Tamam bilkent ve koc biraz zengin tipleri icinde barındırıyor fakat oralarda olusturacaginiz networking sayesinde ve üniversitenin de size sunacagi firsatlarla ileride istediğiniz yerlerde olmaniz cok kolaylaşır. gs ise bir ekol gibi duruyor evet ama vakiflardan elde edeceginiz bu sanslari size vermez bilkent ve kocta daha rahat networking olusturabilirsiniz yani cevreniz bayagi genisler ki bunun hukukta cok onemli oldugunu dusunuyorum

• Eyvallah beyler değerli yorumlarınız için

• Dakath kullanıcısına yanıt
    lan bi git codix değilsin sen benim de bilkent iktistta arkdaşlarım var codix olsam konuşurdum seninle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.