Şimdi Ara

GALATASARAY HUKUK VS BİLKENT HUKUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
5.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sadece hukuk alanında düşünürsek

gs>bilkent>koç

ama bütün faktörleri için içine katarsak

bilkent>koç>gs

yaz abi bilkent

pişman olmassın ekşiden biriyle görüştüm zamanında gs yeterken puanı bilkent yazmış zerre pişman değilim dedi gs sonuçta bir devlet üniversitesi

şende koç holdingin ilerde baş hukuk direktörü olursun görürsün bizi

sıralama ve puan kaç knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit.izmir

lan bi git codix değilsin sen benim de bilkent iktistta arkdaşlarım var codix olsam konuşurdum seninle
    çomar.savar

mckinsey'i de benden öğrendin
  • Hocam herkes kendi algısıyla cevap verir bu soruya. Ben olsam Koç ya da Bilkent yazardım. Galatasaray Hukuk bir ekol ama diğer ikisi tam bir üniversite ve imkanları fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray Üniversitesi için Fransızca bilmek zorunda mıyız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sıraya Koçu yazmanı öneririm geçekten Türkiye'nin Hardvardı gibi bir yer desem yalan olmaz.İkincisi sıraya da Bilkenti yaz onunda eğitimi kalitelidir pişman olmazsın tiki meselesine gelincede Hukuk zor bölüm olduğundan fazla boş adam göremezsin çoğunluğu İİBF'dedir ayrıca GS'de Frankfon liselerden gelen öğrencilerde var ve onlara ekstra kadro koyuyorlar ne malum tiki çıkmayacağı ayrıca tiki dediğiniz insanlar inanılmaz dereceler yapıyor bölümlerinde ekstra kafa olarak benzeştiğiniz insanlarda olabilirler.
  • Dakath kullanıcısına yanıt
    Knk bende seni ariyodum ya sen neden kayboldun mckinseyi sonra çok araştirdim valla

Senin noldu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit.izmir

Knk bende seni ariyodum ya sen neden kayboldun mckinseyi sonra çok araştirdim valla

Senin noldu iş
    İş güçle uğraşıyoruz birkaç günlüğüne uğrayayım dedim.
  • ilk5bin İ kullanıcısına yanıt
    Gs okuyan adam 8 10 bine hakim savcı olcak degil ya zaten

• Gs hukukta en iyi okuldur bilkentteki zengin zuppe takimi adami sıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs hukukta lise gibi gibi yerlerde okursun

• Konudaki bilkentçilerin çok hoşuna gitmicek galiba ama gs yazıcam gibi duruyor. Eğitim kalitesi oldukça iyi ve yabancı dil imkanı çok çeşitli. Kampüsü yoksa da canı sağ olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

Konudaki bilkentçilerin çok hoşuna gitmicek galiba ama gs yazıcam gibi duruyor. Eğitim kalitesi oldukça iyi ve yabancı dil imkanı çok çeşitli. Kampüsü yoksa da canı sağ olsun
    gs hukuk doğru tercih olur.konudaki cevaplar biraz üniversite karşılaştırma yarışına dönmüş,yanlış değiller ama eksikler,bilkent isminden dolayı şöyle böyle diye duymuşlar aynı şeyleri başkalarına aktarıyorlar.bilkent çoğu şeyde ya da bölümde gs'den iyi olabilir ama gs hukuk ile bilkent hukuk arasında sonuç gs hukuk'tur.buna karşı çıkanlar elbet olacaktır ama onların gözünün bilkentle boyandığını düşünüyorum.
  • Krds kocu neden dusunmuyorsun

• alphajojuk A kullanıcısına yanıt
    Ankarada yaşadığımdan koçu yazıp istanbula gideceğime bilkent yazıp ankarada kalırım daha iyi diye düşünüyorum. İstanbula gs için giderim gidersem

• Yani hakli olabilirsin ben biraz vakifciyim iste

• hayır abi ya üni için demiyorum bilkette hukuk derslerinin yanında ekonomi finans istatik iş idaresi gibi zorunlu derslerde var eğitimi gs dan daha yoğun bilkentte %70 devam zorunluluğu var iki vize bir final sürekli quizler sunumlar tezler makaleler yzmanınz lazım

bir bilkentin birde gs ın programlarına bakın internette bulursunuz

http://w3.bilkent.edu.tr/web/bilkent-tr/admission/adaybilgi/hukuk_fakultesi.pdf

al knk bir alıntı:

bilkent hukuk fakültesi, trde bulunan pek çok hukuk fakültesinin önemsemeyip seçmeli ders olarak programlarında yer verdiği spesifik hukuk dallarına tek tek son derece önem göstererek zorunlu dersler arasında sayar. evet temel dersler türkçedir ama anayasa dersinde bonus puan olarak ingilizce anayasal makalelerden sorumlu tutulabilirsiniz, şaşırmayınız. tabi ekonomi, finans, istatistik gibi dersleri ingilizce alıyor olmanızın yanında; uluslararası kamu hukuku, uluslararası ticaret hukuku, avrupa birliği hukuku gibi derslerinizi %100 ingilizce işleyeceğiniz için bu dilde pratik yapma ve hukuk ingilizcesine hakim olma şansınız da olacak. zaten bu dersleri almadan önce temel hukuk terimlerini öğreneceğiniz ingilizce bir dersiniz olacak.

başka okullarda sadece kredi doldurmak için hadi ders yok kafasıyla programa eklenen dersler için bile bilkentte sunumlar, abad karar incelemeleri, tez yazar gibi ödev sunumları yapmanız istenecektir, şaşırmayın.

"international business law" türevi dersler başka okullarda geçiştirilirken sizin en temel zorunlu derslerinizden biri olacak, yurtdışında bu alanda önemli isimler derse hoca olarak getirilecek ve hatta bu dersler mezuniyetinizi bile yakabilecek kıvamda zor işlenerek hayatınızı karartabilecektir, şaşırmayın.

bilkent hukuktan mezun olup stajyer olarak bile iş hayatına atılmaya karar verdiğinizde en iyi hukuk büroları, kurumsal şirketler sizi havada kapacak hatta mülakatlarında sizin ingilizceniz zaten iyidir diyerek ingilizce mülakata dahi alınmadığınız yerler olacaktır.

bilkent hukuktan mezun olan hukukçuların bilgileri de özgüvenleri de son derece yüksek olur; çünkü sizi sıkıcı temel hukuk derslerinin içine sıkıştırmayan, vizyon ve misyon sahibi pek çok hocadan eğitim almış olacaksınız. mesela icra ve iflas hukuku dersini aldığınızda o dersi verememiş olsanız bile ilk aşamadan son aşamaya kadar bir icra prosedürünün nasıl işleyeceğine, hazırlanacak evrakların-taleplerin içeriğine yıllardır yapıyor gibi hakim olacaksınız; çünkü ders için en kapsamlı takip dosyasını hazırlamak zorunda bırakıldınız.

ilk dava dilekçeniz bok gibi olmayacak mesela çünkü hem usül hem icra dersinde defalarca ve defalarca dilekçe yazmış olacaksınız.

• ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    Dostum bilkente kötü demedi zaten kimse ama karşılaştırdığın üniversite de sütçü imam üniversitesi değil. Yıllardır en yüksek derecedeki öğrencileri alan onlara üst seviye eğitim veren bünyesinde çok tecrübeli hocalar barındıran ve fransız ekolünden beslenen bir üniversite. Daha ilk dönemlerini karşılaştırırsan da gsnin ders programının daha yoğun olduğunu görebilirsin

• Bilkent hukuktaki sıralamalar belli. Adamlar 18-20k aşağısı almıyot ve ücretleri dehşet yüksek değil. Bence bilkent.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.