Şimdi Ara

Hacettepe hukuk okuyan biri ALLAH RIZASI ICIN. yardim etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe az ogrenci aldii icin ulasamiyoruz bi turlu bu insanlara.
    -Haceetepe hukuk nasildir, gidilir mi
    -devam zorunlulugu pratikte var midir
    -ulasim cok mu berbat
    -Klişe bir soru ;gazi mi hacettepe mi
    -Napiosunuz, nerlerdesiniz???! Kac gundur hacettepe hukuktan birini bulmaya calisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen, ben de bulamadım kimseyi. Ankara Hukuk'ta okuyan bir abiden duyumlarımı paylaşıyim.
    Dediğine göre eğitimi iyiymiş. Gazi'den daha çok zorluyorlar dedi. Gazi'de AÜHF'deki çalışmamla 3,5 not ortalamasını çok rahat tuttururdum dedi.
    Ulaşımı kolay dediler, metro varmış. Ama şehrin 20 km dışında zaman alır merkeze gitmek.
    Yeni sayılabilecek bir hukuk olduğu için ben Gazi'yi tercih edeceğim. Aslında Marmara'yı mı seçsem diyorum ama :S Pffff tercih daha zor, sınavdan sonra rahat ederim diyordum.
  • Hacettepe hukukta değilim ama tanıdığım birinden gözlemlerimi aktarayım hukuk Fakültesi'nden aldığım derslere binaen hocaların çok kaliteli olduğunu söyleyebilirim (Bölümün derslerine girenleri bilmiyorum ama diğer Fakültelere tahsis edilen hocalar gayet iyi), devam zorunluluğu yok, ulaşım tüm beytepe kampüsü öğrencilerinin ortak derdidir.

• Tesekkurler, çan sistemi ve. Gecme notu hakkinda bilginiz var mi

• HÜHF bir 20 yıl sonra geleneği hafiften oluşmuş, kaliteli bir fakülte olur ancak. Bu demek değil ki şimdi kaliteli değil ama o sıralamayı hak etmeyecek bir fakülte. Onun yerine Gazi'yi rahatlıkla tercih edebilirsin. Ankara'daki devlet hukuklarının sıralaması farklı ama kalite bakımından Ankara - Gazi - Yıldırım Beyazıt - Hacettepe şeklinde. Neden YBÜ Hacettepe'den önde dersen öncelikle İngilizce hukuk eğitimi veren ilk ve tek fakülte oluyor, yeni bir üniversitenin yeni fakültesi olmasına rağmen HÜHF ile denk akademik kadrosu var, hem de dekanı HÜFH gibi Dicle Hukuk mezunu değil. Ayrıca maalesef yönetimi Ak Parti taraftarı olduğu için ve o amaçla kurulup kadrolaştığı için çok yoğun şekilde iyileştirilmeye çalışılan bir üniversite. 1-2 sene içerisinde de şöyle bir kampüse sahip olacak zaten, Türkiye'de kaç tane üniversite için böyle bir kampüs yapıldı ki? Demem o ki Hacettepe hukuk seçip sıralamana yazık etme.

Hacettepe hukuk okuyan biri ALLAH RIZASI ICIN. yardim etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahistahe -- 10 Temmuz 2015; 11:58:28 >

• Gözünüzü seveyim,

İstediğiniz okulu övün, reklamını yapmaya çalışın da, bunu yapmaya çalışırken diğerlerine çamur atmayın! Şimdi bir başkası çıkıp da övmeye çalıştığınız Yıldırım Beyazıt hakkında kötü şeyler yazsa nasıl hissedersiniz?

Bırakın Hacettepe ve diğer fakültelerin öğencileri (yani okulunu gerçekten bilenler) artı ve eksileriyle kendi okullarını anlatsınlar burada, siz de kendi okulunuzu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.