Şimdi Ara

HACETTEPE HUKUK VS MARMARA HUKUK (YARDIM EDİN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sadece iibf değil herkes olabiliyor diye biliyorum 4 yıllık üniversite bitiren.Ama sadece idari hakim olabiliyor mahkemeye çok girmeyenlerden yani bir de maaşı biraz daha az adli hakime göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kararlarım bu yönde değişti. İşletme gene olacak ama en altlarda.
  • PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    Kalbini dinleyip istediğinin bu olduğuna karar verdiysen ne mutlu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Space-X kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkür ederim. Toplam kaç çeşit hakimlik var biliyor musun?
  • PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    İki tane var adli hakim idari hakim.İdari hakim danıştayda ya da idare mahkemelerinde çalışır.Adli hakim diğer bütün mahkemelerde çalışır.Adli hakimlikte duruşma olur idari hakimlikte olmaz,adli hakimin işleri daha yoğundur maaşı da daha dolgundur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Space-X kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim hocam

Sıralamam 7166 sizce istanbul hukuk gelme ihtimali var mı? Simülasyonlara bakınca geliyor ama ben geleceğini hiç sanmıyorum. Görüşünüz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeteMitchell01

Hocam peki kaç çeşit hakimlik var bunu biliyor musunuz?
    hocam ezbere bilmiyorum :D ama hakimlerin kendi arasında bile dereceleri var ona göre maaşları degişir vs..internete yazdıgın an kolaylıkla bulursun ama en üst mevki yargıtayda hakimlik...Maaşları 15-18k
  • hocam istanbul hukuk iö yaz geç, birinci öğretimle hiçbir fark yok ders saatleri dışında kafan rahat olsun. ki istersen derslere sabah da girebiliyorsun, hocalar aynı sonuçta.
  • ghostgamer1 kullanıcısına yanıt
    4 yıllık lisans mezunu İDARİ HAKİM olabiliyor ki, zaten iibf mezunları şu ana kadar olabiliyordu.

ADLİ HAKİMLİK & SAVCILIK MESLEĞİNİ HUKUK FAKÜLTESİ MEZUN OLMAYAN KİMSE YAPAMAZ...................
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.