Şimdi Ara

HACETTEPE HUKUK VS MARMARA HUKUK (YARDIM EDİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar hukuktan odtü işletmeye döndüm tekrardan hukuka döndüm. Sıralamam 7166 buralar büyük ihtimalle gelecek durumda. Lütfen bunları karşılaştırır mısınız? Hacettepe hukuk biraz yeni bir fakülte ama marmara hukuk çok eski .

Yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin zamanımız çok azaldı gece kapanacak tercihler

• UP UP UP
  • Marmara tabii ki soru mu bu.
  • size bağlı. ankara mı istanbul mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi businessdevelopment -- 14 Ağustos 2018; 17:7:40 >
  • ne olmak istiyorsun hakim savcılıksa diclede bile okusan farketmiyor avukatlıksa istanbul daha iyi tabi ama şehir faktörü de var..aman aman bi fark yok aralarında
  • Hacettepe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up yorumları bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ghostgamer1 kullanıcısına yanıt
    Hocam hakimlik savcılıktan ziyade şöyle genelleyeyim: İçişleri veya Dışişleri bakanlığına girerim eğer kamu görevinde bulunmak istersem. Şehir faktörü derken mesela biraz daha açın lütfen. Kalabalık bakımından mı demek istediniz sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeteMitchell01

Hocam hakimlik savcılıktan ziyade şöyle genelleyeyim: İçişleri veya Dışişleri bakanlığına girerim eğer kamu görevinde bulunmak istersem. Şehir faktörü derken mesela biraz daha açın lütfen. Kalabalık bakımından mı demek istediniz sadece?
    hocam odtü işletmeden neden vazgeçtiniz
  • sivri uç kullanıcısına yanıt
    Hocam hukuk okuduktan sonra üstüne yüksek lisans olarak düşüneceğim galiba. Bu bölüm de tam isteklerimi karşılamıyor o yüzden hukuka döndüm ben. Biraz da prestij için hukuk istiyorum. İyi fakülteler de geliyor zaten

Siz ne yazacaksınız?
  • quote:

Hocam hukuk okuduktan sonra üstüne yüksek lisans olarak düşüneceğim galiba. Bu bölüm de tam isteklerimi karşılamıyor o yüzden hukuka döndüm ben. Biraz da prestij için hukuk istiyorum. İyi fakülteler de geliyor zaten

Siz ne yazacaksınız?
    ybs ve odtü işletme
  • sivri uç kullanıcısına yanıt
    Sıralamanız kaç hocam ?
  • kalabalık şehir pahalılıgı ankaraya göre..vs. Ulaşım falan cidden çok önemli egtim hayatında..Ben 12.sınıfta kazanamamın tek sebebi 1.5 saat git gel yapmamdı yoruluyordum
    Hocam haklısın. İstanbul'un bedeli de o zaten. Ulaşım başlı başına bir bela ama Türkiye'nin en büyük şehri. İş imkanı ve fırsatlar kaynıyor.

Hocam bir de iibf mezunları hakim ve savcı mı olabiliyor artık öyle bir khk var galiba. Bilginiz var mı?
  • quote:

Hocam haklısın. İstanbul'un bedeli de o zaten. Ulaşım başlı başına bir bela ama Türkiye'nin en büyük şehri. İş imkanı ve fırsatlar kaynıyor.

Hocam bir de iibf mezunları hakim ve savcı mı olabiliyor artık öyle bir khk var galiba. Bilginiz var mı?
    herhangi bir 4 yıllık lisans mezunu olabiliyor diye değişti evet hocam :) illa hukuk okumaya gerek yok ama tabii ki hukuk okuyanlarla onlar arasında uygulama esnasında baya bi fark olur.
    Hocam kaç çeşit hakimlik var? sadece idari hakimlik için yazıyordu. Savcılık için de aynı şey geçerli mi? 4 yıllık mezunlar savcı olabiliyor mu?
  • quote:

Hocam kaç çeşit hakimlik var? sadece idari hakimlik için yazıyordu. Savcılık için de aynı şey geçerli mi? 4 yıllık mezunlar savcı olabiliyor mu?
    hayır hocam dediginiz gibi onun ıcın sadece
  • Marmara daha köklü.Marmara tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam peki kaç çeşit hakimlik var bunu biliyor musunuz?
  • ODTÜ işletme gitti demek. Ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle olmalı. Hocam ben araştırdığım kadarıyla Hacettepe çok güzel yeni binasıyla filan ilgimi çekmişti ama cumhuriyet savcısı birinin bir konusu vardı köklü üniversite seçin diye konunun linkini sizin için aşağıya koydum hocam.

https://forum.donanimhaber.com/hukuk-fakultesi-tercihi--134284137#134324346

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabizade Nazım -- 14 Ağustos 2018; 19:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.