Şimdi Ara

Hacettepe maçı tekrar oynanabilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cem Papila da kural hatası olduğunu ifade etti ve FB maçını örnek gösterdi.Ancak bana göre bu kart büyük bir Hakem hatası ve maçın tekrarı yanlış olur.
  • SARI KART YANLIŞLIKLA BAŞKA BİRİNE VERİLDİ.ÜSTÜNE AYNI KİŞİ SARIYI GÖRÜNCE IRMIZI KARTTAN OYUNDAN ÇIKTI.

Aynı olay fenerbahçe rize maçında vardı.ama buna benzer
  • iyi de bunda GS nin suçu ne ki?
    maç iptal edilmemeli bence.
    ha GS bu durumdan avantaj sağladığıysa eğer(maçı seyretmediğim için bilmiyorum) o zaman bilemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

kural hatası değil hakem hatası .... kural hatası bellidir .. penaltı verir tac attırırsan kural hatası olur .. veya iki sarı gösterir sahada tutarsan yine kural hatası olur ... orda hakem angutluğunun kurbanı oldu ..

karaKOL ile beyaz kolu ayırt edemediği için olan defans oyuncusuna oldu .....
    ama inşallah tekrar edilir ... hakem hatası olmaz ve öyle kazanırız ..

cimbomlusun objektif olarak konuşmuyosun.

Açık belli kural hatası olduğu.KArt yanlış yere gitmiş.aynı adam tekrar sarıdan oyun dışı kalıyor.Hakemin hal ve hareketleri bahriz belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

kural hatası değil hakem hatası .... kural hatası bellidir .. penaltı verir tac attırırsan kural hatası olur .. veya iki sarı gösterir sahada tutarsan yine kural hatası olur ... orda hakem angutluğunun kurbanı oldu ..

karaKOL ile beyaz kolu ayırt edemediği için olan defans oyuncusuna oldu .....
    ama inşallah tekrar edilir ... hakem hatası olmaz ve öyle kazanırız ..

cimbomlusun objektif olarak konuşmuyosun.

Açık belli kural hatası olduğu.KArt yanlış yere gitmiş.aynı adam tekrar sarıdan oyun dışı kalıyor.Hakemin hal ve hareketleri bahriz belli

Kural hatası değil hakem hatası olur. Kural sarı kart ver diyorsa sarı verilmiş, ikinci sarıdan da adam atılır diyorsa adam da atılmış nerde ki kural hatası. Hakem adam eksiltmek istediği zaman (bu maçı kastetmiyorum) bana kötü baktın der cart kırmızıyı basar kimse de birşey diyemez.

Ha sarıyı verir ahmet yerine mehmede yazar. Ahmet ikinci sarıyı görüp oyunda kalır devam ederse o zaman kural hatası olur ki bu maçda öyle bir durum yok. Bana kalsa daha önce de yazdım maç tekrar oynansın. Efendi efendi oynayıp maçı tekrar kazanalım ya da kaybedelim hiç önemli değil.

• Bir maçın tekrar edilmesi kural hatası sonucu olur.
    bunu neden söylüyorum kart pozisyonu tamamen hakem hatasıdır. yani maç ekrarı gerekirtirmez eğer maç tekrar edilecek olunursa Fenerbahçe-Galatasaray maçınında tekrarı gereklidir. neden fb-gs maçı örneği en önemlisi derbi olmasıdır. Lincoln un firikik golü maçın tekrarını gerektirir. Lincolnun frikik pozisyonuda hakem hatasıdır.
  • Tekrar oynanması gibi bir durum söz konusu olamaz ,aynı olay bu sene şampiyonlar ligi maçı olan Celtic-Aalborg maçında oldu. Aalborglu yanlış oyuncu kırmızı kartla atıldı ve bu hakem hatası sayıldı sadece haksız yere atılan oyuncu ceza almadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^ESPERANZA^^

Bir maçın tekrar edilmesi kural hatası sonucu olur.
    bunu neden söylüyorum kart pozisyonu tamamen hakem hatasıdır. yani maç ekrarı gerekirtirmez eğer maç tekrar edilecek olunursa Fenerbahçe-Galatasaray maçınında tekrarı gereklidir. neden fb-gs maçı örneği en önemlisi derbi olmasıdır. Lincoln un firikik golü maçın tekrarını gerektirir. Lincolnun frikik pozisyonuda hakem hatasıdır.

Yapma ya sayılması gerek mi diyorsun şimdi o frikiğin?

• quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

quote:

sayılması gerek demiyorum arkadaşım madem çift vuruş milli kalecimiz Volkan Demirel neden topa hamle yapmak istedi veyahut defanscılarınız neden hamle yapmak istedi.. Sayılmasın istemiyoruz zaten aldığınız 3 puan ananızın ak sütü gibi helal olsun.
    Benim anlatmak istediğim eğer hacettepe maçı hakem hatasından tekrarı istenir ve tekrar edilirse Fenerbahce-Galatasaray maçınında tekrar edilmesi gerekir.
    O pozisyonda hakem hatasıdır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

quote:

sayılması gerek demiyorum arkadaşım madem çift vuruş milli kalecimiz Volkan Demirel neden topa hamle yapmak istedi veyahut defanscılarınız neden hamle yapmak istedi.. Sayılmasın istemiyoruz zaten aldığınız 3 puan ananızın ak sütü gibi helal olsun.
    Benim anlatmak istediğim eğer hacettepe maçı hakem hatasından tekrarı istenir ve tekrar edilirse Fenerbahce-Galatasaray maçınında tekrar edilmesi gerekir.
    O pozisyonda hakem hatasıdır.

Ben bu maç tekrar edilsin demiyorum ama nasıl bağlantı kurdun fb-gs maçıyla onuda anlamıyorum volkan atlamış dokunupta girse gol olacak zaten burdaki kural açık,rakiple bir alay unsuru yok; hakemin çok uygun yerde göstermedi çift vuruşu onun etksi var.

• fb-gs maçıyla alakasını hakem hatasıyla kurdum.

FB-GS maçı
    firikik olan bir pozisyonu çift vuruş olarak değerlendirdi
    HAKEM HATASI

GS-HACETTEPE
    penaltı pozisyonunda sarı kartı elle dokunan futbolcuya değilde başka bir futbolcuya göstermesi
    HAKEM HATASI
    (bu pozisyondan dolayı maçın tekrarı isteniyo)

anlatmak istediğim hakem hatalarından maçlar tekrar edilirse FB-GS maçıda tekrar edilmesi gerekir ve FB-BJK maçınıda bu şekilde bir çok maç var.
  • Öncelikle pozisyon için yorumumu söyliyim lugano ayağını bir hayli kaldırdı ama pozisyon faul değildi tehlikli hareket yaptı yani yoksa mücadele faul değildi.

Eğer hakem endireği verdikten sonra gol verseydi bu kural hatası olur çünkü ortada kural var sen ona uymuyorsun ama orda çift mi frikik mi verir bu hakemin kanaatidir tıpkı tehlikeli pozisyonda penaltı vermek gibi. Maçı izlemedim ama anlatınlanlardan sanki hacettepe boşuna oyunucusuz kalmış gibi geldi.(Tekrar edilmesi gündeme oturur ama edilmez sanırım)
  • bende aynı şeyi diyorum zaten maç tekrar edilmez adam zaten o pozisyondan kırmızı kart görmedi daha sonra lincolne yaptığı hareket sonucu kırmızı gördü.
  • Kural hatası değil hakem hatası. Diğer maçları hiç mi takip etmiyorsunuz anlamıyorum ki? 2-3 ayda bir muhakkak oluyor bir yerlerde hiçte tekrarlandığı görülmüş şey değil.
  • Yakın zamanda şampiyonlar liginde böyle bir hata olmuştu. UEFA tekrara gerek görmemişti.
    Ama sanırım o hakem de bir daha maç vermezler
    http://www.haber7.com/haber/20080919/Sampiyonlar-Liginde-buyuk-skandal.php
  • burası türkiye burda herşey olabilir.bir maçla ortalık ayağa kalktı.fenere 6-7 maçtır maçlar hediye ediliyor bu feveran edenler nerdeydi:) onlar bu anı bekliyordu.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

SARI KART YANLIŞLIKLA BAŞKA BİRİNE VERİLDİ.ÜSTÜNE AYNI KİŞİ SARIYI GÖRÜNCE IRMIZI KARTTAN OYUNDAN ÇIKTI.

Aynı olay fenerbahçe rize maçında vardı.ama buna benzer

buna benzer mi ? kusura bakma da sapla samanı karıştırıyosun.
    o maçta 1 kişi 2 kart yedi ve atılması gerekirken 5 dakika boyunca sahada kaldı.

sonra fenerliler ortalığı yağa kaldırıp 5 dakika için 90 dakika tekrar ettirdi.

sen bu maçtaki olayla rize deki olayı bir tutuyorsan şu satırları bile boşuna yazıyorum.
  • Yok artık daha neler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.