az önce ntvspor da eski mhk başkanı telefonla bağlandı. hakemin kural hatası yaptığını ve maçın tekrar edilmesi gerektiğini söyledi
nerde yapmış ?
muhtemelen kart pozisyonudur.penaltı dogruydu ama kart yanlış kişiye gitti. ama şöle bi örnek verim kayseri-fener maçı lugano nun gördügü kart ta yanlıştı ama maç tekrar oynanmadı.bi örnek daha rüştünün kırmızı kartı maç tekrar oynanmadı.. şimdi soruyom neye dayanarak tekrar oynanacak!!!
valla öyle dedi herif.. rıdvanda onayladı öyle olması gerek gibilerinden.
quote:
Orjinalden alıntı: ivery
muhtemelen kart pozisyonudur.penaltı dogruydu ama kart yanlış kişiye gitti. ama şöle bi örnek verim kayseri-fener maçı lugano nun gördügü kart ta yanlıştı ama maç tekrar oynanmadı.bi örnek daha rüştünün kırmızı kartı maç tekrar oynanmadı.. şimdi soruyom neye dayanarak tekrar oynanacak!!!
kaleci kerem vardı fenerbahçeye karşı oynanan bi maçta keremin dokunmamış olmasına rağmen kendini yere atan kişiye penaltı çalmış keerme kırmızı kart gelmişti daha sonra keremin kırmızı kartı iptal edildi ama maç tekrarlanmadı
quote:
Orjinalden alıntı: troy
quote:
Orjinalden alıntı: ivery
kaleci kerem vardı fenerbahçeye karşı oynanan bi maçta keremin dokunmamış olmasına rağmen kendini yere atan kişiye penaltı çalmış keerme kırmızı kart gelmişti daha sonra keremin kırmızı kartı iptal edildi ama maç tekrarlanmadı
o kırmızıyı Kerem'e değil de yanındaki bir Samsunspor'lu defans oyuncusuna gösterseydi benzer olay olurdu
tamam da maç zaten kopmuş 3-1 olmuş kırmızı olsa ne olur olmasa ne olur eğer illa ki kural hatası varsa 3-1 den o oyuncu da oyunda olarak devam edilebilir sakaryasporum böyle bir maçını hatırlıyorum maçın 15. dk sinden devam edilmişti ama orda kural hatası yoktu sanırım
bence hakem , maçtan sonra olayın farkına varır ve ''TELLİ''ye verdiği ihtar için bi kılıf bulur ve maç tekrar edilmez( aşırı itirazdan dolayı verdim diye yazar mesela)
oynansa ne olur gs tekrar 3 atar... bana göre tekrar oynanması saçma
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
bence hakem , maçtan sonra olayın farkına varır ve ''TELLİ''ye verdiği ihtar için bi kılıf bulur ve maç tekrar edilmez( aşırı itirazdan dolayı verdim diye yazar mesela)
hocam ne kadar kolay değilmi kılıf bulmak?
quote:
Eğer TV görüntüleri dikkate alnıyorsa o şekilde kılıf bulması zor gibi. Çünkü ilk kartta futbolcuya elle oynadın şeklinde işaret yapıyor. Yani itiraz ettin falan diyemez. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=49299
Keşke tekrar edilsin, yok yine hakem hatasıyla kazandınız denecek çünkü. Bu hakemler de hep bizi buluyor. Yapmasınlar ya lehimize hata. Bir daha oynayalım yine yeneriz biz Hacettepe'yi. Bu Süleyman'dan değil hakem çoban olmaz yalnız, yeteneğin yoksa bırak başka iş yap kardeşim, bizi de verem etme burda
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
hocam ne kadar kolay değilmi kılıf bulmak?
hakemin yaptığı tabii ki çok yanlış ama hakemi o kılıfı aramaya yöneltenlerde asıl suç, mesela şuan canlı yayınlanan spor programları!na bakıyorum, hepsinde hakeme hakaret var, bir insanı harcamak bu kadar kolay olmamalı...
quote:
Orjinalden alıntı : YoK Eğer TV görüntüleri dikkate alnıyorsa o şekilde kılıf bulması zor gibi. Çünkü ilk kartta futbolcuya elle oynadın şeklinde işaret yapıyor. Yani itiraz ettin falan diyemez. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=49299
evet haklısın ama dediğim gibi 'mesela' öyle birşey yazar, ne yazik ki de yazacaktır..
Gel görki sadece hakem kör değilmiş.Gece ile Gündüzü ayırt edemeyen körlerde varmış
Maç tekrar oynanmasına oynansın, fark yapmaz da ben şu eski MHK başkanının hangisi olduğunu merak ettim.Eğer ki kendi MHK başkanlığı döneminde maçı kural hatası olarak yorumlayarak tekrarlattıktan sonra MHK başkanlığından ayrılan ve " aslında hakem " hatası diye açıklama yapan Bülent Yavuz'sa sallayın gitsin...
quote:
Orjinalden alıntı: reef1905
Maç tekrar oynanmasına oynansın, fark yapmaz da ben şu eski MHK başkanının hangisi olduğunu merak ettim.Eğer ki kendi MHK başkanlığı döneminde maçı kural hatası olarak yorumlayarak tekrarlattıktan sonra MHK başkanlığından ayrılan ve " aslında hakem " hatası diye açıklama yapan Bülent Yavuz'sa sallayın gitsin...
Yok Ertuğrul Dilek'ti açıklamayı yapan. Yalnız ben konu hakkında birşey söylemeyeceğim de, konuşmalarını dinledikten sonra, içimden şöyle dedim. " Vah ki vah demek biz zamanında Türk hakemliğini bu adamların eline teslim etmişiz?" Adam daha ne konuştuğunu bilmiyor, göya penaltıyıda dördüncü hakem verdirmiş. Ayrıca maç 11'e 10 mu başlar 11'e 11 mi diye sordu Rıdvan daha onuda bilmiyor. Önce 11'e 10 dedi sonra kıvırdı, zırvaladı yani iyice. Ben izlerken şaştım kaldım valla, bu maç kesin tekrarlanır dedi, sonra Güntekin bir senaryo yazdı koydu önüne Lincoln10 hocamın dediği gibi, yani hakem raporunu şöyle şöyle yazarsa diye, kurudu kaldı
Hocam bu hakem olayları aleyhimize esti eser, yakındır.Birisi helvayı kavuruyor yine, yakında çıkar kokusu. Ben aşçıyıda biliyorum ya, şimdilik susuyorum.İlerleyen günlerde neler olacak göreceğiz.Senin anlattığın gibiyse " körler sağırlar, birbirini ağırlar " usulü yönetilmiş bu zamana kadar bu kurum.
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
quote:
Orjinalden alıntı: reef1905
Yok Ertuğrul Dilek'ti açıklamayı yapan. Yalnız ben konu hakkında birşey söylemeyeceğim de, konuşmalarını dinledikten sonra, içimden şöyle dedim. " Vah ki vah demek biz zamanında Türk hakemliğini bu adamların eline teslim etmişiz?" Adam daha ne konuştuğunu bilmiyor, göya penaltıyıda dördüncü hakem verdirmiş. Ayrıca maç 11'e 10 mu başlar 11'e 11 mi diye sordu Rıdvan daha onuda bilmiyor. Önce 11'e 10 dedi sonra kıvırdı, zırvaladı yani iyice. Ben izlerken şaştım kaldım valla, bu maç kesin tekrarlanır dedi, sonra Güntekin bir senaryo yazdı koydu önüne Lincoln10 hocamın dediği gibi, yani hakem raporunu şöyle şöyle yazarsa diye, kurudu kaldı
Tekrarlanirsa Skibbe efendi 2 ci yari nasil oynamamiz gerektigini görmüstür umarim ders alir rakibe göre sistem ve oyuncu secimi ayrica Mehmet topalda bu takimda yedekde kalmaz As, yildiz ayrimi yapmamayida ögrenecek. Kalli en iyi tarafi yabanci Türk ayrimi yapmamasaydi gecen sene. Zaten bu hafta Tb ve Bjk puan kaybetmesini Fb ve Gs bir sekilde kazanacagini biliyordum bu isler böyle dönüyor. Baska bir günde tam tersine dönebilir (Gecen seneki Kayseri macimiz gibi.) Son senelerde bir arastirma yapin sampiyonluga oynayan takimlardan birisi takilirsa (Lig sonlari harici) mutlaka digeride takiliyor.
Tekrarlansa da bir şey değişmez Gs 3 atmaz 5 atar, 5 atmaz 2 atar. Sonuç olarak yener.
kural hatası değil hakem hatası .... kural hatası bellidir .. penaltı verir tac attırırsan kural hatası olur .. veya iki sarı gösterir sahada tutarsan yine kural hatası olur ... orda hakem angutluğunun kurbanı oldu ..
karaKOL ile beyaz kolu ayırt edemediği için olan defans oyuncusuna oldu ..... ama inşallah tekrar edilir ... hakem hatası olmaz ve öyle kazanırız ..