Şimdi Ara

Hacettepe mi Ege mi? (Bilgisayar Mühendisliği) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FrEaK35

quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

quote:

Orijinalden alıntı: FrEaK35

quote:

Orijinalden alıntı: inmydarkesthour

aslen izmirli olunca zaten deniz çocugu oluon ya bide böle bişi var yeni moda

Evet o şekilde oluyor. Yaşayan bilir.

izmirdeki deniz mi ya görüntüsü kötü kokusu kötü :(

En son uzun zaman önce gittiniz sanıyorum İzmir'e. Olay o değil zaten, İzmir'in havasıyla suyuyla büyümüş bir insan Ankara'da pek rahat edemiyor Bu hem kendimde hem çevremdekilerde gördüğüm bir durum.

2 ay önce geldim orada okuyorum:) zaten şakasına dedim de ne bileyim antalyalıyım ben karşılaştırınca bana baya kötü geliyor denizin rengi vs.

• kardeş benim sıramda yaklaşık 14 bin gibi, gelirsen beraber gideriz bende hü bilg müh. yazacağım :)
  • izmirde iş bulman çok zor olur, eskiden Havelsanda (aselsanın kardeş şirketi) çalışıyordum ve buraya başvuran ege mezunları vardı ve izmirde iş olmadığından dert yanıyorlardı. Ankara piyasasında öyle pek ege mezunu bulunmaz, çok da aranmaz. Ben sana Egeyle hacettepe arasında isen hacettepeyi yazmanı öneririm ankara hem iş bulma açısından hemde yurt vs açısından daha iyidir. Fakat Ege de akademik olarak başarılı ve kaliteli bir üniversitedir ve izmir hem kendi hem insanları güzel bir şehrimizdir.
  • Fikirleriniz için teşekkürler. Hacettepe'yi araştırdım ve ben de daha iyi olduğunu anladım.
    Hacettepe'nin sıralaması geçen seneye göre 2400 kişi oynarsa (Biraz zor gibi) girebilirim. Büyük ihtimal Ege olacak.
  • Bence Hacettepe. Ankara'da okurken çalışabileceğin yerlerde çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madawac

Arkadaşlar MF4 sıralamam 16.870.
    Haceettepe Bilgisayar Mühendisliği geçen sene 14.400 ile almış.
    Ege de 19.100 ile almış fakat her zaman sıralamaya bakmamak lazım diye düşünüyorum.

Tercihlere Hacettepe'yi yazarsam bir ihtimal gelebilir. Benim sorum şu:
    Hacettepe ile Ege arasında fazla bir fark var mıdır? (iş imkanları, eğitim vs.)
    İzmir'de kalıyorum. Bu nedenle Ege ile Hacettepe arasında çok bir fark yoksa Ankara'da okumaya değer mi?

Neresi geldi ?

Ege mi ?
  • bende merak ettim kardeş biraz geç oldu ama nereyi kazandın ve memnun musun ? :D
  • ben de merak ettim
  • yazar artık 1 haftaya cevap
  • Mezun oldun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.